Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:45

Potrefenáhusa 

A ta kočička jako zavazí? Bych řekla, že ani ne

Rosťa si ráno stěžoval na bolest v krku, tak zůstal doma a je to taková POHODA! Hrají si spolu hezky celé dopoledne, sice to generuje nepořádek, ale to je cena, kterou jsem ochotná zaplatit.

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:52

dzizisketa umí to, ale moc to nefunguje 

no, na to se těším, jestli taková harmonie někdy nastane, housatko odfrcelo s tatinkem na logopedii, mimino spi...to mi přijde skoro ještě lepší

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:56
Reakce na Evaeva:

notna tak tohle už rozhodně nebyl komínek

​Právě to pořád ještě byl komínek i v tom koši. kdyby to bylo pomačkané rozházené prádlo, tak bych neidentifikovala, že je čisté. Já si přesně nepamatuji, jaké oblečení jsem jí před pár dny dala čisté do pokoje a co nosila nebo ne. 

Dřív jsem to jako pako prala znovu. Bylo mi ekl dát jí to k nošení. Ale když se to opakovalo, tak jsem jí to vrátila z toho koše do pokojíku s příšlušným komentářem, v jaké společnosti to prádlo bylo. U prádla propoceného po sportu nebo u špinavého z vycházky se psem apod. A že odmítám to prát znovu jen kvůli tomu, že je líná si to uklidit. Tak ať si to užije Už jsem dlouho nic čistého v koši neměla. Tohle u nás funguje. Křik, domlouvání, ať to nedělá, mělo efekt 0!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 12:20

Potrefenáhusa když všichni spí nebo jsou pryč, tak je to nejlepší ale hned potom, když je to jako u dzizisketa 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 12:47

Evaeva těším se na to

ale takhle už mě namlsala Dadoo kolik toho napletla, když bylo dětem 2 a 1.....a u nás teda zatím ani h....o

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 12:51

Potrefenáhusa u nás to přišlo s tou chůzí. Ale pamatuju si, jak jsem to vždycky večer říkala muži, jak krásně si hráli. Pak byl jednou u toho a pochopil, že to neznamená, že si poklidně staví z legaJá v tom dokážu i pracovat, on si sotva dokáže vychutnat kafe. Poklidné hraní se občas objeví až teď.

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 12:51

continuity asi s tím úklidem nejsois záleží na tom, jak moc důležitý to pro tebe je a tudíž jakou cestou teroru se vydáš?....pro mě to asi tak důležitý není, i když mě to nekonecny smetiště frustruje moc uz teď 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 12:57

Evaeva já poklidný hraní nepotrebuju, ale vadí mi bolestivej řev mladsihoho sourozence, kterej řeším v pravidelnejch a ne moc dlouhejch intervalech  

no, ona se ode mne ještě neodlepila, chůze zatím nepomohla (ale teď si tu třeba hraje sama, to je velkej pokrok), ale často je to fakt krusny. A když si spolu konečně chvilku hrajou a skončí to po dvou minutach skriplejma prstama ve skříňce, je to fakt zoufalý 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 13:05

Potrefenáhusa kluci se začali bít až teď a obvykle začíná mladší

Ale s tím odlepením, oni tu byli skoro pořád dva, to se odlepuje snáz. Mladší si sám bez bráchy hraje jestli půl roku.

Offline brrr
12317 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 13:31

notna Náš starší je jako tvoje dcera, nechá si klidně zakázat všechno a vůbec to s ním nehne.

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 13:35

Evaeva u nás jsem já stále radikálně zajímavější než sestra 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 13:43

Potrefenáhusa já asi nikdy zajímavá nebyla, u nás se akorát požadovalo, abych seděla vedle. Nemusela jsem dělat nic. To pak právě přešlo. Akorát, když pak po třech letech zmizel brácha, najednou se nevědělo, co by se tak dalo dělat i s tou matkou vedle.

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 13:53

brrr Pro mě je život s dcerou objevování úplně jinýho vesmíru. A pokud mi to zrovna nehýbe žlučí :-D , tak je to fajn jízda. Já jsem byla ta hodná holka, na kterou stačilo trochu houknout a už jsem dělala, co se chtělo. A to teda není žádná výhra pro život.

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:00

Evaeva ona byla i starší taková, špatně doložitelné mimino i batole. Hodně nošení, houpani, chování, i během spaní. Ale narocny to teda je

ale zároveň je hrozne sikovna a skvělá, ta chůze úplně hustá, rika asi 10 slov, jen teda na mne furt visí

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:08

Evaeva Já se snažím být nezajímavá, ale nedaří se to. A taky teda nestačí, že někde sedím, malý si zatím pořád nějak sám hrát neumí. Když teda pominu to, že vezme dvě auta a tříská s nima o sebe, nebo s nima do něčeho mlátí. Dost to bylo vidět i na besídce, po skončení tý organizovaný části si tam skoro všechny ostatní děti něco stavěly, ale naše nenapadlo nic jinýho, než vzít auto nebo kočárek a jít jim to bourat. Takže pořád dokola vysvětlujeme a doufáme, že ta fáze budování ješět přijde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:23

Zina no nechci být pesimista, ale nevím no. Mladší stavitel prostě není, ale ani není takový autíčkář, jako někteří kluci. Vlastně pořádně nevím, co ho baví. Kromě hraní s bráchou. Dělají domečky, obchod, raketu,... Teď si teda začal hodně hrát s tím Duplo vláčkem, ale i to vydrží chvíli, u všeho vlastně potřebuje nějakou interakci. Starší si ve dvou letech sedl k Duplu a sedí tam doteď, nadsázka jen lehkáProstě každé dítě je jiné 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:24

Potrefenáhusa pro mě by tyhle neodložitelné děti byly mega náročný, já potřebuju mít nějaký osobní prostor.

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:24
Naše taky moc nestaví, ale zacala si teď hodně hrát s figurkama různý příběhy
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:26

viktorka_od splavu Tabea No teda i tak, je 21 století.

Offline continuity
42884 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 14:29

Zina dost pomůže, když si staví rodiče. Jenže to je to musí taky bavit. U nás je starší stavela, ale mladší moc ne, no ale když si staví celá rodina, co měla chudák dělat?

Nevím co je teda příčina a co důsledek, ale geometrie ji jde výrazně lépe než počty.