Potrefenáhusa Mame to stejne. Od zari peklo. Dneska jsme taky doma. Syn vypada zdrave, ale jeste pokaslava a ma nudli. Minuly tyden mi ho v pulce dne reklamovali, tak uz to nechci pokouset. Je to velmi neprijemne, kolegovi se to stalo za posledni mesic asi trikrat. Ucitelky nejak pritvrdily a netoleruji uz skoro nic. Bych to potrebovala jako v zahranoci, kam ti dite s kaslem vezmou, pokud nema horecku.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli to mi přijde úplně neuvěřitelný! Jen tak dál.
U nás už letos ta nemocnost není tak hrozná, teď vynechávají třetí týden od září. Jsem hlavně ráda, že mladší se evidentně promořil od staršího a první rok ve školce zvládá dobře. Ale teď je půl rodiny na hromadě, tak doufám, že se do Vánoc dáme dohromady.
Jos u nás s kašlem taky berou, pokud je to takové to dokašlávání. Vyloženě během dne volají akorát když zvrací nebo má teplotu. Spíš při vyzvedávání upozornění na rýmu nebo kašel.
U nas se nejlip drzi ve skolce mala Ema, chybela snad jen tyden. Jeji bracha skolak ma skore horsi a nejhur mensi chlapecek, ten jestli do skolky chodil dohromady mesic? Ted uz je dost dlouho doma, byli nastydli vsichni, snad uz dobry, ale nechteji riskovat, ze neco pritahne na Vanoce. Takze prisel o vsechny skolkove predvanocni radovanky.
Kokoska já jsem ráda, že kluci zvládli minulý týden besídky a přespávání ve školce. Kvůli nemoci přišli o Mikuláše a v pátek je asi radši nechám doma, tak přijdou o koledy. Ale takový podzim jako tvůj vnouček jsme měli tu první zimu, fakt byl ve školce tak třetinu času.
Evaeva on uz je petilety, chodi vlastne treti rok, a nejak to nechce byt lepsi. Chodili po vsech moznych vysetrenich, alergie, nosni mandle, vsechno v poradku. Je narozeny v zari, takze do skoly pristi rok jeste nepujde, ale kdyby takhle chybel v prvni tride, mohl by mit rovnou domaciho ucitele.
Kokoska fakt? U nás je každý rok lepší a lepší. Ve škole už se ty nemoci tolik neřeší, samozřejmě, že s teplotou ho tam nepošleš, ale kašel a rýma nevadí.
Evaeva ne je fakt, ze vetsinou je to nejhorsi za 3-4 dny pryc a pak jen dochrchlava, ovsem do skolky ho nechteji tim spis, ze maminku ma doma s malou segrou. Ale ted to bylo nejak horsi, zelena ryma, dcera to chytla nejhur, doslo az na ATB, tak se nedivim, ze nechteji dalsi humus pod stromecek.
Kokoska to rozhodně, když má člověk tu možnost. Já myslela, že kluci budou ve školce do pátku, že budou už nervózní z Vánoc. Ale jak teď jeden onemocněl, došlo mi, že lepší budou nervózní, ale zdraví, tak budou od středy doma.
Zuzuli My jsme jeli do minulého týdne bez absence obě dvě hustý.
Teď mi lehlo i druhý dítko, takže bez občerstvení. U nás je to občerstvení právě hrozně vymakaný, hlavně to vánoční, hlavně je to spíš pro rodiče mi přijde, ale fakt co tam lidi nosej....Na minule besídce byly i minirizecky:D to je úplně jiná liga
No my asi vyrazime s tím nevysetritelnym dítětem k lékařce. Myslíte že na mě někdo zavolá ODSPOD, když půjdeme k lékařce a bude mi z kabelky koukat vařečka? Jako fakt nevím, je to nadsázka, ale ne zas tak velka, realne ji asi necham doma v předsíni, fakt zoufalost. Teď si to tady vysvětlujeme, nemocná bude navždy, dárky nechce, klidně bude nemocná furt...aaaaa
Karja Já tě lituju, ona je otrava chodit s nemocným dítětem k doktorovi, i když spolupracuje. Tak ať to dobře zvládnete.
Kokoska Hele dcera první tři roky ve školce strávila podzim s různýma kašlíkama a rýmičkama víceméně doma, ale letos se teda drží a kvůli nemoci chyběla jenom čtrnáct dní. Tak já si říkám, že na tom možná něco bude, že ta imunita dozrává kolem šesti let.
DruI jo, starší syn teď taky několikrát skončil jen s rýmou, když mladší měl i teploty. Ale úplně rozdíl mezi jejich průběhy není, tak se spíš asi promořili.
DruI Ono to tak bude. Ja do skolky nechodila, sourozence nemam s mamka cekala, ze nastane peklo s nastupem do skoly. No a ja nemocna nebyvala vubec. Zato letos ![]()
DruI Jsem na to zvědavá. Ale uz tu probíhá slzave údolí, jakmile se to jen zmíní nějakým náznakem. Ona má teda jen kašel bez teplot a nějakých dalších příznaků, problémů, ale je to furt stejnej kašel už asi 8 dní a jako sic ji zmizel aspoň noční kasel, ale stejně po tolika dnech docela malej progres, myslím, že potřebuje nějaký silnější medikament.
Jos ona ještě teplotu letos neměla, jen ji teče z nosu. Horsi je to unudleny mimino, který to s tím dvoudenním intervalem postihne pokazdy taky. Slibuju si od toho, ze do školky pak snad nastoupí už zocelený
Keď vidím, akí chorí žiaci chodia do školy, tak sa obavam, či vydržíme do konca týždňa neochoriet.
Potrefenáhusa nastoupí
u nás to tak je
My si teda teď pořídili angínu
a penicilin samozřejmě není (čekám, kdy dorazí Válek, aby nám ho osobně vyrobil, jak říkal). Starší syn jí zřejmě přechodil, muž leží od víkendu a mně začíná bolet v krku ![]()
Syn se taky překvapivě drží, zatím kvůli rýmě a kašli vynechal asi 6 dnů, zato mně furt něco je - v září střevní chřipka a pak furt dokola úmorná rýma, kašel, teď asi zánět spojivek a přestala jsem mluvit... ![]()
Evaeva teda ale, vy jedete. Moc lituju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články