711990 hlava ji převážila ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Děkuju. Jsem optimista a trochu fatalista, ale přesto občas klesám na mysli. Přečíst si něco takového je moc fajn.
Potrefenáhusa ježiš ale ta poslední fotka ![]()
Tabea to sou ty tezky hlavicky![]()
Děti jsou nastydlý jak cyp, mají fakt takové to aktivní prskaci nastydnuti, jak teče z očí a nosu. ..No naši je odpolko hlídají tak jako tak, sami jsou nastydlí, tak jim to ani nevadí, Tak to jsem ráda. Ale sotva pro ně přijdu, tak to je 15 minut monolog, z čeho to mají....ano blbě se starám, dneska jsem máme rekla, že OK, ať si je tam na týden nechá nebo úplně do jara, že s ní nemocné určitě nebudou. Nejnovější teorie je, že jsme šli domů pěšky, když byl mráz....šli jsme domů asi 800m, zdravý,děti voteplovaky....No snad to bude zítra lepší, dětem by prospělo kdyby fakt tak jako aktivně stonaly, v teple s čajem pod dekou, aspoň chvíli se zahřál,ale toho se nikdy nedosáhne. Dneska teda sambo vzpomínal, že při nemoci vždycky musel hlavně ležet a jak to bylo hrozný...
Karja to bylo hodně nezdravých 800m![]()
Moje děti leží jen, když jsou hodně nemocní. Horečka 39 a myslím, že pokaždé z toho byly ATB. Jinak není síla, co by je udržela v posteli. Ani před tou televizí nejsou v klidu, stojí před ní, pořád poskakují...
Evaeva Jj, podle mě je to přirozené. To jen že by jim to stonání trochu urychlilo.
Evaeva no ona řve taky furt moc a chce se chovat, já vůbec nechapu, kdy se tohle dite mohlo naučit chodit, protože na mě visí furt. Ted je v tom kočáru taky už těžko k udržení, hlavně kdZ se jednou vynda, už tam nejde vrátit zpátky
no, ještě se v tom mohla plazit po čtyřech a to teď alespoň mrzne. Taky mi děti brzo chodily a jednu dobu jsem je v tom kočárku vozila na střídačku obě (já mám teda menší rozdíl než ty.)
já myslela, ze jsou taky nějak mezi 2 a 2,5 od sebe? On teda tam je znát kazdej měsíc
Starsi furt dost jezdí na skejtu, já u toho placateni na místě teď v zimě strašně trpim
Potrefenáhusa placatění v zimě je hrozný, ale když už u louže stojíš s jednou, proč ne s oběma ![]()
Teď jim začíná ta pravá sranda, můžou spolu pořádně řádit, venku si víc vyhrají,... Prostě tě čekají světlé zítřky.
Evaeva světlé zítřky, kdy se obě venku servou o ten samý klacek ![]()
Potrefenáhusa no dva a kousek a oni byly fakt králíčci, takže vážili 15 kilo dohromady. pak jsem je různě vozila spolu, když už ta menší seděla a chtěli jsme na větší výlet. hlavně jsem starší kočár zrušila ještě před porodem, v necelých dvou letech, takže to pro ni byla vzácnost, že se může vozit.
V roce jinam udržet nešlo vubec.
Evaeva světlé zítřky, kdy se obě venku servou o ten samý klacek
ale kládu můžou domu donést spolu. ![]()

Tabea hehe, to je dobrý ![]()
Tabea no přesně, na takových chujovinách se u nás intenzivně spolupracuje![]()
Pinot Noir Ty jo, je dobrej!!!
Budeš to mít náročný, ale aspoň to bude vykoupené občasnou hrdostí!!! ![]()
Na ten kašel dávejte všechny pozor, od kamarádky dcera (14 let) má teď černý kašel a kolega od ségry taky.
Potrefenáhusa co na to říká housatko, že má běhají parťačku?
jako začínaj bejt spolu maximálně bozi, už si fakt chvilema hrajou fakt spolu, stridaj se, housatko ji něco vysvetluje, podává, mysli na ni třeba s jidlem, ale to rasení segry teda ještě nezmizelo, ono to není vzdycky úplně schválně, proste adelvatne veku, nedomysli důsledky akce, naštěstí už to není tak hrozny, jako když tu strkala do osmimesicniho kojence na vratkejch nohach, co se něčeho zoufale držel
klada je bozi ![]()
Garfie Ríšův spolužák má teď taky černý kašel ![]()
Tyjo dík, syn zůstal doma s rýmou, to teď budu každý zakaslani podrobovat psycho analýze ve svojí hlavě ![]()
Marody lituju, je to nekonečný.
Potrefenáhusa to je super, že se to uklidňuje. Budou spolu čím dál víc boží. ![]()
Kluci si celý víkend hráli na obchod, střídali se za pokladnou, nakupovali ovoce a zeleninu, co jsem ji vytáhla z lednice, Viktor se naučil spoustu nových slov a odvážil sáhnout na studenou mrkev a žampion
. Bordel strašnej, ale byli úplně boží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články