Mohučanka ja tiež kupujem zlacnene, veď sú hrozne drahé tie topánky.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka tady to vypadá na stejný nohy, ale jsou sezonama proti sobě, tak jsem zvědavá
Potrefenáhusa
je to všude stejný - přišly celoročky
a musela jsem je z dcery servat, jsou docela teplé a byla v nich doma v obýváku úplně zpocená.
Potrefenáhusa chápu
Potrefenáhusa Mohučanka já zatím nenarazila na takovou slevu, abych to riskla. Ty koely bych jim dopředu koupila. Ale keeny na léto tu mám čtvery ![]()
Evaeva já koupila ty koely.
keeny už mám koupeny od podzimu ![]()
Potrefenáhusa však já taky![]()
Kde si nakupovala?
Evaeva koely na bosonozce, keeny na zalandu lounge
Potrefenáhusa jojo, keeny mám. Myslela jsem ty koely. Tam jsem se koukala na zimní, ty zase v takové slevě nebyly, abych to riskla.
Evaeva já moc neriskuju. Koupila jsem celoročky, které bude nosit, až bude nad pět stupňů, čili brzy, a ještě bych brala tenisky v dalším čísle (již 32
) do foroty na atletiku a sandály, nosí je do školy jako přezutí, ale na ty jsem zatím nenatrefila.
Mohučanka kluci mají celoročky z podzimu, ale obávám se, že minimálně jeden bude potřebovat větší. Ale u nás je ta hranice spíš 12 stupňů, takže spíš v březnu (mají nízké kožené, žádné trochu zateplené nekupuju). Nějak se mi to zatím nechce riskovat nebo možná spíš řešit.
Ja som zistila, ze Lukaskovi sedia Keen knotch, aj sandále, aj tenisky, aj zimné. Keďže mu noha rastie pomaly, tak som kupila vo výpredaji na eobuv o číslo vacsie zimné.
Evaeva já koupila platenky, zimní a celorocky z podzimu má 26, vzala jsem 27 na leto
ty keeny za 500 jsou v pohode, to se vzdycky za tu cenu kdyžtak proda, ale ty zimní boty si myslím, ze by se bez ztráty neprodaly a zas tak moc zlevneny nikdy nebejvaj
Jak jsem tu z Vas pacila tipy na vikend, tak nakonec jsme byli bruslit a bylo to fajn. Ono se ted da bruslit krasne i na rybnicich, ale my byli v hale na verejnych lekcich. Prislo mi to jako fajn stravena hodinka a da se tam neco naucit. Byli jsme v icernku a neco podobneho byva i v Letnanech.
Potrefenáhusa no právě, to by chtělo slevu aspoň 30% a i tak to prodáš se ztrátou. Ty keeny se prodají stopro, loni jsem jedny prodávala za 700 a byly pryč snad za hodinu.
Gatita my byli včera na rybníku a bylo to boží. Děti vydržely mnohem dýl než v hale, škoda že nejbližší dny máme nabité, šla bych s nimi klidně sama znovu.
Mohučanka na majwej jsem kupovala loni se slevou 35%. A ta harpie z nich vyrostla na sirku a uz ji nesedi
alw teda zimni snehule nastesti jsou asi sirsi nebo ji to tak nevadi a nosi je. Lepsi nez od Affenzahn jsem totiz nenasla. Syn ma nohu sirokou a zadny z tech asi 20 paru co mam doma tak nepodedi
Gatita Evaeva my bylo vcera dopoledne i vecer
U rodicu nastrikali vodu na hriste a vecer je to i osvetlene. To bylo super, ale dneska dcera od rana prudi, ze chce jit zase, ale v Praze tam kde maji tucnaky a velryby na brusleni. Tak doufam, ze kolem poledne nebude moc narvano...

MPLee jé, to tady dělali, když jsem byla malá, postříkané hřiště za barákem.
Nám se hrazdičky moc neosvědčili, starší to nechtěl a mladší s tím hrozně kravil, schválně padal a tak. Teď už bruslí oba celkem dobře, ale na stadión, co máme před domem s nimi sama nemůžu, jak se musí bruslit dokola, tak to pro mladšího ještě není.
Gatita my jsme právě teď v té Zóně pohybu ve Kbelích, šli jsme na otvíračku, Viki má rýmu, tak ať tu není moc lidí, a super, nejdřív nebyl nikdo, teď přicházejí první lidi... Tak do budoucna, kdybyste něco takového chtěli zkusit, tak dopoledne je to tu v pohodě. Kavárna je fajn, mají tu čaj ve velikosti 0,4 litru, to je pro mě tahák, nesnáším, když si objednám čaj a přinesou náprstek sotva 2 deci. ![]()
Já musím na brusle příští víkend vyhnat muže s Rostíkem, nemáte tip na nějakou plochu s půjčovnou brusliček směrem k Jižnímu Městu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články