Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 05:36
Reakce na luciole:

Potrefenáhusa 

A Pohádkový atlas hub máte/znáte? 

​neznáme! U nás teď spolu s atlasem frčí tohle 

https://www.databazeknih.cz/knihy/klub-pratel-hub-413746o

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 07:13

U nás má úspěch Mach a Šebestová i Žofka. A já to ráda čtu, zapomněla jsem, jak je to vtipně napsaný :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 07:32

GarfieFerdu jsme museli číst na synův popud dvakrát. Jsem ráda, že už na něj zapomněl. Taky mně to moc neoslovil.

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 07:33

tenzie No a to mi připomnělo pohádky od Macourka!!! Pinot Noir To jsem kdysi nabalila dětem ke tchýni na prázdniny a ta mi kvůli němu dokonce volala. Vůbec ho neznala (jako Slovenka), tak prý že je to úplně super a těší se, až večer bude číst, protože někoho s takovou fantazií ještě nepoznala!  Myslím, že to by zrovna tvoje kluky mohlo bavit, oni mají taky takovou zvláštní představivost....

Evaeva Přitom já ho jako malá měla taky ráda, polovina mých znalostí z biologie pochází z Ferdy , ale jako dospělou mě taky nebaví. 

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 07:37

Potrefenáhusa Jé, tak zrovna Klub přátel hub jsem ti chtěla doporučit. To u nás taky hrozně frčelo a dcera vždycky dostala strašnej záchvat smíchu, když jsme četly stránku o píchavce:o)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 07:47
Reakce na notna:

Potrefenáhusa Myslím tu i Renusatkopsala, ze svoje kluky k tomu důsledně vedli a oni jsou pořádní. Já to fakt beru jako svoje selhání, ze jsem v tom nebyla důslednější, v dlouhodobém horizontu by to bylo nejlepší. Ale zase to není pro mě úplně priorita ten úklid.

​Já ne, pro mě to vůbec není důležitý a sama jsem založením spíš bordelář. Vedl je k tomu manžel, já už je jen teda prudila, aby to fakt udělali, ale zase nemají žádný jiný úkol, než nosit nádobí do myčky,  prádlo do koše a vyluxovat pokoj a uklidit po sobě koupelnu, což mi nepřijde jako hrůza. Když byli malí, tak večer hračky, všechny do pokoje a do bedny. Máme malý byt.

Fakt to neznamenalo hrát si s jednou hračkou nebo za nima celý den chodit, ať to uklidí, když si s tím nehrají. Nebo nechodit s rohlikem po byté, nevidím k tomu důvod, ale zabavit jsem je třeba u jídla musela.

Offline baltik
4970 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 08:04

Garfie o holcicce s nahradni hlavou :)

jeste jsem jako dite milovala Birlibana, kdyz mi tata cetl

a co Neznalek, ten je porad v pohode nebo uz to taky neni pro soucasne deti?

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 08:23

baltik Hele, třeba moje děti Neználka měly rády, ale úplný top to nebyl. Líbil se jim první díl, ten je podle mě i dnes úplně použitelný. Pak jsem jim četla (nebo sami, to už si nepamatuju) ještě ve Slunečním městě, to bylo jakž tak fajn, ale Na měsíci už jsem jim ani nedávala, to mi přijde dnes úplně mimo (přitom jako mála jsem tenhle díl měla asi nejraději). 

Online brrr
12330 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 08:44

baltik My jsme s klukama zvládli u Neználka jen první díl, nějak je to nechytlo.

Pinot Noir Kluci měli rádi Ronju.

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 08:48

Neználka jsem nesnášela už já.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 08:48

Garfie ségra Neználka četla ráda q

Online viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 08:58

Pinot Noir

muj bracha miloval Karkulina

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:07

Macourka taky miluju, K. chce vždycky holčičku s náhradní hlavou, protože je nejdelší

Akorát to teda moc moc svádí číst to jako Nárožný. Jak naskočej dlouhý souvětí, nemůžu si pomoct. Stejně jako když máme naposlouchané Pejska a kočičku a pak to čtu jako Höger (hodně jako, to se nedá napodobit ).

Pinot Noir ještě mě napadá, jestli znáte Jácíčka? Já jsem nekriticky milovník Mrázkové, ale zcela objektivně je to úplně nadčasová kniha. Nebo klasickej Medvídek Pú a K. má ještě hodně rád Medvídka Paddingtona, to se taky moc hezky čte

Offline Řvousenka
1035 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:21

žluťásek Medvídka Pú geniálně načetl Marek Eben. Pouštěli jsme si to vždycky při dlouhých přejezdech v autě, a to v době, kdy už byly děcka hodně velký . Vlastně si to někdy citujeme i teď, když už jsou "staří". 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:27

Řvousenka my si ho taky pouštíme v autě 

Offline Garfie
28514 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:42

viktorka_od splavu Já mám pocit, že Pinot Noir Karkulína nemá ráda, jinak bych ho navrhla už dávno! :-) Ale třeba se pletu...

Offline notna
9414 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:45

Renusatko Rozhodně jsem neměla na myslí, že by si tvoji kluci nemohli hrát podle libosti apod. Naopak. Podle toho, co jsi tu psala, si myslím, že to máme úplně super zvládnuté. Za normálního života a fungování se i kluci podílí na úklidu

Offline notna
9414 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:47
Reakce na tenzie:

U nás má úspěch Mach a Šebestová i Žofka. A já to ráda čtu, zapomněla jsem, jak je to vtipně napsaný :)

​Ty bych taky doporučila!

Online viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:48

Garfie tak to nevim, ale ja ho teda rada nemam:-)) 

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:49

Řvousenka známe samozřejmě, geniální. Musím se u toho tak smát vždycky.