Ty dlouhé kašle mívám já, ale už od mládí. Nic mi není, nic na mně nenajdou, jen po prvotním stádiu velkého kašle, kdy se nevyspím a dráždí mě i mluvení, se to zmírní a trvá klidně 2-3 měsíce a nic na to nepomáhá. Trochu teď sirup Stodal a jeden určitý druh bylinkového čaje, jinak fakt nic.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir hustě!
Rostíkovi oblečení do školky podepisuji "RoH". V pátek odpoledne si něco kreslil a pak volá "tatínku, já jsem napsal Rostík Hůlka!" A na papíře napsáno RoH ![]()
Pinot Noir Viktor je nekutečnej, kde se to naučil psát?
Kokoska tchýně to mívá taky tak, taky už od mládí. Když chytne od našich dětí běžnou rýmu, má na měsíc "vystaráno"
Myrtila my už teď na dovolené jezdíme s kočárkem bez korby jen s taškou a to je mnohem lepší, ale tohle byl fakt kufr naprd.
Pinot Noir boží ![]()
Základ budoucího nick name má vyřešený. ![]()
Kokoska to já mívám taky, ale ten kašel me neomezuje v běžných činnostech, klidně jdu i na dlouhou procházku a jsem v pohodě. Jen to teď po covidu je takové nepříjemné, že jednou zakašlu a odsedavaji si lidi v tramvaji. Nemám s tím co udělat, infekční už dávno nejsem, jen je to protivný.
Evaeva jo, presne. Deti se oklepou a ja chcipam 3 tydny.
continuity jo, funguju s tim normalne. Jen ty zachvaty suchyho kasle prichazeji presne v MHD nebo u pokladny v obchode a cim vic to clovek premaha, tim vic se dusi.
notna Pinot Noir No já si myslím, že věk tam udělá svoje k těm dlouhodobým virozam, což není zrovna náš případ ted, ale moji prarodiče to tak taky mívali...No držím palce at se brzo uzdraví.
letfenixa No to je nepříjemné. Já mám děti zase doma, byly ve školce tri dny a ta starší určitě doléčená. Ted mají uplně zase ten klasický start, nonstop neproduktivní kašlaní a vodnatá rýma. Budou celý týden doma určitě, pak uvidíme, ten podzim bez absence nás nějak zhýčkal....:D
Kokoska asi z televize, řekla bych, že z videí od Blippiho, tam jsou myslím čísla nejen jako číslice, ale právě i napsaná. Pak jsme u toho ještě chvíli seděli a napsal by do desítky všechno, akorát nám chybí E.
Takže sám bezpečně vybral ty, kde E není. Někdy fakt nevím, co si o něm myslet.
Pinot Noir jeste vas urcite prekvapi ![]()
Pinot Noir holt se nemůže rozvíjet všechno naraz, tak ty nedulezity věci musej počkat!
Pinot Noir já mám pocit, že to tak bývá, že někde je dopřáno vrchovatě a v jiné oblasti zase není tolik dáno. Až dožene to mluvení a ostatní, budete (a my taky) ještě zírat ![]()
Potrefenáhusa Evaeva spíš se obávám, že bude rozvíjet pro život nedůležité schopnosti, ale přehazovat slabiky a křupky svačit bude až do smrti ![]()
Ještě jsem teda na větvi z toho, jak precizně řídí v těch počítačových hrách i na dopravním hřišti ta elektrická auta. Co tam tak pozoruji, tak takhle malé děti to buď nezvládají vůbec, nebo jedou bezhlavě, narážejí do ostatních... On umí i zaparkovat couváním, vycouvat a odjet, jede plynule, přitom rychle, a nikdy do nikoho nevrazí. Po mně to nemá, já neumím ani na autodromu a v těch PC hrách se ani neudržím na silnici.
Pinot Noir to ale není žádná překážka pro život. Uspoří čas při přípravě jídla a věnuje ho něčemu důležitějšímu.![]()
Karja celú škôlku odmarodil, to sa ani nedalo nazvať dochádzkou. Po 2 týždňoch v škole mal nadchu, ktora pekne prešla po týždni, potom sa držal do konca novembra, mal anginu, a teraz toto začal 4.tyzden. Ale co to má??? Ešteže je bystry a škola ho baví, doniesla som mu dnes 3.diel písanky, teší sa z toho viac ako z hračky
len zas mu triedny kolektív uniká.
Ja som ročitý astmatik, o kašli viem svoje, ale čo sú toto virozy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články