Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10860 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 17:59

Karja ja to poznám aj ako reakciu na chladný vzduch z klímy,  nebolo v tom burger king niečo také?

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 18:03
Reakce na letfenixa:

Zina tak čo, akú interierovu hračku nevhodnu do interiéru dostal syn od babky? Lebo Lukasko hrnciarsky kruh

​Těším se na výrobky.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 18:14

MPLee 

Zkus se mrknout na web Déčka. Mimo vánoční tématiku doporučuju jezevce Chrujdu. :)

Offline Kokoska
34854 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 18:22

letfenixa my jsme letos asi udelali radost vsem rodicum zvukovyma hrackama. Ale bylo to vsechno odsouhlasene, neco jsme dokonce dostali jako tip. Asi tomu brzo "dojdou" baterie

Online tv
4197 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 18:28

Tož a mne dnes odjely děti až do prvního, tak jsem si už poplakala.přitom zítra rodinná párty, večer s kamarádkama, budeme mít třídní sraz, každoroční výlet, prostě programu plno. Já jsem fakt zoufalka.

Offline AprilTwelve
1021 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 18:43

tv nejsi... mě se po synovi taky vždycky stýskalo,  i když jsem čas bez něj využívala a užívala.. a ty delší pobyty mimo byly prostě dlouhý no... nemusíš si připadat nijak nepatričně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:18

žluťásek haha, kartonovou mámu sleduju, ale představa, že dětem navrhnu, ať třeba hledají přírodniny daných barev mně vždycky upřímně pobavíAle u nás naštěstí stačí jakékoliv hřiště, kafe když tak sebou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:25

MP Meri pár takových otravných zimních procházek, kdy jsme všichni otrávení odešli a za chvíli stejně otrávení přišli, máme taky za sebou, je to peklo. Ale jak teď bývají teplé zimy, tak taháme klukům kola a chodíme na vzdálenější hřiště, takže se projdeme (skoro proběhneme) a na hřišti jsme chvíli. A na víkendy jim obvykle plánuju nějakou kulturu, co jsou větší. Což teda vím, že ani jedno nejsou moc tipy pro tebeJedno to lego s aplikací syn taky dostal a je to super. Já bych klidně zůstala doma, jestli ti děti moc neřadí, když jedete zítra pryč. Ale jízda MHD je rozhodně dobrý plán.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:26

Karja já bych asi taky hledala spojitost s tím kašlem, možná v kombinaci s cukrem. Do ledna se už snad dá dohromady.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:28

tv po dětech ani ne, to pět dní zvládnu v pohoděale stačí dvě noci a stýská se mi po muži, jsem taky marná

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:30

Pinot Noir kluci jsou z Vánoc tak přestimulovaný, že se dneska stihli pohádat během tří zastávek v busuJeště že tchýně má zahradu, jinak by jí zítra asi zbořili barák.

Online tv
4197 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 19:56
Online žluťásek
8858 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:01

Evaeva já ty přírodní venkovní aktivity mám ráda a syna to baví, nebo ho umím dostatečně nadchnout a namotivovat, že to se mnou pak hraje.

Třeba tu barevnou hledačku jsme loni dělali, namalovali jsme si ty okýnka sami akvarelovyma barvama, nalepili na ně malý kolíčky a pak to hledali ve Hvězdě, kdo to bude mít dřív a podobnější odstíny.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:04

Evaeva Jo, měli jsme zůstat doma, jsem měla záchvat takovýho toho "budu lepší máma, prochazka, to by se mělo" No hysterie už při odchodu, než jsem je všechny včetně lehce zpruzelyho muže, kterej chtěl taktéž hrát počítačový hry, nastrkala do výtahu, byla sem zpocená, no vylezli jsme před barák a co teď Na namesti na stromeček jsme byli včera ... no nic, příště pekne budeme kysnout doma a bude nám dobre.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:11

MP Meri kluci mívají dny, zvlášť takhle když je nějaké vypětí, že to nejde být celý den doma. Ale to období, kdy to fakt bylo nemyslitelné a chodili jsme i v dešti úplně každý den měli tak do dvou, tří let.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:12

žluťásek já věřím, že to spoustu dětí baví. No ty moje to nejsou. Venkovní bojovky jak kdy, člověk se musí trefit do nálady. Ale naštěstí není problém je venku zabavit.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:14

žluťásek Ta kartonova máma je super tip a to co ty děláš s malým je úžasný, ale já vůbec nejsem týhle organizovaný zábavy s dětmi schopna Syn na to asi i typ je, respektive on je takovej tvárnej, určitě by si dal říct ... problem je ve mně. Ale má to asi hlubší kořeny, já úplně nenávidím deskovky (já vím, pro tebe nepredstavitelny ), jak to někdo nekde vytáhne, tak koukam rychle někam zmizet, z domova jsem to postupně všechno vytlačila do bistra, kde si muž dělá herní večery, aby se v tomhle směru saturoval ... A platí to i pro všechny organizované kolektivní činnosti, míčové hry apod. Můj sen je, ze si každej kutí něco svýho a nikdo po mne nic nechce a já nechci nic po nikom druhým

Kvůli dětem se teda občas snažím přemoct, ale vrchol je pár kol Ovocnýho sadu, víc nedám, zas nechci, aby ze mě cejtili to přemáhání, jsem hrozně špatná herečka a obecně si myslím, že by jim to nedalo moc dobrej příklad.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:16

EvaevaU nás právě být celej den doma není problem vůbec, ani pro dítě (v žádným věku) a vlastně ani pro mě. No jak říkám, nevím, co mě to popadlo, prostě momentální zkrat

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:26

euridike euridike  díky, to mě vlastně ani nenapadlo! Déčko by mělo jít

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 20:26

MP Meri no asi zavidim, starší dite má teď období, ze bez ty organizovaný zábavy (kterou já ale taky moc neumim) a nějak strukturovanyho casu dela doma strasny věci, haze vecma, dela strasnej bordel, ruzne se rakvi...

mne muž dneska dovlekl trochu proti moji vůli na hřbitovní turistiku, dali jsme si Olšany a mekáč u dalnice, dite poprvy ochutnalo hranolky a bylo nadšený.