Babke sa dnes podarilo Lukaska pobozkať, a keď sa uhybal, tak povedal- nie dosť, že ma Lily bozkáva, ešte aj ty ?
Lily je spolužiačka, počula som o tom dnes prvýkrát a totálne ma to rozosmialo ![]()
Babke sa dnes podarilo Lukaska pobozkať, a keď sa uhybal, tak povedal- nie dosť, že ma Lily bozkáva, ešte aj ty ?
Lily je spolužiačka, počula som o tom dnes prvýkrát a totálne ma to rozosmialo ![]()
Karja Jo, akorát jsem se pak cítila trochu blbě, že jsme zacláněli na pohotovosti. A udělala jsem si mentální poznámku, že kdybysme tam ještě někdy vyrazili, tak dva vybitý mobily nejsou ideální.
Zina s briskem jsme jezdili vzdycky, to u deti muze byt dost zasadni problem. I detska to radila.
Tak u nás je to další vlna toho blití
zřejmě to při průletu školkou stihlo zmutovat. Syn už vypadá lépe, tak snad to bude jednorázová záležitost.
Evaeva u nás právě probíhá obrovská výstavba, ale novou školu v naší městské části plánuji už 20 let a furt nic. A u nás nevzali ani nespádové sourozence a tam, kde losovali, nebrali v potaz sourozence ve škole![]()
Držím palce, ať to klapne tak, abyste byli spokojeni.
Mohučanka díky ![]()
My jsme nemocní, ale snad se někdo zmatorime, tak nás čekají školní besidky. Bože, co tam mám donést za občerstvení, chci všechno koupit, nic nedělám doma. Z 95procent tam bude cukroví, takže nějaké kuličky pro děti jsou jak dříví do lesa. Uvítám jakékoliv tip, hroznový víno mě taky napadlo:D.
KarjaBiosaury, popcorn, mandarinky
Karja Co neco slanyho? V ty zaplave cukrovi by to mohlo mit uspech. Ale vysypat tam pytel dupetek asi neni dost :-D.
Karja soletky, u nás ve školce se děti vrhaly i na křupky pro mimina, málo slaný tortilový chipsy, ...
Karja hele u nas vzdycky zaboduje jedna babicka co prinese pytel mikrovlnkovyho popcornu, roztrhne ho a serviruje. Deti se muzou zblaznit:-)
Karja syn miluje sýrový nitě. Neuzený, obyč, ne takový ty přesolený korbáčiky. Nebo tvrdej sýr na kostičky, malý kuličky mozzarelly.
Nebo udělej homemade verzi sýr a křup, hromadu nějakých ne moc solených tyčinek a krémovej sýr nebo lučinu :-))
Karja Všechno výše uvedené u nás bylo a všechno dětem chutnalo. Mandarinky a hrozno mi přijdou fajn změna v záplavě pečiva.
Karja Mandarinky a hrozno je fajn, nebo cherry rajčata, ale mám pocit, že děti to většinou v nabídce cukroví spíš míjely. :-) Možná ten popkorn bude mít větší úspěch.
U nás někdo přinesl velké maliny a borůvky, zmizely jako první.
Zina naše dite si sedne k libovolne velký krabičce borůvek a tak do minuty je sežere, maliny dtto
Karja nebo plátkový sýr, šunka, okurka? Vykrajovátkem to můžeš vykrojit jako hvězdičky, stromečky, cokoliv...
Snad to ted nejak nezakriknu, ale pisu to, at se od nas taky "nakazite". Ale mala chodi od zari do skolky a dodnes, za ty tri a pul mesice, nebyla nemocna. Ve skolce zatim chybela jen dva dny a to z jinych duvodu, nez nemoc. Akorat teda ja byla pulku podzimu na hromade. A to v te skolce byva od osmi do pul pate kazdy den. Ja si pred skolkou myslela, ze nebyva nemocna proto, ze nechodi do zadnych detskych kolektivu a ve skolce to bude masakr, ale prekvapila me. No ted uz to napsat muzu, mam uz tenhle tyden volno, tak muze skolku vynechat ![]()
Zuzuli a já zrovna před chvíli dite omlouvala, protože má od září asi padesatou nudli. U nás je ten kolektiv zcela jednoznacnej, ale začalo to už loni v zimě Sokolem
Choroby z kolektívu ma nielen Lukasko, ale aj ja. Každý svoje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.