Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:33

Ještě donesl houpacku, no to jsem si mohla tipnout, jak to dopadne 

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:35
Reakce na Gatita:

Potrefenáhusa diagnoza PREZKA. Mame britax römer, prezka je konstruovana tak, ze se mi v ruce rozpadne driv nez ji zacvaknu, vubec ty dily te zasunovaci casti neudrzim v ruce pohromade

klippan totéž 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:42

Zuzuli Díky za tip, to asi potrebujeme! Hry jsou jedna z věcí, co mě s dítětem fakt baví hrát, a jeho konečně taky. Ježíšek nám přinesl batanimo a to je teď hodně v kurzu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:42

Zuzuli Potrefenáhusa já pořídila Malého farmáře. Syna to zatím moc nenadchlo, on musí mít náladu. Ale hraje to muž

Offline Karja
44570 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:42

Potrefenáhusa No to je boží, aspoň najde využití. S tím si holky vyhrají v tomhle věku;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:43

Len mladší má rád Zámecké schody, kdybys hledala další tip

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:47

Evaeva To je hezký, děkuju za tip!

Offline viktorka_od splavu
49244 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:49

Gatita obavam se, ze neda. dost to teda zhorsuje unava, pak se nesoustredim a opravdu co vezmu do ruky mi spadne, vrazim do futer jak opilec atd. na materske jsem mela vazne strach z roztrousene sklerozy

(tu sedacku s prezkou z casti jsem jednou videla, v zivote bych to nezapnula

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:55

Karja 

Já jsem právě taky v rauši, normálně se mi ty víkendy hromadí pochvalné zápisy v knize přání a stížností

A když tam spím sama, tak si udělám k večeři švédský stůl a pustím si rádio a úplně spokojeně si sama celý večer čtu. A když nás tam spí víc, jdeme do hospody. Ty peníze, co za to dostanu, jsou vlastně jen bonus a ne důvod, proč to dělám. 19 let!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 21:57

Kokoska starsi ma tiez skrizenu lateralitu a ja to za hlupost nepovazujem, deti mozu mat problemy s citanim/pisanim v skole, tak isto s motorikou. Podla vsetkeho sa to da roznymi cviceniami zlepsit. Nas pise este v 6,5 roku skoro vsetky pismena zrkadlovo, vobec ten rozdiel nevidi (vraj to moze byt dosledok). Uz cakam na termin k spec.pedagogicke, kde to skonzultujem. Ma aj velmi slabe fonematicke uvedomovanie, chcem s nim trochu potrenovat nez pojde do skoly. Ma tych tazkosti viacej (pozornost, hyperaktivita), tak mu aspon s niecim chcem pomoct a ulahcit mu to v skole. 

Online Kokoska
34827 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:03

Mrakoplas nas ma jeste do skoly cas, je narozeny v zari, tak pujde az v sedmi. A na logopedii prece jen maji jeste prijit, mozna dojde i na tu poradnu casem. Ja nemyslim, ze je tahle vec nepodstatna, jen doufam, ze nemusi byt nejakym velkym prusvihem. No ale taky muze, tak je dobre o tom vedet.

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:05

Len batanimo neeee, to je nekonečný! Máme to tak rok a povedlo se nám to dohrát jednou 

ale skvelej je ten little match, to hrajem kazdej den 

Offline Karja
44570 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:05

dzizisketa To zní moc hezky;-)

Online continuity
42887 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:08

Kokoska ne právě, on to nemusi být žádný průšvih, já bych předem neplašila, tak jsem to myslela. 

Online Kokoska
34827 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:14

continuity asi jsem to napsala spatne - taky nemyslim, ze nutne prusvih, ale je dobre, ze to nekdo rodicum rekne a vysvetli.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:14

Zuzuli my mámr nově mašinky do Haby a jsou taky boží, na tu karkulku se musim podívat! A taky jsme začali hrát od Djeco černého petra (v upravené verzi, že komu zbyde kočka, tak vyhrál ). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:16

MPLee ty jo mašinky, to by u nás asi bylo populární 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:25

Potrefenáhusa to tě budu muset naučit, jak hrát Batanimo. Sedím na zemi opřená o gauč a se zaprenymi koleny, ten balíček karet mám v ruce trochu v zákrytu za kolenama a vybírám si trochu co tam hodím, aby to rychle skončilo

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 22:46

Ale co je ještě lepší než deskovky? Že to dítě skoro normálně lyžuje a baví ji to!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 23:16

Potrefenáhusa Já jsem batanimo určila jen jako hru pro víc hráčů, ve dvou se to nedá dohrát. Ale líbí se mi. Little match mi taky přijde super. 

A mašinky MPLee jsem chtěla pořídit k Vánocům, no dobře že jsem si to rozmyslela. Ježíšek letos zdivočel, přinesl nový koleje, dost dalších prvků k vláčkodráze,  další vlaky (a k tomu milion dalších věcí teda, přišlo mi to vážně extrémní) a vánoční hrnky s tramvají (i tramvaj, tu jsem pro něj chtěla k svátku) a tak. Chudák dítě je už teď jasnej šotouš, ale aspoň hry byly s jinou tématikou.