Dceři na tyhle věcně se opakující rýmy a kašle, který se u ni pak už i zvrhly dvakrát do zápalu plic, pomohlo otužování a saunovani. Začali jsme s tím a naučili nás to v lázních, kam nás po druhem zápalu poslal doktor. Lázně jsme pak ještě 3x vždy po roce absolvovaly, ale už jen jako udržovací.
Vše o těhotenství a dětech
notna u nás pomohlo promoření (měli teda jen rýmy a kašel, ale pořád). Tenhle rok je, musím zaťukat, dobrý, zatím doma byli asi tři týdny. Třetí rok ve státní školce ![]()
notna já je za zvlášť často nemocné nepovažuju, Ríša šel v tom stavu jako je teď Viktor normálně do školky, ale u Viktora si to nelajsnu, už mu píchali dvakrát ucho, jednou obě naráz.
Kokoska Jo, říkala jsem ji, že jsem nejdřív začala s alkoholem. Už před 14 dny na mě tu historku vytáhl synovec, myslím, že mě rodiče představili jako odstrasujici případ konzumovani alkoholu v mladistvem věku! Synovce to hodně fascinován, nevím, jestli ho to odradilo...tak jsem mu říkala, že se můžeš otrávit z alkoholu atp. ale nevím, zda příklady netahnou:D.
Pinot Noir No já tu víkendovou práci moc nechci začínat, ale obávám se, že nebude zbytí. Jako fakt nevím, jakým směrem se to bude doma ubírat a jestli si to celý, práci a tak všechno celkove nemám zmanagovat úplně jinak.
Karja já o víkendu pracovala celkem ráda, ale to jsem pracovala nárazově a v součtu max 15 - 20 hodin týdně. V případě plného úvazku bych se fakt snažila mít aspoň den, kdy na to fakt nesáhneš. Jinak budeš mít podle mě pocit, že vlastně furt pracuješ, nemáš žádné volno.
Evaeva Jo, to si člověk jakoby neodpočine, to je na nic.
Karjamna by zaujimala ta story ako sa ti v trinastich "postastilo" opit
.
Malý dítě se rozchodilo, do čeho ho venku obout?
Měla zatepleny bobuxy, ale to bylo na par kroku okolo kočáru, ji už nic nezastaví. Skoro dva tisice za zimní boty, ve kterých bude max 2 mesice
?
Potrefenáhusa a pak je prodáš. Nebo zkusit koupit starší. Půl hodiny zvládne i v celoročkách, ale podle mě stejně budeš za dva tři měsíce kupovat větší.
Evaeva jestli udela s prvnima botama to, co starší, tak už je nikdo nekoupi
zevnitř jsou netknuty, ale zvenku jsou sedreny na kost
Potrefenáhusa jak velký? Mám tu vyřazený 21 Bundgaard prewalkers winter II
Potrefenáhusa co je špatného na zateplených bobuxech? Teda dokud nesněží, pak děsně kloužou.
2x
Mohučanka nic, jsou ji malý ![]()
(a jsou taky trochu úzký, což mi na par kroku nevadilo)
Potrefenáhusa jakože ty největší jsou jí malý? Tak to jsem nečekala!
Já jsem ty 22 právě koupila jako "velké" boty na zbytek zimy.
Úzký jsou, to jo. Akorát pro nás, lituji, že 22 jsou největší.
MPLee Dekuju, asi spis 20. Nejsou moc tenký? Já teď narvala do jedněch celorocek vlnenou zimní vlozku s alobalem, ale úplně dobrej pocit z těch bot nemám
Mohučanka nee, vyrostla z 19 :-) takže musím koupit větší a protože jsou spis úzký, koupila bych spis jiný
Když jsme u těch bot - starší dcera si oblíbila affenzahny, pěkně jí padnou a já si připadám jako takoví ti důchodci, co procházejí letáky a hledají slevy - tak já projíždím internet a hledám zlevněné boty ![]()
Potrefenáhusa aha
už chápu, promiň, je ráno
t
Držím palce, u nás bohužel mladší dítě po starším podědilo zatím jediné boty, zato už jsem čtvery kupovala ![]()
Mohučanka nejses důchodce! Já už ve slevě koupila platenky na leto! Přišly tenhle tejden a dite je odmita zout!!!!! I do postele musím přemlouvat!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články