Pinot Noir akože, sánka dole ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to ale není žádná překážka pro život. Uspoří čas při přípravě jídla a věnuje ho něčemu důležitějšímu.
Potvrzuji moje starší dítě by se klidně obešlo s nějakou Mannou nebo jiným typem kozmicke stravy, který příliš nezdržuje od těch důležitých věcí.
To se jí ale bude hodit až poletí na ten Mars. ![]()
continuity může letět s mým starším, udělají vlastní kosmický program. Chce letět na měsíc, tam bude vozit bezdomovce (tady nemají ten domov, tak jim ho vybuduje tam
) a potom chce zkoumat černé díry ![]()
Evaeva vývoz bezdomovců na měsíc je teda ale originální záměr ![]()
Věkem to není, já mám ten kašel od dětství, pak byl chvíli klid, pak po porodech se mi to zas rozjelo, během covidu klid a už to mám zas.
continuity No, já to beru tak, že pak bude ta rekonvalesce ještě horší!
Pinot Noirže jo?
Podle mě to vůbec nechápe a myslí si, že tady pro ně prostě není místo. Asi mu to je líto.
Děkuji všem za rady a postřehy ke kočárku. Uvidím, co bude nakonec vybráno a s čím tedy budu občas brázdit chodníky (doufám!).
continuity ja mam pocit, ze covid mi zrusil imunitu. Staci, aby si nekdo vedle me utrel nos a uz to jede. Dost casto neco pritahne muz, tri dny smrka a pak je v poradku a ja jsem 2 tydny na odpis a dalsi dva se vzpamatovavam. O detskych nudlich ani nemluvim, to je stejny. Driv jsem taky obcas stonala, ale celkem jsem byla dost odolna.
Kokoska současná varianta covidu prej dělá přesně tohle. Stačí že kolem toho člověka projdeš a máš ho. Můj doktor mi mezi svátky říkal, že teď ho mají úplně všichni a kdo nemá, tomu jen nevyšel dobře domácí test ![]()
žluťásek tak to jsem mozna ja. Ale nikam jsem nechodila, tak je to asi jedno.
Evaeva prosím te, napis mi aspoň jeden důvod, proč je to lepší teď než o 3 mesice a 20 stupňů pozdejc? ![]()

Potrefenáhusa protoze v te posledni situaci by byla sedrena o kameni ![]()
Kokoska
ale bylo to jen takový něžný bác, ani necekla
Takze jsem minuly tyden vyzvedla nove boty pro syna. Padly mu skvele. Kdo dneska jednu ztratil? ![]()
![]()
Potrefenáhusa protože u nás by to znamenalo, že se po tom místo chůze plazí/leze. V kočárku se muselo jet, jinak chtěl hned ven (a vůbec v něm nespal, abysme šli ven na jeho spánek). A taky s chůzí zmizel ten řev doma a ustala separačka.
Pinot Noir vieš, mala som takeho tvojho Viktora.
V tej dobe hrozne ťažké, hlavne pre nás, keď prvá bola sestra, ktora bola dokonale dieťa, c skole vo vaetkom prvay, vrataneyapoeto . Chalan mal s jedlom problém, jedol len pár vecí, akolka sa ako tak dala. Od prvej triedy som vola stále pozyvana na pohovory.
Vyhrával všetky matematické súťaže:ale orednety ktoré ho nezaujimali s prehľadom nechal tak.
S tou matikou sa dostal na strednu školu elektrotechnickú.
Tam to bolo tiež podla predmetu.
Ale je dospelý, pracuje s tým čo ho neskutočne baví, je samostatný, takže vlastne je všetko super .
Chcela som tým povedať, ze tvoji synovia isto budú v živote úspešní lebo maju u vás dobrý základ a podporu. A to je najdôležitejšie.
Potrefenáhusa co na to říká housatko, že má běhají parťačku? ![]()
no, ještě se v tom mohla plazit po čtyřech a to teď alespoň mrzne. Taky mi děti brzo chodily a jednu dobu jsem je v tom kočárku vozila na střídačku obě (já mám teda menší rozdíl než ty.)
Potrefenáhusa jezis jak se tam chudinka mala vali na boku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články