Mohučanka Já taky no... nehledě, že nechci vědět, kolikátej je to Tabea jazyk, co teda umí!
Vše o těhotenství a dětech
děkuju za poklonu, ale ráda bych byla fakt bystrá. ![]()
Tak sme dnes začali 5.týždeň s kaslom, Mucosolvan ráno dopil, tak sme isli sa poradiť do lekárne a vrátili sa so Solmucolom. Ako, má to kvapku lepšie, v piatok som sa bola opýtať na výsledky odberov a vyterov, takže nos a hrdlo má čisté, krvný obraz krásny, CRP nulove. Ešte neboli vysledky na chlamydie a mycoplazmy, to mám v pondelok skúsiť zavolať. Už bola v ordinácii nová pani doktorka, okrem nefunkčnej pevnej linky majú už aj mobil, tak sa hádam dovolam.
![]()

Evaeva Frajer ![]()
My dneska takhle
Suya a dal gól?![]()
Evaeva jestli to neni tajne, kde maj tyhle male pomy? Dcera porad chce na pome jezdit sama, ale jeste jinfakt neverim
Jedna bývala v Černém dole, pak v Herlíkovice na Bubakove, ale je docela dlouhá a hlavně má společnou sjezdovku s modrou.
Malé dítě jsem naučila na Lipně, ale myslím, že tam byl jen pás.
Myslím, že je jedna v Krušných na Klínovci.
Já jsem naučila starší i mladší a dlouho jsem si ten pocit připomínala, když byly na zabití.
MPLee jsme na Benecku. Dospělý si tu nezalyžuje, ale pro děti je to tu super. Dva pásy, několik těhlech malých Pom, pak trochu větší. Na téhle jezdily snad i dvouletí prďolové (ti jsou teda super roztomilý), tvoje dcera by to určitě dala v pohodě. A nevadí, když si jí vezmeš na nohu.
MPLeeLipno nedoporučuju, tam je volně přístupný jen takový krátký celkem prudký pás, ostatní pásy jen s lyžařskou školou, Herlíkovice jsou, myslím, to samé. Nejde si zaplatit vstup do toho areálu. Dobré to bylo ještě na dolní Moravě, tam je pás a vlek v odděleném areálu, vstup byl asi 300 a na té velké sjezdovce si celkem zajezdí i dospělý. Pro děti mi to zatím ale přišlo nejlepší tady na Benecku.
continuity nám u obou pomohla lyžařská škola, oni nás moc neposlouchají. Každý rok jednu dvě lekce platíme i staršímu, vždycky se hodně posune. Rychlosti se nebojí, ale klidně jede celou sjezdovku pluhem
Nakonec se docela rozjedil i mladší, akorát se mu to moc nechce dělat, prostě jede a čeká, co se stane ![]()
Evaeva v Herlíkovicich už to nejde? To je škoda, kdysi to šlo za vcelku směšnou částku. Asi 50 na hodinu nebo tak něco.
continuity myslím, že ne. Narážím na to docela často, když hledám kam s nimi.
Ještě mi přišla dobrá Černá Hora - Formánky nebo černý důl, ale vyzkoušené to nemáme.
Evaevajá myslím, že v Čerňáku jsem se musela chvilku dohadovat.
Bubakove by měl jít ten areál zaplatit pořád, akorát teda podrazil. ![]()
https://www.skibubakov.cz/sluzby/lyzarska-skola/detsky-park/
Kdysi jsme tam byli pečení vaření, ale děti byli prtata, nebyly jim ještě tři. Ale já tu pomu stejně nedoporučuji pro tyto úplné malose, protože je hrozně dlouhá.800m, to je moc a zároveň jsou ty sjezdovky spojené s lanovkou. Jednou nám tam pubertální slečna sestřelila šest dětí ve vláčku jak kuželky. Dva dospělí jsme jeli za nima, aby jsme je kryli! No nám se radši vyhla.
Ty oddělené sjezdovky jsou lepší.
continuity jo to určitě, tady to není vyloženě oddělené, ale kdo by tu jezdil
jediná velká sjezdovka je bokem.
continuity ne, v tom černém dole to určitě jde, informovali jsme se mailem, Formánky mají snad i vlastní ski pas
continuity Evaeva no my máme chalupu v Rokytnici, takže teď právě jezdí na koleni. Jsou tu fajn vleky pro děti, mimo ten hlavní areál. Kolikrát jsme tam jen my dvě, bodovky stojí pár korun a pro nás vystačí dlouho. Ale ona furt mele, že chce na pomě sama a to si na velké, ještě když jsem tam na ní obvykle sama (ještě s malým, který chrápe u vleku v kočárku) prostě netroufám. Ale možná ji někam vezmu, ať má motivaci a radost. To Benecko by asi i šlo... Učim jí taky sama, super mi přijde ig profil Zabavné lyžování. Ona už sjede celou krátkou sjezdovku bez zastavení. Pluh teda nějak přeskočila. Na pásu to nechtěla vůbec zkoušet, začla brzdit zatáčkou. Až na tý normální sjezdovce ji to donutilo si občas přibrzdit...
Takže jako Rokytnice mi přijde pro děti super, ale dětská poma tu chybí.

MPLee Je vážně moc šikovná!
MPLee já myslím, že by to zvládla, když vybereš dobu, kdy tam bude málo lidí a přívětivý vlekař. Já si taky říkala, že to nezvládne, ale ono na tom skoro nic není, když umí ovládat lyže. Doporučuju instruovat, že se nesedá, ale vlastně stojí a taky ukázat, kde má vystoupit, oba kluci ze začátku vystupovali dřív. Tady vlekaři doporučují jet před dítětem, abys mu nahoře pomohla, ale podle mě je to jedno, když pojedeš za ní, tak jí prostě postrčíš, až dojedeš. Když ti spadne po cestě, tak prostě vystoupíš taky
Akorát to teda chce, aby ta poma jela po kraji sjezdovky a ne někde v lese. Ale tvoje malá je fakt šikovná, tak bych do toho šla. Nám taky spí mimino pod kopcem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články