Zuzuli tábor snad bude, dám vědět, až to bude jistý a aktuální
Vše o těhotenství a dětech
K holkám do školky přijede smečka psů husky. Tak to je sen, co? Doufám, že bude sníh,at to mají autentické.
Karja naši kluci by se pos***i strachem.
To jo, já chci taky smečku husky!
Potrefenáhusa ne ne, ježiš, to je děsný ![]()
Dej, to naše torpédo bych taky přihlásila ![]()
Karja taky chci smečku husky! Akorát mně to splní spíš Ježíškova vnoučata než školka ![]()
Pinot Noir zrovna jsem přemýšlela, jestli by to mladší zvládl. Zrovna má teď takové období. Ale psi lidí, které zná, mu nevadí, tak by se musel seznámit s majitelem ![]()
Evaeva Pinot Noir Jo, naše malá se dřív taky psů bála, ted už je to řekla bych dobrý.. Ale myslím, že tohle bude hodně regulované, lidi se zkušenostmi snad ví, jak citlivý může být vztah mezi dětmi a psy. Ale děkuji za připomenutí, ve školce na to upozorním, at ji zařadí raději do nějaké vzdálenější či více obezřetné skupiny.
bublifuk No to mě taky:-D
Karja u nás ve školce byla jednou paní s kozama, pro městskou sídlištní školku dobré ![]()
Pejsky bych si po dovolení pomuchlala samozřejmě taky ![]()
JankaM U nás pan s liškou. Ona teda prý neměla vůbec náladu, takže se to prý uplně nevyvedlo, jak mělo. Paradoxní je, že o pár měsíců později byla u školky nějaká zaběhnutá liška, snad nemocná nebo raněná? Školka s dětmi si ji všimla jako první a šli ji tam nahánět myslivci. Tak nevím, jaké pocity z lišek si děti odnesly...
Karja on k nim má takový ambivalentní vztah. Cizích se bojí, ale když je pes s někým známým, tak si ho naopak chce hladit a krmit.
Včera večer muž se synem slavnostně přitáhli domů Karak. Nejdelší hodina myho života, než jsme to dohrali, intenzivně jsem na vás tady myslela ![]()
Budu ted kupovat novou autosedačku, žádné speciální požadavky nemám, ale chci jí na isofix - přijde mi to bezpečnější. Ale tak, aby to šlo snadno vyndavat. Jednu mame joie, přijde mi fajn, ale já se můžu vzteknout když to přehazuji. Tak jestli máte nějakou zkušenost nebo je to více méně stejné všude.
Jsem uplně zaspala s tou sedačkou. Mně přijde, že je potřeba furt něco pořizovat, barák, děti, domácnost....kdeže by to s vánoci skončilo.
Karja přesně, nikdy to neskončí
Karja přesně, nikdy to neskončí
![]()
my teď budem pomalu asi muset dite otočit do posmeru, což se mi nelíbí, ale protismer je jen do 18 kilo, v říjnu měla 17, doufala jsem, ze tam vydrzi dyl
Potrefenáhusa naši jezdí po směru od pokračovací sedačky, teď už jsou oba v té poslední kategorii. Měli jsme pultíkovou a postupně jsem k tomu ztratila důvěru, takže jsme to zrušili, jakmile syn měl těch 16kg. Ale mimino bych ráda udržela proti co nejdýl, už jen kvůli tomu, že se nám to líp vejde.
Evaeva my máme klippan triofix, s tou pokračovací jsem fakt spokojena, jen jsem doufala, ze těch 18 kilo bude za dyl. Ale v posmeru je pak až do 36
Potrefenáhusa já budu koukat i na cenu, ve čtyřech letech už asi bude moct zdědit sedačku po synovi. Mladší má teď asi 16,5 kilo, takže jemu by byla:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články