Tabea no ale někdy ten prehnanej úklid fakt není k spoluziti
Vše o těhotenství a dětech
continuity já jsem z toho bince úplně zoufalá, a to na pořádek nijak zatížena nejsem, ale tohle mne depta moc, jak se to neustále vali prede mnou
Potrefenáhusaráda bych tě nějak utěšila, ale u nás se ten bordel definitivně vymknul kontrole s nástupem puberty.
Do te doby tady sice nebylo jak na operačních sálech, ale většinu dní jsem viděla kus podlahy. Teď je to v obýváku lepší, ale koupelna a dětský pokoj jsou zoufalé.
Potrefenáhusa to bych řekla, že teda bude mnohem hůř. Už teď to stojí za to, když si mladší dělá kakao a pořád si myslím, že je to jen slabý odvar toho, co přijde.
Tabea Ten otec ze školky je dobrej magor.
continuity zas v te puberte uz jdou docela dobre vymistit do tech pokojiku
ja jsem na to chaba, ale ex dokazal u kluku fakt docilit toho ze nic ve spolecnych prostorach nenechavali (bordel v kuchyni nepocitam) no a zaklady novych civilizaci jsem vzdy zlikvidovala vcas savem, kdyz byli pryc, ale nic nez to jsem jim tam nehospodarila, hromady kramu si resili sami a cas od casu prevliknout postel a vynest spinave pradlo k pracce taky zvladli
Kan zalezi jake byl narodnosti, nekde je to normalni
Potrefenáhusa a velkej uklízeč s velkým bordelářem asi kompatibilní nebudou.
Kan otec teda pocházel ze země, kde je rozdělení rolí velmi tradiční. Němce, který by tohle někam šel řešit, si představit nedovedu.
Vidim, že náš bordel je opravdu mimo fantazii běžného člověka, u nás je nemožné tam vypustit lux, natož stříkat nějaké Savo, hlavně když ty civilizace sbírají síly i pod matraci. Jak se tam pytlík od bonbónů dostane se mě neptejte. Nevím.
Teď balila mladší na lyžák a nemohla najít fungl nové merinove podvlíkačky. Nakonec byly ve skříni u ségry. Za normálních okolností bych ji to tam trochu přerovnala, ale vzhledem k tomu, že mi teď přes hlavu přerůstá úplně vše, nechala jsem to být.
Evaeva continuity hur určitě bude
continuitymojí fantazii to teda nepřesahuje![]()
continuity no to se pletes, pytlik od bonbonu je za me uplne neskodna vec
nove civilizace rostou v kosi na zvytcich jidla, pripadne pod posteli a kdekoliv v pokoji na talirich, ohryzcich a slupkach
pustit vysavac zvladne kazdy sam,to bych urcite u dospivajicich v pokoji nedelala,maji sve rucicky.
continuity jo a rovnat neci skrin, pokud je starsi peti let, proc?
viktorka_od splavu no to si kdysi psala ty, že jim tam z času na čas vypustis lux. Dost mi to tehdy utkvělo, protože u nás je to bez předešlého hodinového úklidu zhola nemožné a luxování je už jen taková třešnička na závěr, to fakt samo o sobě problém neni.
continuity Chtěla jsem ti vlít optimismus do žil, protože u nás se teď situace značně zlepšila a dcera si v pokoji sama bez vyzvání nekdy uklidí, převleče postel, vyluxuje. Prach teda zatím úspěšně ignoruje stále. Ale pak jsem si vzpomněla, jak jsme s mužem asi před měsícem kamarádům říkali, že to vypada, že nejhorší část puberty je za náma a je to teď s dcerou prima. No, pěkně jsem si to zakřikli. Za cca týden přišlo chystání na lyže a dcera nám oznámila, že si ten páteřák obleče jen a pouze ke snowboardu. K lyžím ani za nic. Výživné to bylo. Takže nevím, možná s tím úklidem je to taky jen klid předd nějakou další bouří.
continuity můj bratr jako důvod, proč se rozešel s jednou přítelkyní, uvedl, že moc uklízela.
To říkal můj bratr o jedné své přítelkyni taky. Prý v noci jdu jen na záchod nebo se napít, vrátím se a mám ustalnou mou část postele ![]()
V těchto případech já dělám to, že požádám dítě o vlastnoručně psané prohlášení, že mi nebude nikdy vyčítat, pokud to nedopadne, jak si myslí. Když jim to docvakne, projevuje se to vetama typu: to je příliš závazné nebo nemůžeš se mnou uzavírat smlouvy, jsem dítě/nesvéprávná.
Šetřím tím jenom pro věci, na kterých mi opravdu záleží (úklid tam opravdu nepatří, ale bezpečnost jo) a zároveň vysvětlování a diskuze nevedly k domluvě, spíš k další eskalci. Takže zatím celkem zatím 2x (na každou jednou). Dobře se tím zároveň otestují ty hranice, kde už dítko je ochotno nést nějakou odpovědnost samo za sebe.
continuity To přehrání odpovědnosti u nás taky funguje. my teda nesepisujeme dokument. Stačí si to vyříkat. Právě proto nás překvapilo, jak se s tím páteřákem zasekla. Raději nepojede na hory, než by si ho oblíkla
Zase na druhou stranu má od nás uznání za čestnost, že to řekla. Jela se školou, nezkontrolovala bych, jestli ho má. Taky ten páteřák do těch Alp mohla vyvézt a neobléct.
continuity jasne, ale jen kdyz uz tam ten prostor byl, ja bych jim to rozhodne neuklizela. akorat mam fobii z plisni tak jak jsem tam zacichala hnala jsem je s kosem/vyklidit to, nebo kdyz nebyli doma tak jsem to vzala sama, jednou nezbylo nez vyhodit to komplet i s tim kosem. no je fakt, ze dcera mi kdysi poslala video, co byla schopna nastlat kolem sebe spolubydlici a od te doby vim, ze existuje i horsi bordelarka (slecna mela kolem postele dokola po pelest nastlany odpadky, vyslovene krabice od pizzy, ciny, pytliky a ubrousky se zbytky jidla, ta teda pojala pracovni pobyt v zahranici jako sverazne prazdniny a kdyz ji dosly penize, napsala domu o letenku, z te postele vstala a odkracela zpatky dom. tak na to si vzdy vzpomenu, jak mi to ukazovala zdesena, do te doby ji teda uklid nijak nezajimal ale toto bylo moc i na ni![]()
no a dnes ma doma naklizeno, pochopitelne![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články