Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:13

continuity Diky moc.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:13

Lamicka mám z toho obrovskou radost. Hlavně teda, že jí to baví a chce. A že jsme našly sjezdovky, kde jsme kolem oběda samy a syn může chrnět v kočárku pod vlekem

Online Makara
3632 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:16

dzizisketa no a kam na tebe máme teda prijet? To abys koupila další sešity.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:19

A jdu s dotazem - nemáte tip na zdroj pohádek ke stažení? Peppa, Bing nebo něco jiného pro malé? Nemáme žádné streamovací služby a potřebuju něco do tabletu na cestu. 
A osvědčené tipy jak zabavit 5 hodin v letadle ročního kaskadéra? Dceři jsem koupila novou samolepkovou knížku a balení HeyClay, ale syna moc hračky nebaví, tak se toho trochu bojím. 

A co se vůbec u vás ukázalo jako hit vánoc? U nás syn dostal od vzdálené příbuzné Auto na ovládání pro batolata a překvapivě si s tím oba hrají hodně. No a MODU stavebnice je v kurzu od rána do večera každý den, ale to jsem tušila.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:36

Potrefenáhusa tak na tom nasem putovani jsme moc jidla nosit nepotrebovali. Covilizaci jsme potki denne, ale je fakt, ze obleceni jsem mela jen to nejnutnejsi a viceucelovy. Kosmetiku presne odmerenou, stejne tak lekarnu. Letos si teda chci vzit o trochu vetsi batoh, aby to baleni bylo snazsi.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:42

PotrefenáhusaMne zajimaji gear lists a treba v Nalehko je uverejnuji i s vahou vsech polozek. Kam se na ne hrabu, oni fakt chodi nalehko. 

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 07:09

MPLee pro rocni dite uz si hity Vanoc nepamatuji, myslim ale, ze to taky bylo s hrackami slozitejsi a ze syna nejvic bavilo kramarit v suplicich. Do letadla me nic nenapada, co nejaka krabicka/tasticka na zip, ve ktere by byly drobnosti - auticko, panacek, knizecka, par nejakych kosticek, aby se v tom mohl prehrabovat? 

A na hity Vanoc jsem zvedava. My denne hrajem Vybusna kotatka. Podle me existuji mraky lepsich her, mne prijde nezazivna, ale pro osmileteho to bylo terno. Vzali jsme to s sebou na Silvestra a o detech jsme nevedeli, hraly to snad dve hodiny v kuse. Stavebnice Kapla taky dobra, taky casto v provozu - vcera kluci vymysleli a postavili funkcni kulickodrahu. Starsi syn si pak pral rc auto a nuz rybicku a z obojiho mel velkou radost. Mladsi dostal podobne auto a radost nemel, nevi si s nim jeste rady. Ale k narozeninam dostal hot wheels tahac, to byl uspech. Muzes do nej vkladat auticka a funguje i jako vystrelovaci draha. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2024 08:02

Gatita syn si auto taky přál, radost měl velkou, ale venku s námi bylo dvakrát a pak prohlásil, že netušil, že to bude taková nuda

Offline Karja
44571 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 12:33

Deti byly od půlky prosince doma s kašlem. Tři dny ve školce a dneska mají rýmu a kašel. Jdu se asi zakopat. Sambo ten je funkční tak, ze asi taj 10 minut denne da domacim pracembi a tak hodinu věnování dětem, v průměru za den. Mně fakt hrabne

Offline Kokoska
34830 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 12:38

Karja tak to je jak u nasich, mladsi vnuk nechodil skoro cely prosinec a po trech dnech uz je zase doma. Celkem mu nic neni, trochu posmrkava, ale ve skolce ho nechteji. Adelka to samozrejme od nej dostala taky, ta mela i trochu teplotu, ale snad uz dobry. Druha parta je na tom lip, ti si uzili prisernou zimu vloni, tak snad to letos bude lepsi.

Tak at to u vas rychle prejde.

Offline Karja
44571 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 12:42

Kokoska No jako naše holky se fakt držely. Vloni se moc nestonalo vždycky rýma pár dní. Ale teď od prosince je to nějaký zaklety... Naše školka je co se týče rýmy kašle docela benevolentni, ale člověk ví, že se jim to zhorší či zkomplikuje. No to zas bude týden!

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 13:12

Karja vieš čo,  ja sa už tiež asi zblaznim. V porovnaní so skolkou sa L.drzal, ale po štvrtkovej návšteve doktorky, ktorá usudila, ze do nedele by mal byť lepší,  dnes smrka a kašle horšie ako za posledné 3 týždne muž je usopleny týždeň a ja mam ešte dozvuky z Vianoc a ktovie či to neprejde do ďalšej choroby. Sme sa práve dnes rozpravali, že asi pôjdeme cez jarné prázdniny do Chorvátska. 

Offline Karja
44571 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 13:19

letfenixa Je, ale to byste měli hezký. No já bych snad dala už i výpověď nebo nevim:D Fakt. Holky zase po tomto víkendu asi nakybkuju na odpoledne k našim. Muž má neschopenku, tak vydá oběd a nějak to takhle poflakame. 

Offline Mohučanka
7356 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 15:42

Dcera se zeptala, proč je "ČAPÍ" sprosté slovo. Že prý to říkali ve školce furt dokola - ČAPÍČAPÍČAPÍČAPÍ a pan učitel se zlobil, že to nemají říkat, že je to sprosté slovo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2024 15:50
Offline Karja
44571 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 16:17

Včera chtěla 13leta neteř kafe, že je hrozně unavená, že chce trochu probrat. Máma ji to nechtěla dovolit a já ji říkám ,,no kafe to není moc dobrý, to jsem začala pít až tak v 15 v pátek večer v kafe baru,,  ,,Teto, vždyť ses opila doma na zahradě když ti bylo 13,,. 

Offline Kokoska
34830 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 16:47

Karja jo, ve 13 ses opila, ale kafe pijes az od 15, ne?

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 17:23
Offline Pinot Noir
29840 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 18:35

Karja já zaklapla služební laptop v pět, pak jsem si šla vypnout hlavu na rotoped. Od úterý doma, nejdřív Ríša, to byl asi trochu simul, takže ve středu valil do školy, ale zůstal doma Viktor, klasicky s rýmou, nic vážného, ale jak trpí na ty uši, musím ho hlídat a neustále odsávat nos, smrkat nechce. Ráno jsme byli v dětském koutku, dokud tam nikdo nebyl. Zítra budu taky pracovat. Naženu o víkendu, co jsme doma prosoplili, v pondělí půjdou do procesu a tak od středy čekám další kolo. Je to na palici. Chtěla bych nějaký volný čas, jako myslím fakt volný, bez nějaké povinnosti, ne že mám lekci cvičení, na kterou doletím s jazykem na vestě...

Offline Tabea
8077 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 19:12

MPLee 5h mi skoro roční dítě v letadlo jezdilo po zemi v uličce autem. Udržet ji na sedačce moc neslo.  Ještě teda nechodila, to by asi tou uličkou místo lezení běhala...