Pinot Noir to ti zavidim, pro mě je to teď strasny utrpení, jakmile si lehnu, jsem do 5 minut úplně tuha, ze nemuzu ani číst a dite mě mučí a budí...
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir my to audio pouštíme už jen v autě, ale je to boží.
Teď před Vánocemi doporučuji Můra noční předvánoční od Tima Burtona.
Dále ty kůzlátka, co tady proběhly.
Potrefenáhusa my vůbec vleže nečteme, ani večer. Ještě před rokem u toho malý udělat tak 300 pohybů za minutu, teď už je to lepší, ale že by leželi a dokonce u toho usnuli, to se v životě nestalo. Mě čtení taky baví, ale syn chce pořád nějaké encyklopedie a to není úplně pro mě, po x dokola.
DruI s tím úplně souhlasím, hrát si jen s jednou hračkou dítě ochudí. Já bych navíc strašně času strávila přesvědčováním, ať to uklidí než něco vyndají, to si vůbec neumím představit, jak se to jako dělá
Evaeva naše do toho nutne musí koukat. Ctem furt dokola ty houby, to by uspalo kazdyho
Vanocni kratkej film moc moc doporucuju Robin Robin na Netflixu
Potrefenáhusa jo tak houby, to chápu
naši taky musí koukat, sedíme na posteli na šířku, do porodu celá rodina ![]()
Já se té poloze vleže musím obecně vyhýbat, usínám za pět minut úplně kdykoliv.
Pinot Noir Co Tappi? Viking Vik? První HP?
Pinot Noir Ja mam ted pro deti nachystanou knizku Kanalníčci: Strašidla z podzemi. Pisou, ze je to teda pro o neco starsi deti, textu je tam dost, ale oni ted maji obdobi priserek, smradochu a nevim ceho, takze snad to bude mit uspech.
Anema Pinot Noir krysáky jsme taky vlastně četli a to se synovi taky hodně líbilo. Jedeme teď podle seznamu z Čtení pomáhá, synovi se líbí ten okamžik, kdy může darovat na charitu sám peníze jen za to, že přečetl knížku :-) kdo neznáte, vřele doporučuji. Je tu šance, že přesvědčíte ke čtení i odmítače (za každou přečtenou knihu ze seznamu dítě získá kredit 50 Kč a ty pak může věnovat na jím vybranou charitu z aktuální nabídky)
Pinot Noir u nás taky píšou tužkou ještě, zatím všichni
Pinot Noir ja tu stale lobujem za Emila z Loenebergy, nas to uz videl ako serial, tisickrat napocuval ako audio a naposledy sme to museli pozicat aj z kniznice :) A bavi to aj mna (resp.bavilo tak do steho opakovania:)
Zahrada Jiřího Trnky - u nás nejoblíbenější knížka.
Roald Dahl - Danny, mistr světa nebo Obr Dobr
Znáte někdo Pušíky od Erharda Dietla? V originále jsou to hodně zábavný knížky, děti se smějou nahlas. Český překlad neznám, bylo jich sle přeloženo víc, tak snad je překlad dobrý.
Je to o tvorech, kteří žijí na smetišti a jedí odpadky. Jsou strašně silní, smrdí a používají zajímavé nadávky....
A Pohádkový atlas hub máte/znáte? ![]()
Gatita Pavlík je top!!
Já už tady kdysi vykládala, jak nějaká holčička ve školce moji dceru krmila historkami, jak musí doma nakupovat, uklízet, starat se o mladšího bratra a vařit večeři, zatímco maminka si v obyváku lakuje nehty....když jsem to paní líčila, s tím, že je moje bohyně, tak z ní šokovaně vypadlo jen "ale ona nemá bratra!!!" ![]()
Pinot Noir Mně se ta vaše škola moc líbí, připomíná mi tu naši a myslím, že to byla super volba. Tak snad se to někde nepokazí.
Včera jsem se na téma škol docela pobavila, tady v Jokohamě jsou kousek od sebe dvě mezinárodní školy. Jedna je taková menší a komornější (naše) a druhá velká, nový campus, vybavení (menší školné
) a tak. Včera jsem byla na obědě se čtyřma matkama, které všechny shodou okolností mají každé dítě v jiné škole. A jedna to tak vtipně porovnávala. Prý v jedné jsou samé mladé a sportovní matky, strašně akčí, americký styl, všichni chodí v leginách a triku...zatímco přijdeš do té druhé (naše), všichni jsou krásně oblečení, hrozně milí a slušní a pořád se uklání...
Tak to mě hodně pobavilo. Pak jsem to vykládala kamarádce, která má taky zkušenost z obou škol a ona prý že to je dost trefný.
Pinot Noir V té době jsem ještě dětem vedla seznam přečtených knih, kvůli tobě jsem ho vyhrabala, abych zavzpomínala...:-) Měly v tom věku rády cokoli od Lindgrerové (něco míň, něco víc), Roalda Dahla, Kocoura Mikeše, Mikulášovy patálie, Vikinga Vika, Příběhy z medové stráně, Příhody Tapiho, O statečném Cibulkovi, Zahradu (tu syn miluje!), Lichožrouty, Puntíkáře, kupodivu i Ferdu mravence, ale to nebavilo moc mě, jako dospělou.
Garfie já jsem si s první třídou na ten tvůj seznam vzpomněla a píšu teď synovi taky. On si zapisuje přečtené knihy na čtenářské listy do školy, ale to odevzdávají a nevím jestli to někdy dostaneme. Snad jo, ke každé knize tam má ještě hodnocení a vlastní ilustraci.
žluťásek
To je hezké! Děti s tím ještě dost dlouho pokračovaly, ale já už jsem pak ztratila přehled, co čtou a ony samy už se na to vykašlaly...ale tak do dvanácti let jsme si to zapisovali a občas se mi to hodí (třeba teď). :-)
Nejhorší je, když si člověk najednou uvědomí, že už chvíli panuje podezřelý ticho!
Myslíš take to pamätné ticho, ked su dve deti v druhej izbe, nastane ticho a ty sa pýtaš, "čo robíte?"a oni že "malujeme".
Po chvíli ti dôjde, ze tam nemaju farbičky.
A ono sa len jeden z nich posral a zrazu bolo čím malovat steny.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články