Karja no přesně. Navíc loni mu to v té DS procházelo, když tam byl nejmladší. Tak to zkusil i tady ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Hele holky jsou nastydlý jako blázen -ryma, kašel, takový to, jak ti rýma leze i z očí. Já jim začala dávat Mucosolvan a ACC rozpustné. Ale dneska mě lékárnice trochu nahlodala, že se to nedává společně. Ale mně to tak doktorka jako dospělé radila užívat, že kapky a pak navíc to ACC.....tak co? Že kapky vykašlávání a ACC tak spíš rozpouští ten hlen.
mucosolvan taky rozpouští hlen, ne? Když to má i v názvu....
TabeaProsím tě, jakým jazykem to mluvíš?:D
Jj no, říkala že jsou účinky podobne, takže to všechno sedí.
Celá E.!![]()
Jj, písmenko R poctivě trénuje.
Karja mluví latinsky, má můj obdiv! Dobrý příklad z praxe, k čemu jsou (taky) užitečné mrtvé jazyky.
Já mam schovanyho tadytoho dokonalyho tygra. Ještě kreslí třeba hady....

Mohučanka Neboj to jsem poznala:D, ale přesně ta ukázka do praxe mi přišla poměrně nečekaná:D
viktorka_od splavu jo, když jsem byla v doprovodu batolete na prohlidce v těhotenství u praktika, nameril mi po dvouhodinovym čekání v čekárně takovej tlak, ze jsem vyfasovala na 24 hodin holter ...
Potrefenáhusa oboje se jí moc povedlo ![]()
Potrefenáhusa tě nechali čekat objednanou těhotnou s dítětem dvě hodiny? ![]()
Potrefenáhusapromiň ![]()
To je fakt jak z parodického vtipu.
Evaeva no ono jsem to tam tehdy zblbla já, měli tam takovou tu čtečku, do který se strčí pojistenecka karta a něco se navoli a ty tehotensky prohlídky tam měli nějak zakamuflovany myslím pod ekg, ze jsem si toho nevšimla hned a zmackla jsem napřed asi prevenci a až pak teprv jsem se dobrala ke spravnymu tlacitku, ale ono se to už neprepsalo, což jsem nevěděla
dite bylo úplně vzorný, cely to dala, až asi fakt minutu před tím, než nás zavolali dovnitř, si lehla na zem a já věděla, ze jsem v prdeli ![]()
continuity ono je to prej i v nějakým Comebacku, ten jsem ještě neviděla ... no jako taky jsem se zasmala, byl to fakt opruz, ale tlak byl naštěstí úplně v poradku
Potrefenáhusa kluci čekání moc nedávají, hlavně ten starší. Pak už jsou ve stavu, kdy nechtějí nic, číst, kreslit, nic. U doktora jsem je sebou měla vlastně jen jednou, zrovna v čekárně dávali Tak neváhej a toč!. Takže sice byli hodní, ale smáli se na celou tu čekárnu
Ale u nás to odsýpá a moc lidí tam nesedí. Bylo to teď na gyndě, tak jsem je nechtěla dovnitř, aby tam nepřepínali tlačítka na ultrazvuku a nezkoumali všechny ty kabely.
Evaeva no já jsem se snažila ji sebou taky nebrat, ale ono to bylo furt něco a tady jsem ji zrovna fakt neměla kam upichnout
Já dnes byla podruhé u stávající pediatry. No pani doktorka se sestřičkou nechali pozdravovat pana otce, asi tam zanechal dojem. je pravda že většinu doktorů vyřizuje on (teď nějaké sportovní přehlídky starší a tak) a pak si na měsíc zmizí a já cestou k doktorce 2x zabloudim. ![]()
Potrefenáhusa no jasně. Já si ty prohlídky dávala v době, kdy měli oba školku. Ale tohle bylo nějak o prázdninách. Ale muž si může vzít v podstatě kdykoliv HO a s nimi už to není problém, když je to chvíle. Ale fakt to těhotenství je návštěva snad každých 14 dní něco. Teď mi ten závěr vyšel zase na školku, tak dobrý. Ale minule starší syn školku ještě neměl a mně vycházely špatně monitory, přenášela jsem a zvali si mně 2x týdně a ještě mi to natáčeli většinou dvakrát, takže doslova celý den v prdeli. To tenkrát padla i nějaká dovolená tchýně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články