Ale možná by pomohlo na celej den odjet? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, ten nižší plat je překážka. Muž se teda taky nebojí, ale zároveň ví, že by to nedal, tak se neodváží ani hlesnout![]()
Potrefenáhusa pomohlo, ale jen částečně, protože jeden den se prát, uklízet a vařit nemusí.
letfenixa Já tipuju, že ty z druhý ruky prošly sušičkou.
Potrefenáhusa Můj muž má full HO a něco takovýho by z pusy nikdy nevypustil, možná by fakt stačilo, abys na dva dny vyrazila na nějakou svojí akci bez dětí. A možná by stačil i den (+ noc).
Edit: dočítám postupně
Evaeva já myslím, ze on by naopak spis obstarával ten zbytek na úkor děti, jemu nevadí pokračovat v mytí nadobi, ani když se někde ozývá ukrutnej řev, vůbec ty děti nechodi čekovat, plus teda mi i přijde, ze hur slyší frekvenci ženskyho hlasu, toho malyho zvlášť ![]()
Potrefenáhusa nespoléhá v těch chvílích prostě na tebe?
Takze teraz ma tie leginy bud kratke alebo dlhe ![]()
Evaeva jakoby jo, ale má to tak i když nejsem úplně v dosahu, on není vůbec multitasking, jakákoliv činnost mu vypne ty ostatní
Potrefenáhusa a čisté teoreticky by to fakt šlo? Že teď nahlásit zaměstnavatelům, že od března ty prijdes a on půjde na rok na rodičák?
Tabea to vůbec netusim
Tabea já myslím, že ano. Určitě se můžeš vystřídat na jakkoliv dlouho. Nevím, jestli jen jednou, jak dopředu to hlásit,...
Tabea Já myslím, že teoreticky to jde. Známá se takhle s mužem střídala.
Tabea Jde, kamaradka se ted taky s manzelem vystridala. Jen teda pokud jsi zamestnavateli nahlasila, ze budes doma do tri let ditete a chces se vratit driv, nemusi ti vyhovet. Naopak kdyz jsi mu hlasila, ze budes doma do dvou let a nakonec chces bejt do tri, vyhovet ti musi.
Panebože teď to muž zabil. Na poslední lednový víkend domluvil, že děti budou u prarodičů, a na ono sobotní odpoledne jsme se domluvily s kamarádkama, že půjdeme do kina. Tak se mě zeptal, jestli to teda má jako cenu dávat ty děti hlídat ![]()
Evaeva Ja mam vyrazne nizsi plat a uz si kluka stejne delime 50/50. A je to ted porad trnuti, jestli ta nudle je na skolku jeste ok nebo uz moc. Jednou uz mi dite ve 12 hodin reklamovali a to se vazne blbe resi. V praci je ted spousta lidi na PN a proste ty saly musime nejak pokryt. Jsem taky sama docela nemocna, uz aby bylo aspon jaro. Pristi tyden uz musime byt hlavne fit, mame tak oba doktory, ja trhani osmicky, syn foniatrii, do toho dalsi pochuzky. V sobotu slouzim
Potrefenáhusa nemohla bys aspon odjet na jednu noc (ale cele dva dny okolo?)
Candance neee
mimino je kojeny, to zatím na noc nedám
Potrefenáhusa tak hned potom (pise ta, co kojila 2x3 roky a az ted se mi odjizdi snaz).
Teda odjizdelo, ted je starsi v puberte a muz to nedava. A vim, ze vzdycky se vratim do pekelne atmosfery
dzizisketa
(a závidím)
Jos jasně, ale chodíš do práce a dítě do školky. Kdybysme se s mužem vystřídali třeba v roce a půl dítěte, tak z mého platu nevyžijeme a zase tolik, abysme našetřili na pokrytí toho rozdílu fakt muž nevydělá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články