Ještě donesl houpacku, no to jsem si mohla tipnout, jak to dopadne

Ještě donesl houpacku, no to jsem si mohla tipnout, jak to dopadne

Potrefenáhusa diagnoza PREZKA
. Mame britax römer, prezka je konstruovana tak, ze se mi v ruce rozpadne driv nez ji zacvaknu, vubec ty dily te zasunovaci casti neudrzim v ruce pohromade
.
klippan totéž
Zuzuli Díky za tip, to asi potrebujeme! Hry jsou jedna z věcí, co mě s dítětem fakt baví hrát, a jeho konečně taky.
Ježíšek nám přinesl batanimo a to je teď hodně v kurzu.
Zuzuli Potrefenáhusa já pořídila Malého farmáře. Syna to zatím moc nenadchlo, on musí mít náladu. Ale hraje to muž ![]()
Potrefenáhusa No to je boží, aspoň najde využití. S tím si holky vyhrají v tomhle věku;-)
Len mladší má rád Zámecké schody, kdybys hledala další tip
Evaeva To je hezký, děkuju za tip!
Gatita obavam se, ze neda. dost to teda zhorsuje unava, pak se nesoustredim a opravdu co vezmu do ruky mi spadne, vrazim do futer jak opilec atd. na materske jsem mela vazne strach z roztrousene sklerozy![]()
(tu sedacku s prezkou z casti jsem jednou videla, v zivote bych to nezapnula![]()
Já jsem právě taky v rauši, normálně se mi ty víkendy hromadí pochvalné zápisy v knize přání a stížností ![]()
A když tam spím sama, tak si udělám k večeři švédský stůl a pustím si rádio a úplně spokojeně si sama celý večer čtu. A když nás tam spí víc, jdeme do hospody. Ty peníze, co za to dostanu, jsou vlastně jen bonus a ne důvod, proč to dělám. 19 let!
Kokoska starsi ma tiez skrizenu lateralitu a ja to za hlupost nepovazujem, deti mozu mat problemy s citanim/pisanim v skole, tak isto s motorikou. Podla vsetkeho sa to da roznymi cviceniami zlepsit. Nas pise este v 6,5 roku skoro vsetky pismena zrkadlovo, vobec ten rozdiel nevidi (vraj to moze byt dosledok). Uz cakam na termin k spec.pedagogicke, kde to skonzultujem. Ma aj velmi slabe fonematicke uvedomovanie, chcem s nim trochu potrenovat nez pojde do skoly. Ma tych tazkosti viacej (pozornost, hyperaktivita), tak mu aspon s niecim chcem pomoct a ulahcit mu to v skole.
Mrakoplas nas ma jeste do skoly cas, je narozeny v zari, tak pujde az v sedmi. A na logopedii prece jen maji jeste prijit, mozna dojde i na tu poradnu casem. Ja nemyslim, ze je tahle vec nepodstatna, jen doufam, ze nemusi byt nejakym velkym prusvihem. No ale taky muze, tak je dobre o tom vedet.
Len batanimo neeee, to je nekonečný! Máme to tak rok a povedlo se nám to dohrát jednou
ale skvelej je ten little match, to hrajem kazdej den
dzizisketa To zní moc hezky;-)
Kokoska ne právě, on to nemusi být žádný průšvih, já bych předem neplašila, tak jsem to myslela.
continuity asi jsem to napsala spatne - taky nemyslim, ze nutne prusvih, ale je dobre, ze to nekdo rodicum rekne a vysvetli.
Zuzuli my mámr nově mašinky do Haby a jsou taky boží, na tu karkulku se musim podívat! A taky jsme začali hrát od Djeco černého petra (v upravené verzi, že komu zbyde kočka, tak vyhrál ![]()
). 
MPLee ty jo mašinky, to by u nás asi bylo populární
Potrefenáhusa to tě budu muset naučit, jak hrát Batanimo. Sedím na zemi opřená o gauč a se zaprenymi koleny, ten balíček karet mám v ruce trochu v zákrytu za kolenama a vybírám si trochu co tam hodím, aby to rychle skončilo ![]()
Ale co je ještě lepší než deskovky? Že to dítě skoro normálně lyžuje a baví ji to! ![]()
![]()

Potrefenáhusa Já jsem batanimo určila jen jako hru pro víc hráčů, ve dvou se to nedá dohrát. Ale líbí se mi. Little match mi taky přijde super.
A mašinky MPLee jsem chtěla pořídit k Vánocům, no dobře že jsem si to rozmyslela. Ježíšek letos zdivočel, přinesl nový koleje, dost dalších prvků k vláčkodráze, další vlaky (a k tomu milion dalších věcí teda, přišlo mi to vážně extrémní) a vánoční hrnky s tramvají (i tramvaj, tu jsem pro něj chtěla k svátku) a tak. Chudák dítě je už teď jasnej šotouš, ale aspoň hry byly s jinou tématikou.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.