Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34823 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:14

Ty dlouhé kašle mívám já, ale už od mládí. Nic mi není, nic na mně nenajdou, jen po prvotním stádiu velkého kašle, kdy se nevyspím a dráždí mě i mluvení, se to zmírní a trvá klidně 2-3 měsíce a nic na to nepomáhá. Trochu teď sirup Stodal a jeden určitý druh bylinkového čaje, jinak fakt nic.

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:14

Pinot Noir hustě! 

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:17

Pinot Noir 

Rostíkovi oblečení do školky podepisuji "RoH". V pátek odpoledne si něco kreslil a pak volá "tatínku, já jsem napsal Rostík Hůlka!" A na papíře napsáno RoH

Offline Kokoska
34823 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:17

Pinot Noir Viktor je nekutečnej, kde se to naučil psát? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:23

Kokoska tchýně to mívá taky tak, taky už od mládí. Když chytne od našich dětí běžnou rýmu, má na měsíc "vystaráno"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:25

Myrtila my už teď na dovolené jezdíme s kočárkem bez korby jen s taškou a to je mnohem lepší, ale tohle byl fakt kufr naprd.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:25

Pinot Noir boží

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:27

dzizisketa

Základ budoucího nick name má vyřešený.

Offline continuity
42886 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:28

Kokoska to já mívám taky, ale ten kašel me neomezuje v běžných činnostech, klidně jdu i na dlouhou procházku a jsem v pohodě. Jen to teď po covidu je takové nepříjemné, že jednou zakašlu a odsedavaji si lidi v tramvaji. Nemám s tím co udělat, infekční už dávno nejsem, jen je to protivný. 

Offline Kokoska
34823 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:28

Evaeva jo, presne. Deti se oklepou a ja chcipam 3 tydny.

Offline Kokoska
34823 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:30

continuity jo, funguju s tim normalne. Jen ty zachvaty suchyho kasle prichazeji presne v MHD nebo u pokladny v obchode a cim vic to clovek premaha, tim vic se dusi.

Online Karja
44569 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:32

notna Pinot Noir No já si myslím, že věk tam udělá svoje k těm dlouhodobým virozam, což není zrovna náš případ ted, ale moji prarodiče to tak taky mívali...No držím palce at se brzo uzdraví.

letfenixa No to je nepříjemné. Já mám děti zase doma, byly ve školce tri dny a ta starší určitě doléčená. Ted mají uplně zase ten klasický start, nonstop neproduktivní kašlaní a vodnatá rýma. Budou celý týden doma určitě, pak uvidíme, ten podzim bez absence nás nějak zhýčkal....:D

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:32

Kokoska asi z televize, řekla bych, že z videí od Blippiho, tam jsou myslím čísla nejen jako číslice, ale právě i napsaná. Pak jsme u toho ještě chvíli seděli a napsal by do desítky všechno, akorát nám chybí E. 

Takže sám bezpečně vybral ty, kde E není. Někdy fakt nevím, co si o něm myslet. 

Offline Kokoska
34823 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:36

Pinot Noir jeste vas urcite prekvapi

Online Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:39

Pinot Noir holt se nemůže rozvíjet všechno naraz, tak ty nedulezity věci musej počkat! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:42

Pinot Noir já mám pocit, že to tak bývá, že někde je dopřáno vrchovatě a v jiné oblasti zase není tolik dáno. Až dožene to mluvení a ostatní, budete (a my taky) ještě zírat

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:51

Potrefenáhusa Evaeva spíš se obávám, že bude rozvíjet pro život nedůležité schopnosti, ale přehazovat slabiky a křupky svačit bude až do smrti

Ještě jsem teda na větvi z toho, jak precizně řídí v těch počítačových hrách i na dopravním hřišti ta elektrická auta. Co tam tak pozoruji, tak takhle malé děti to buď nezvládají vůbec, nebo jedou bezhlavě, narážejí do ostatních... On umí i zaparkovat couváním, vycouvat a odjet, jede plynule, přitom rychle, a nikdy do nikoho nevrazí. Po mně to nemá, já neumím ani na autodromu a v těch PC hrách se ani neudržím na silnici. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2024 12:55

Pinot Noir to ale není žádná překážka pro život. Uspoří čas při přípravě jídla a věnuje ho něčemu důležitějšímu.

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 15:34

Karja celú škôlku odmarodil, to sa ani nedalo nazvať dochádzkou. Po 2 týždňoch v škole mal nadchu, ktora pekne prešla po týždni,  potom sa držal do konca novembra,  mal anginu, a teraz toto začal 4.tyzden. Ale co to má??? Ešteže je bystry a škola ho baví,  doniesla som mu dnes 3.diel písanky, teší sa z toho viac ako z hračky len zas mu triedny kolektív uniká. 

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 15. ledna 2024 15:35

Ja som ročitý astmatik, o kašli viem svoje, ale čo sú toto virozy