Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
42885 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:43

viktorka_od splavu u vás ten prostor vzniknul dám od sebe?

To je u nás no go. Lhostejno jak dlouho to necháme být - klidně měsíce. My jsme celkem laxní. Teď mě to teda dost dohnalo s tou hospitalizaci, některé věci jsem hledala docela dlouho. 

Offline viktorka_od splavu
49243 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:47

continuity tak oni se pravidelne stehovali k mamince/tatinkovi tudiz mohl vzniknout, u myho syna teda samovolne ne, to je presne ten odhazovac vseho na podlahu. nevlastni ne, ten si to shrnul do batohu a sel, skrin teda nebylo radno otvirat, dokud se jednoho dne neotevrela sama

49243 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:54

dcera zas mela vse na zidli u psaciho stolu nebo v posteli, typicky kvanta obleceni ktery si vytahla ze skrine, zkusila, zavrhla a odhodila na zidli. za cas sedela o pul metru vejs:-) blby bylo ze tam kreckovala i moje veci

Online continuity
42885 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:57

viktorka_od splavu u nás je to na židli i pod židlí a jezdí po tom kolečky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:02

viktorka_od splavu to je klasika, halda na židli, která se na den přesune na postelSégra to pak uklízela stylem, že to mrskla do koše na prádlo, přitom půlka byla nenošená. To mamka vždycky prskala hodně.

49243 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:03

continuity no jasne, pak po natlaku se to premisti do postele a vali se po tom dokud se tam trochu vejde/nedojdou hadry. jenze ona si je dokupovala sama z brigad

49243 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:05

Evaeva jj to je vsude stejny:-) ale dnes ma dokonaly minimalisticky satnik

Offline Kokoska
34822 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:09

continuity ja to teda moc nechapu. Kdyz diteti reknu, at si uklidi a budu to chodit treba po hodine kontrolovat, tak si sakra uklidi, nebo bude omezeni nejakych oblibenych cinnosti. Asi jsem teda mela jinej material, ale postupne se vycvicili. Kdyz nechali nejaky bordel po byte, hodila jsem jim to do pokoje na podlahu  a uz vedeli. Dcera teda byla dost uklidna, te se dost ulevilo, kdyz dostali kazdy svuj pokoj.

49243 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:12

Kokoska dneska muzes vyhrozovat maximalne vypnutim wifi:-)) nez si aktivuje nejaky studentsky tarif neomezenych dat na telefonu... no ale tvoje deti urcite jako maly i spaly jaks rekla, zejo:-))

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:12

Kdybyste to náhodou nevěděli, tak uklízení je příznakem kompluzivně osedantní poruchy. Jsem se od dcery dověděla. Protože trvám na vyklízení kočičího záchodu 2x denně a odkládání špinavého nádobí do myčky. Vypadá to, že tuto poruchu tu máme asi všechny

Evaeva To už se mi taky stalo, že jsem vybírala koš se špinavým prádlem a tam komínek úplně čistých, vyžehlených věcí. Prostě úklid stylem všechno vezmu a narvu do koše s prádlem. Že tam je čisté prádlo k uklizení do skříně, si slečně vůbec nevšimne. A to jí to vždycky hlásím Pokládám ti tam a tam vyprané prádlo. To teda můžu vyletět z kůže!

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:18

Kokoska A když si nechá vzít úplně všechno? U nás tento postup teda nefunguje. Klidně bude celý den zalezlá v pokoji a spát. Věci, které ji hodím do pokoje na zem, klidně překročí. To je boj o princip. Neuhne. Já už mám vypozorované, že něčím i jen provokuje. Tak ať si to užije. Ono ji to přestane bavit v momentě, kdy my přestaneme tlačit. Např. jak jsem psala výš. V pokoji úklid už dávno nekomentujeme a začala uklízet si sama.

Offline Kokoska
34822 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:27

viktorka_od splavu vetsinou spaly, zadny dlouhy uspavani se az na vyjimky nekonalo. Jak jsem psala, asi jinej matros

notna u nas to celkem fungovalo a taky hodne nesnaseli, hlavne syn, kdyz jsem jim promlouvala do duse. Teda nerikam, ze to platilo vzdy a hned, obcas neco nekam nahrnul aby to nebylo videt a kdyz pak nekam odjeli, uklizela jsem tam pro jistotu i za postelema. Ale v zasade dobry. Mluvim teda o vetsich detech a neporadku typu pohazeny satstvo, knizky, papiry od jidla a tak. Rozestaveny stavebnice nebo schuze plysaku pri volbe jejich predsedy nejsou neporadek.

Online continuity
42885 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:33
Reakce na notna:

To už se mi taky stalo, že jsem vybírala koš se špinavým prádlem a tam komínek úplně čistých, vyžehlených věcí. Prostě úklid stylem všechno vezmu a narvu do koše s prádlem. Že tam je čisté prádlo k uklizení do skříně, si slečně vůbec nevšimne. A to jí to vždycky hlásím Pokládám ti tam a tam vyprané prádlo. To teda můžu vyletět z kůže!

​díky, no tohle mě ujistilo v tom, že v té situaci nejsem sama. 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:34

Kokoska to uspavani všem zavidim, naše děti fakt spej ty celkový časy slusny, ale neusinaj rychle ani jedna

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:34

notna tak tohle už rozhodně nebyl komínek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:38

Kokoska my teda byly dost urputný, tak to asi našim nestálo za to. Společné prostory jsme jakž takž uklízely, ale pokoj byla skládka Malá ségra má celkem uklizeno sama od sebe.

Moje děti tak celkem spí, když řeknu ale pořádek asi mít nebudou. Synův stůl stojí za to už teď a to ho uklízíme celkem často.

49243 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:39

moji frustraci z cisteho pradla ve spine dost snizilo, kdyz jsem ji to prestala zehlit:-) furt to teda neresilo moje uzmute svrsky, ty se teda nevyresily dodnes, obcas postradam neco i dnes po odletuakorat uz mi to nevadi, i kdyz to tuhle byly teplaky, ktery jsem ani jednou nemela na sobe:-P

Online continuity
42885 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:41

Kokoska no ano, u nás funguje, když se tam postavím a hlídám jak dráb, popřípadě jim s tím nejhorším zmatkem pomůžu. Na to nám sílu párkrát do roka. 23.12. měly fakt uklizeno (to je muž normálně uplatil), celé Vánoce jsme nebyli doma, takže reálně je to bordel za týden a půl. Je to v stejném  stavu jak 21. prosince. Dnes už jsem tam byla na kontrole třikrát. Řekne mi, že se učí. 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:42

Když máš jít spát, ale je tam kočička 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:43