Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 19:13

Rostíčkův dům 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 19:31

dzizisketa to je parádní dům, i se zebrikem!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:06

dzizisketa ty jo, super. Vidím kromě žebříku i R

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:19

dzizisketa to je skvělý! Dcera si nakreslila na oslavu narozenin svuj autoportret a pripsala, ze je to jeji oslava

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:24

MPLee asi se půjdu zahrabat. Škoda, že nejsem doma, vyfotila bych vám nejnovější obrázek čtyřletého syna. Je to čára a nad ní čáranice

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:37

EvaevaKaždýho baví něco jiného. Zrovna moje děti malují hezky, až se kolikrát divím jakej je to skok. Že jeden den něco a druhý den najednou přijde a úplně se to skokove posunulo. Nebo jak se mění ty styly obrázky, prvně duhy a najednou ze dne na den duhy v krajině. Nebo přijde s nějakým zvláštním obrázkem, že oblreslila obrázek na tričku spolužačky ve školce. Jako to je hezké pozorovat. A pak to člověk zapomene! Ale žít se má v okamžiku no. 

A zas třeba malé lego nesloží vubec. 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:42

Hele holky jsou nastydlý jako blázen -ryma, kašel, takový to, jak ti rýma leze i z očí. Já jim začala dávat Mucosolvan a ACC rozpustné. Ale dneska mě lékárnice trochu nahlodala, že se to nedává společně. Ale mně to tak doktorka jako dospělé radila užívat, že kapky a pak navíc to ACC.....tak co? Že kapky vykašlávání a ACC tak spíš rozpouští ten hlen. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:44

Karja jo, já vím a myslím, že to najednou skočí a rovnou vyšvihne třeba postavu. Ale v těch čtyřech letech je to zoufalý výkon. Ani nemůžu říct, že by ho to nebavilo, ale trpělivosti moc nepobral, za půl minuty je hotovo Ale nijak se tím netrápím, na to nemám čas a prostor.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:47

Karja mně to teda taky přijde moc, obojí najednou nevím teda jakou to má účinnou látku a nejsem odborník, ale myslela jsem, že je to to samé. Já obvykle dávám mucosolvan a k tomu ten sinupret. Tyhle stavu jsou naprd, ale asi se to moc urychlit nedá, spíš hlídat, aby se jím to nějak nezkomplikovalo.

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:51

Evaeva Jo, jakoby mě by hodnotit úroven kreslení ani nenapadlo, to až tady jsem okoukla, že to někdy někdo řeší:D. Ve školce měli taky to hodnoceni různých ,,dovednosti,, nebo jak to napsat. A já, asi jak mám prostě děti standardní, jsem vůbec nechapala, oč jako jde, tak teď to neumí, tak to bude umět za půl roku. Nebo se mě kamarádka jednou ptala, jestli dceru učím myslím abecedu, kolik zná písmenek a ještě něco. Mě vůbec nenapadlo, že bych ji měla něco učit, ona chudák, na co nezeptala, tak se nedozvěděla:D. Teď se snažím jim něco rikat navíc, jak to ve světě chodí teda:D:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 20:57

Karja já to mám taky tak, nic moc jim neposouvám. Ono je to stejně nezajímá, takže je to zbytečně vynaložená energie. Starší se začne rozčilovat a mladší to úplně vyignoruje. Tenhle postup zvolil i dneska v lyžařské škole. Říkali jsme si, že když neposlouchá nás, tak instruktora třeba bude, u staršího to fungovalo. Že to byl omyl, mi došlo, už když jsem viděla jeho pohled, když slečna přišla Ona mu něco říká, třeba pokrč kolena a on okolo kouká s takovým pohledem říkej si, co chceš, mně je to jedno. Čtyřletý puberťák Ale hlavně, že je spokojený, jaký je lyžař.

Offline brrr
12317 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:05

MPLee Ale počet prstů na rukách má správně. Je dobrá

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:07

MPLee konečně vidím hlavonožce!

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:10

Evaeva Tak to je dobrý, dcera k tomu ještě dodá ,,ani to nebudu dělat,,. Ale ona to řekne i jako tomu trenérovi! Ve školce taky s ní mají ,,problémy,, tohoto typu, mně to naštěstí neříkají, poperou se s tím samy,ale svěřily se moji sestře. Myslela jsem, že to ve školce nedělá. Teď jsem ji taky něco opravila...nevím co to bylo, nějakou výslovnost anglického slovíčka neco takového ,,ani to nebudu poslouchat, budu si to říkat podle sebe,,. Včera ji tatínek fakt vlídne domluvil, že nemůže sestřičce brát pastelky, že si přece může kreslit s ní v kuchyni, že ona i chce,, a na to dcera se nafoukla ,,tatina jeden, nebude mi pořád poručovat,,...No já nevím, je to fracek nebo co?:D:D. A s tím taťkou se mi ještě připomnělo, byla na něj nějaká nastvana, uklízela si pokoj, kde měla fotkou s ním spadlou a říkala si sama pro sebe ,,no dobře, tak si to sem vystavím, ale jestli na mě bude ještě hnusnej, dám to okamžitě pryč,,  

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:12

MPLee Pinot Noir Ajo hlavonožec, hlavně si ho schovej, mně se dcery hlavonožci hrozně líbily, a ona je kreslila asi jen 14 dni, fakt pár obrázků to jen bylo;-(. 

Offline continuity
42884 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:14

Karja jenom jedno, ten účinek je podobnej. A nekombinovat s léky na tlumeni kašle. 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:22

continuity Jj tak mi to taky říkala. no už jsem ji začala dávat i ten sinupret. Vynechám mucolvan, ten už mají tuto sezónu skoro jako džus, to ani nemůže už fungovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:26

Karja on to neříká, ale evidentně si to taky myslí Na těch lyžích je to ještě vylepšené tím, že klidně jede a čeká, že to za něj vyřešíš, neumí zatočit ani zastavit. Ale hlavně, že je sranda A dělá to i ve školce, po měsíci mi říkali, že máme přes víkend potrénovat obouvání. Říkám jim, že to umí už od dvou let. Tam to ale nedělal, seděl a koukal než ho obují. Teď už se teda prý obouvá i obléká. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:27

Karja tak hlavonožce starší syn nakreslil přesně jednoho

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 21:32

EvaevaČekal no, co se bude dít a dočkal se:D:D