Potrefenáhusa
A Pohádkový atlas hub máte/znáte?
neznáme! U nás teď spolu s atlasem frčí tohle
Potrefenáhusa
A Pohádkový atlas hub máte/znáte?
neznáme! U nás teď spolu s atlasem frčí tohle
U nás má úspěch Mach a Šebestová i Žofka. A já to ráda čtu, zapomněla jsem, jak je to vtipně napsaný :)
GarfieFerdu jsme museli číst na synův popud dvakrát. Jsem ráda, že už na něj zapomněl. Taky mně to moc neoslovil.
tenzie No a to mi připomnělo pohádky od Macourka!!!
Pinot Noir To jsem kdysi nabalila dětem ke tchýni na prázdniny a ta mi kvůli němu dokonce volala. Vůbec ho neznala (jako Slovenka), tak prý že je to úplně super a těší se, až večer bude číst, protože někoho s takovou fantazií ještě nepoznala!
Myslím, že to by zrovna tvoje kluky mohlo bavit, oni mají taky takovou zvláštní představivost....
Evaeva Přitom já ho jako malá měla taky ráda, polovina mých znalostí z biologie pochází z Ferdy
, ale jako dospělou mě taky nebaví.
Potrefenáhusa Jé, tak zrovna Klub přátel hub jsem ti chtěla doporučit. To u nás taky hrozně frčelo a dcera vždycky dostala strašnej záchvat smíchu, když jsme četly stránku o píchavce:o)
Potrefenáhusa Myslím tu i Renusatkopsala, ze svoje kluky k tomu důsledně vedli a oni jsou pořádní. Já to fakt beru jako svoje selhání, ze jsem v tom nebyla důslednější, v dlouhodobém horizontu by to bylo nejlepší. Ale zase to není pro mě úplně priorita ten úklid.
Já ne, pro mě to vůbec není důležitý a sama jsem založením spíš bordelář. Vedl je k tomu manžel, já už je jen teda prudila, aby to fakt udělali, ale zase nemají žádný jiný úkol, než nosit nádobí do myčky, prádlo do koše a vyluxovat pokoj a uklidit po sobě koupelnu, což mi nepřijde jako hrůza. Když byli malí, tak večer hračky, všechny do pokoje a do bedny. Máme malý byt.
Fakt to neznamenalo hrát si s jednou hračkou nebo za nima celý den chodit, ať to uklidí, když si s tím nehrají. Nebo nechodit s rohlikem po byté, nevidím k tomu důvod, ale zabavit jsem je třeba u jídla musela.
Garfie o holcicce s nahradni hlavou :)
jeste jsem jako dite milovala Birlibana, kdyz mi tata cetl
a co Neznalek, ten je porad v pohode nebo uz to taky neni pro soucasne deti?
baltik Hele, třeba moje děti Neználka měly rády, ale úplný top to nebyl. Líbil se jim první díl, ten je podle mě i dnes úplně použitelný. Pak jsem jim četla (nebo sami, to už si nepamatuju) ještě ve Slunečním městě, to bylo jakž tak fajn, ale Na měsíci už jsem jim ani nedávala, to mi přijde dnes úplně mimo (přitom jako mála jsem tenhle díl měla asi nejraději).
baltik My jsme s klukama zvládli u Neználka jen první díl, nějak je to nechytlo.
Pinot Noir Kluci měli rádi Ronju.
Neználka jsem nesnášela už já. ![]()
Garfie ségra Neználka četla ráda q
muj bracha miloval Karkulina
Macourka taky miluju, K. chce vždycky holčičku s náhradní hlavou, protože je nejdelší ![]()
Akorát to teda moc moc svádí číst to jako Nárožný. Jak naskočej dlouhý souvětí, nemůžu si pomoct. Stejně jako když máme naposlouchané Pejska a kočičku a pak to čtu jako Höger (hodně jako, to se nedá napodobit
).
Pinot Noir ještě mě napadá, jestli znáte Jácíčka? Já jsem nekriticky milovník Mrázkové, ale zcela objektivně je to úplně nadčasová kniha. Nebo klasickej Medvídek Pú
a K. má ještě hodně rád Medvídka Paddingtona, to se taky moc hezky čte
žluťásek Medvídka Pú geniálně načetl Marek Eben. Pouštěli jsme si to vždycky při dlouhých přejezdech v autě, a to v době, kdy už byly děcka hodně velký . Vlastně si to někdy citujeme i teď, když už jsou "staří".
Řvousenka my si ho taky pouštíme v autě
viktorka_od splavu Já mám pocit, že Pinot Noir Karkulína nemá ráda, jinak bych ho navrhla už dávno! :-) Ale třeba se pletu...
Renusatko Rozhodně jsem neměla na myslí, že by si tvoji kluci nemohli hrát podle libosti apod. Naopak. Podle toho, co jsi tu psala, si myslím, že to máme úplně super zvládnuté. Za normálního života a fungování se i kluci podílí na úklidu ![]()
U nás má úspěch Mach a Šebestová i Žofka. A já to ráda čtu, zapomněla jsem, jak je to vtipně napsaný :)
Ty bych taky doporučila!
Garfie tak to nevim, ale ja ho teda rada nemam:-))
Řvousenka známe samozřejmě, geniální. Musím se u toho tak smát vždycky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.