Potrefenáhusa My ho meli taky, po nekom. A prisel mi ok, v pul roce se preslo na sportak (dite sedelo) a v roce jsem si koupila uplne jinou ligu (TFK mono) a ten obcas uzijeme jeste ted. To se fakt neda srovnavat, ale taky stoji mnohem vic. Kdybych chtela jeden kocar, tak si ale X lander taky nekupuju. Podle me do korby nema cenu investovat a pak koupit poradny sportak.
Vše o těhotenství a dětech
Jos já vozila korbu pokaždé rok, takže bych to takhle úplně neviděla. Ale souhlasím, že těžko vybereš kočár, který ti bude vyhovovat na pořád. Já mám jeden tady na sídliště, dvojkombinaci, potom lehké Valco na větší dítě a ještě terénní s vložnou taškou (což je teda super vychytávka na dovolené).
Ale pripomnelo mi to, jak jsem jednou sla s kocarem, v nem asi tak rok a pul stare dite, co viselo na ksirach hlavou dolu a vriskalo, ze chce ven. Ja sla uz tak nejak rezignovane, hlavne at se co nejdriv dostaneme do cile. A proti me sla pani s tak triletym ditetem a kdyz jsme se mijely, tak se na me usmala a rekla "fandim vam!" ![]()
Zuzuli a když řvou obě, to jsou teprv soucitný pohledy
tuhle jsme potkaly známou a nabízela obejmout a kafe ![]()
Potrefenáhusa mně jedná maminka řekla, že jsem statečná. Což podle mě vůbec neodpovídá realitě, já mám fakt hodná mimina a kluci už jsou velký. Zato ona chodí o berlích a má dva kluky rok a půl od sebe (teď už teda školkové). A co teprv když jde se třemi muž, to jsou prý pohledy.
Kokoska no, on si dneska vyloženě o ta atb volal. A nedá, na tyto příznaky a výsledky mu je prý nedá. No zkusí to později tento týden a nebo ho pošlu na ORL, to je fakt.
Karjapošli ho rovno na ORL,pokud má nateklej krk.
Karja jasne, at jde jinam!
continuity On má jen jakoby trochu uzliny pod bradou nebo co to je. Já to taky měla, uplně na ORL bych s tim taky nešla.
ALe pošlu ho tady k jednomu felčarovi asi, takovej sedmdesátiletej klasik, kterýho nakopala naše velkámalá. Snad si to spojí ta příjmení. Určitě mu vyjde vstříc:-D.
Normálně minule o naší návštěvě vyprávěli, dozvěděla jsem se to náhodou, že mi učitelka ze školky, z jiné třídy, říkala, jak byly s dcerou uchem na ORL, jak byla statečná, že se sestra divila a vyprávěla, jak je nějaká holčička nakopala. Popis zážitku seděl přesně. Náhodička...
Karja my sme išli ráno na odbery plus vytery, stale ordinuje zastup, stale nejdú telefony, "po výsledky si príďte osobne", dychanie čisté, mandle trochu menšie. Kašeľ hrozný, sopel hrozný. Dieťa vyčerpané hladom, jedol o pol 9, čo je inokedy už po desiate.
Evaeva No, někdy je ten kufr tak divně tvarovaný dovnitř, že se tam nevejde skoro nic.
Potrefenáhusa Se psem velikosti toho vašeho si to nedovedu ani představit
Náš pes jezdil, a současný jezdí, na zadní sedačce, a i tak jsme měli s kočárem kufr plný, i když naše auto je fakt velké. To ho máte ještě navíc v nějaké přepravce?
Zuzuli No, to od vašich bylo taky dobrý, jak kdybys na to měla nějaký vliv
Já jsem s tím nosítkem chodila ráda, ale štvala mě na tom jedna úplně praktická věc, syn jako mimino hodně často kakal, takže jsem ho opravdu hodně často přebalovala, a ne všude je k dispozici dostatečně čisté a vhodné místo, kam bych to mimino položila. Takže kolikrát jsem ten kočár táhla hlavně kvůli tomuhle.
KarjaOny ty atb nemusí být vůbec řešení. Moje máma začala kašlat v listopadu. Strašný suchý kašel, párkrát se i dusila a myslela, že nastala poslední minuta. Jednou si dokonce i vytočila v aplikaci záchranka pomoc a musela přijet rychlá. V nemocnici jí nic nenašli kormě vysokého tlaku, ale ten byl z toho dušení. Její praktická jí dělala výtěry, krev, byla na plicním, ORL, alergologii, dokonce i na gastru, zda to není kašel z refluxu. Všude všechno negativní. Tak jí ze zoufalství ta atb dala, ale i jí řekla, že jí to nepomůže. nepomohlo. Mírně se to zlepšilo po asi 4 týdnech, přestala se dusit. Ale jede 3. měsíc, kašle suchým kašlem pořád. Pořád běhá po nějakých vyšetření a nikde žádný nález.
notna tak tvoji mámu alespoň vyšetřují. Tady je základní řada trpělivost a tomu rozumím, že ta po šesti týdnech člověku dochází.
Viktor: Mami hrát písmenka.
A za chvíli:

![]()
notna To je mi maminky teda moc líto.
notna tak to má můj táta totéž, plus noční pocení. ATB dokonce dvoje, ale bez efektu. Lepšit se to začalo tak po sedmi týdnech, ale pořád to není dobré.
continuity To jo, spíš bych právě trvala na dalších vyšetřeních než na těch atb. Jsem chtěla napsat.
KarjaDík. Mi přijde, že ty bacily jsou letos nějaké jiné. Virozy mají tak nestdandardní průběh, vleče se to. Vidím to i na neschopenkách zaměstnanců. Dřív to byly 3 dny dovolené nebo sick day. Teď tak 2-3 týdny na virozy, nic vážného, ale k podávání pracovních výkonů taky ne.
Viky jede![]()
Pinot Noir Myslím, že bys měla začít hledat školu pro mimořádně nadané děti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články