MPLee malýho pluh naučili tím udělátkem, jak se připíná na špičky. Takže umí zastavit, zatáčku doprava a z půlky doleva
ale nejradši ty dovednosti ignoruje a řítí se s úsměvem pozadu![]()
Vše o těhotenství a dětech
Suya MPLee Evaeva to je vsechno parada! Zrovna jsem si uvedomila, ze mam vlastne zimu rada....jen musi byt zima! Dnes to bylo fajn, a to jsme se jen motali kolem domu. Ale na rybniku hrali kluci hokej, za domem se dalo trosicku na bobech, do toho slunicko... a vecer jsem si namichala bombardino:) Staci tak malo, par stupnu dolu a centimetr snehu a hned je to uplne jina liga.
Gatita přesně! Zima je krásná, když to není pět měsíců v kuse podzim ![]()
Já teda zimu nemusím ani se sněhem, ale dneska to šlo

Zima se sněhem je moje nejoblíbenější roční období. ![]()
continuity Taky ji mám ráda, ale je hrozně těžký si ji užitý jak je to krásný sluníčko jen tak brzo do odpoledne. V pracovní den je to vlastně zabity uz. A nevím, jak u vás, ale u nás byly za leden jen dva hezké dny zatím..
U nás nie je sneh, takže je to stále len studená jeseň.
Evaeva ta poma klasicka s fakt mini ditkem je trochu problematicka jak je silna - sice se na ni neseda, ale tah to ma nejaky i do vejsky. dcera lyzuje od tri a mela s tim trochu problem proste misty fakt visela ve vzduchu:-) MPLee tehdy jina moznost nebyla, lyzovat chtela, no tak jezdila a hotovka:-)
pokud nasněží, je vidět i po setmění. ![]()
Mrzne už půlku ledna, to mi stačí ke štěstí, sníh je třešnička na dortu. Letos si fakt nestěžuji, navíc a počasí bylo fajn už i několik týdnů před Vánocemi.
navíc a počasí bylo fajn už i několik týdnů před Vánocemi.
třeba to teplo do konce rijna? ![]()
viktorka_od splavu jojo, ségra tenkrát před třiceti lety na Svornosti lítala metr vysoko
Ale tady jsme byli na pěti vlecích a takhle tahal jen jeden, a ještě rozhodně ne tolik, takže záleží, jaký je v Rokytnici vlek.
viktorka_od splavu ale super vynález jsou ty pásy, žádné tahání dítěte na hůlce do kopce, kluci jezdili už ve dvou letech (ne že by to úplně mělo vliv na jejich styl teď
)
Když rodiče kamaráda nabídnout vzít dítě s sebou na nějakou aktivitu: "Jedeme do Zoo, do herny, na bruslení, do muzea, ... Chce se dítě přidat?"
Platí náklady za dítě (jízdenka, vstup, jídlo, ...) rodiče kamaráda, nebo dítě?
Tabeamusíte se domluvit. Často jde využít zvýhodněné rodinné vstupné a vlastně nedává smysl,aby to dítě platilo samo.
O Silvestru nám brali kamaradi děti do bazénu, vstupne platili oni a moje děti tam zaplatily jejich dětem hotdogy a bylo to.
Když takto posílám dítě s někým vždy mu dám nějaké peníze na vstupy pro něj nebo třeba na to jídlo.
Tabea u nás dáme našemu dítěti peníze na vstup, ale většinou je přiveze zpět a pak my zas vezmeme jejich dítě někam jinam.
Ale je to složitý, dcera má kamarádky samé jedináčky, my máme 2 děti, takže pak musime synkovi vysvětlovat, proč nemůže jet s holkama i on, nebo to tajit.
Když my bereme někoho tak samozřejmě i se synem, takže pokud je to autem, jede s nimi sambo, já už se nevejdu. Syn kamarády na takové úrovni nemá.
Tabea moje dítě s kamarádkou jezdilo. Výdaje jsem řešila s maminkou (málokdy se mi ji podařilo něco vnutit
). Takže když jsme mi brali tu kamarádku, tak jsem zase nic nechtěla já.
JankaM já bych to synovi netajila, ale připravila mu nějaký program jen pro něj. Nakonec by se těšil až ségra vypadne s kamarády ![]()
Evaeva jen na to mít čas a energii. Holky právě takhle jezdí třeba po škole, protože už nemají družinu, on je ale do 4 v družině a my v práci ...
Ptám se, protože často nabidnu kamarádům dětí ať s námi někam jedou/jdou. A už se mi často stalo, že rodiče dětem peníze s sebou nedali, nebo jen tolik, co nepokryje ani vstup. Naposledy včera. Kamarad s námi šel do herny od desíti. V autě mi řekl, že má s sebou 10€, vstup stojí 15€. U vstupu mi řekl, že má 10€ a jestli musí něco platit. (Já vím, malý dítě, chce si peníze nechat.) Tak jsem řekla, že v pohodě. Pak jsme tam samozřejmě byli přes oběd, takže ještě ten. Pak byl u nás skoro do setmění, odvedli jsme ho k němu k domovním dveřím. A pak už nic. Reciprocita určitě nehrozí, syna pozvou jen k sobě domů. Rodiče už se neozvali. Tak si říkám, jestli jsem moc škrt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články