viktorka_od splavu som pravacka a veduce oko mam pravé. Do zarubni vrazam denne, z ruk mi denne niečo spadne.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas Lukasko písal zrkadlovo bežne všetko a ako sa to začali učiť v škole, tak postupne píše ako treba. Priznam sa, ze som sa obávala.
MPLee na masinky jsem pred vanoci taky koukala, ale pak mi je vyprodali. Mam je na seznamu. Ale teda az za Hamster clan, co doporucovala žluťásek
Len krome karkulky dostala k vanocum jeste pernicka oskara a little collect od djeco a vsechno musime kazdy den vytahnout
Trochu zvazuju jeste od haba staveniste
letfenixa ja dufam, ze starsi tiez prepne. Je lavak, vsetky pismena pise sprava a zdola (ťahy). Asi mu je to prirodzenejsie.
Mrakoplas syn má teď odbobí psaní a píše zezdola a zleva. Je pravák.
Včera říkalo mladší dítko, že si v angličtině povídali přes teamsy s dětmi z Francie. Tak jsem si říkala, ty jo, ta dnešní doba přináší dětem úžasné možnosti. A pak mi došlo, že jsem byla jen o rok starší, když nás z kraje 90. let vyslali ze školy na týden do dánských rodin. Angličtinu jsme se tenkrát učili teprve druhým rokem.
Aranel jo? Dík
. Ale tady je blbý, že tak dýchá dítě ve vývinu, tj. hrozí jí úzké patro, kam se pak ty trvalé zuby ani nevejdou, a špatná výslovnost.
Výslovnost asi dobrý, trvalých zubů mám teda míň (vytrhli mi jeden pár nahoře i dole) a nosila jsem celkem dlouho rovnátka. ![]()
MPLee to je boží ![]()
Prosim o radu - shanim turisticky batoh pro syna na vicedenni vypravy. Musi se tam vejit spacak, obleceni atd. na 3-4 dny. Syn meri necelych 130 cm. Doporucite prosim nejakou znacku s dobrym pomerem cena/vykon.
ziginka já mám vyhlídnutý Deuter Fox, ale nemám zatím osobní zkušenost. Ráda si taky přečtu tipy, do budoucna určitě budeme pořizovat taky.
ziginka to bude potrebovat aspon 25-30 l batoh. Divala bych se nejen na detske, ale i damske verze batohu. Ty maji kratsi zada a dobre sedi malym postavam. Jeste bych sledovala vahu batohu. Ja osobne bych hledala batoh pod jedno kilo. Ja oblibuji znacku Osprey - treba model Sportlite, Hikelite jsou lehke. S 20l Sportlite jsem usla 13 denni trek, mela jsem spacak, ale spali jsme v ubytovnach. Na studium, jak odlehcit batoh doporucuji www stranku Nalehko.
ziginka Máme ten Deuter Fox 30, je perfektní. Bohužel teď nějak nejezdí dítka na výpravy, tak není moc využívaný.
žluťásek Diky, divala jsem se jeste na Boll Scout. Ale netusim, jestli objem 30l bude stacit na spacak a vse ostatni.
ziginka Když dá u toho Foxu karimatku nahoru na kapsu, tak se zbytek, i spacák, vleze dovnitř v pohodě.
ziginkamáme doutex Fox 40, má nastavitelné záda, takže ho děti mají od první třídy, kdy neměly ani těch 130cm až doteď, co mají 150+. A to ho nemají na největší velikost.
Vejdou se tam v pohodě i na tři dny putak - takže kromě nafukovací karimatky, spacáku i nějaké vaření a kus stanu.
Teď si ho půjčovala kamarádova dcerka, co je taky drobná a v první třídě a v pohodě.
Prolezla jsem vše, co mám v telefonu, někde mám i fotky, když byly ještě menší, ale nemůžu to najít..

Ginger Tyjo, 13denni trek s 20l batohem si vůbec neumim představit. Já mám teda obyčejný vybavení, nic ultralehkyho a batoh 50, víc nosit nehodlam, ale když se zabali spacak a hlavně jídlo, tak je po strop. Doba teda určitě už pokročila, ale když jsem kupovala před lety batoh, i většina dámských mi byla velkých (mám 163), hledala bych fakt detskej
Ginger ale teda vim, ze to superlehky a malinky vybavení existuje, sledovala jsem na insta jednu Češku na PCT, myslím, ze i s těmi nalehko spolupracovala
Potrefenáhusa existuje, ale: za a) je drahé, za b) ta životnost je fakt významně kratší.
Osprey batoh měl muz, bezkonkurenčně nejhorsi batoh ever, za dva roky byl na odpis.
Kokoska přesně to mám ( pravá ruka- levé oko) ale pokud člověk nestřílí, tak na to snad ani nepřijde.. ještě na snowboardu jezdím spíš pravou nohou dopředu ( taky není tak časté)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články