viktorka_od splavu no a žiješ s tím celkem dobře, ne?
Vše o těhotenství a dětech
PotrefenáhusaÚplně chápu, mám dítě z podobnýho těsta, umí leccos, ale jak chybí tlak, můžu se stavět na hlavu a dělat to nebude. Akorát u nás je spousta věcí fakt no go. Mám teď hodně srovnání s vrstevníkama, a když jsou jejich děti podle rodičů stydlivější, bojí se dětí nebo tak, já v každým jednom z nich vidím normální dítě, který má svůj typ temperamentu, ale ve srovnání se synem je to 1000 a 1. Fakt nevím, jestli jít cestou nějaký diagnostiky nebo se smířit (což mi nejde, když vidím, jak ho to omezuje), nebo začít brát drogy?
Kokoska já o klucích vím, že hudební sluch mají, Ríša hned pochytí melodii a dokáže interpretovat i hudbu, o které bys řekla, že se nijak zazpívat nedá, hotovej beatbox.
A teď jsem teda čuměla na Viktora. Hraju na klavír melodii z Interstellar, on to rád poslouchá, vždycky se usadí do gauče a poslouchá. A teď nedávno sednul ke klavíru, chvilku do toho mlátil a pak najednou slyším začátek té skladby. Je to jen pár tónů, ale jsem přesvědčená, že se mi na ruce nikdy nedíval, že ty správné klapky fakt našel.
Kokoska no bylo by asi fajn, kdyby mi to furt nekdo nevycital, ze se nesnazim apod..
Kokoskajá to mám taky a střílím dost slušně ![]()
Jako fakt se s tím dá žít, někdy mám pocit, že se hledá problém i kde není.
Len já nevím jestli jsem potkala víc stydlivé dítě než moje ségra. Teď je jí skoro 15 musím říct, že se to srovnalo
teď je prostě běžný introvert.
Aranel jo? Dík
. Ale tady je blbý, že tak dýchá dítě ve vývinu, tj. hrozí jí úzké patro, kam se pak ty trvalé zuby ani nevejdou, a špatná výslovnost.
Anema chrápe v noci? Syn dýchal pusou, chápal jako starý dědek a každá rýma byla na hrozně dlouho. Výslovnost měl teda v pořádku, ale špatně slyšel. Jemu se tou operaci hrozně ulevilo, litovala jsem, že jsme nešli dřív.
Dnes říkám muži, že bych někam vyrazila na nějakou akci, nebo do klubu. Starší dcera na to ,,ale se mnou mami,, A já ,,nebo bych šla aspoň do divadla,, ,,Jo mami, to já se úplně cejtim na divadlo,,:D:D. Když by ji to vydrželo do 20, ale teď...
viktorka_od splavu ja jsem taky strasne nesikovna. Hrozne skrabu, pada mi porad neco z ruky, prisiti knofliku je pro me frustrujici akce na hodinu a upoutat dite do autosedacky byl vzdycky boj. Ne kvuli diteti, ale kvuli te prezce, co mi vzdy vyklouzla z ruky driv, nez stacila zacvaknout. Jako dost me to stve. Je na to diagnoza? A da se lecit?
Karja
tak to bude pěkný den pohádka v divadle a potom dětská diskotéka
Gatita pockej, ale prezka z autosedačky JE boj!
Já si dnes zamluvila od dubna jednou měsíčně víkend na brigádě, jinak mi z toho vážně jebne.
dzizisketa Ty jo, no to ti závidím. Já mám tu práci, že sedím doma na HO, už jsem si ho zavedla jako plnej HO:D Testuju to, zatím nikdo kromě pár poznámek od kolegyn neprotestuje. Takže to se jako moc nevybiju, ale čas je prostě vzácná komodita. Ale Když se pak ale dostanu pracovně mezi lidi, tak jsem jak v rauši, určitě si myslí, že něco beru:D.
Karja
tak to bude pěkný den pohádka v divadle a potom dětská diskotéka
Ale jo, protože já jsem říkala ,,ale teď nic není, žádný koncert, ja půjdu snad na ten mysliveckej ples,,...a dcera ,,jo,woooow karneval,,:D:
Muz dneska byl malou vyzvednout ve skolce a rikal, ze ten semafor nikde nenasel. Ze se na nej chtel podivat. No myslim, ze by ho neprehledl, mel na vysku skoro metr a byl hned u dveri do tridy. Takze semafor je asi pryc. Jsem zvedava na rano ![]()
A jak jsem tu pred vanoci resila, jestli je cervena karkulka od mindoku vhodna pro triletou... Tak musim rict, ze to je pecka. Malou to strasne bavi, hraje si s tim denne, hned to pochopila, sama si tam pripravuje herni plochu a zvlada i ta tezka zadani. A ta hra je strasne krasna. Pry potrebuje jeste tri prasatka a kocicky v krabici ![]()

Zuzuli nám ji taky přinesl jezisek a dite to vůbec nedalo, zatím jsem se nedostala k tomu, abych ji to vysvětlila, sotva se nadechnu, už karkulka a vlk někam mizej
Potrefenáhusa diagnoza PREZKA
. Mame britax römer, prezka je konstruovana tak, ze se mi v ruce rozpadne driv nez ji zacvaknu, vubec ty dily te zasunovaci casti neudrzim v ruce pohromade
. Starsi model te sedacky (mame jednu zdedenou) timto problemem netrpi, nechapu, proc meli potrebu to vylepsovat... drti me to denne uz roky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články