Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:16

continuity tu dědinu si zkusím zapamatovat a pak se zeptám na podrobnosti. Z téhle dráhy se lítá na jaře, ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:19

continuity kluci už klíče našli dávno a různě se zamykají v komoře, pokoj, když odejdou,... Ale my máme všude univerzál

Když jsme byli malý, tak ségra mně zamykala v pokoji, když jsem jí naštvala. Byly jí tak dva, tři roky.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:20

Pinot Noir ta hračkobudka je fajn. Já tam hračky odkládám celkem pravidelně. Ale až teď jsem tam poprvé něco ulovila - plastovou destičku a 3 šroubky, co snad bude bavit malého v letadle a odrážecí motorku! 

Offline continuity
42884 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:20

Evaeva jo, na jaře, když se dělá na hlavní dráze údržba.

Píšou to v novinách, ale já nějak tuším, že to neprehlidnes ani od vás. 

Offline continuity
42884 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:21
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:35

continuity jojo, to tady právě poznám bezpečně

Offline Tabea
8075 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 17:56
Reakce na Mohučanka:

Tabea já bych dala dítěti peníze na vstup a kapesné na jídlo (a řekla bych ti o tom) a tobě flašku za to, že ho tam bereš

​to jsou ti rodiče (např. já), co mají pořád děti na krku a když by si je chtěl někdo na den vzít, tak je to jak minidovolená a jsou za to neskonale vděční.

Mně ta včerejší akce nesedla tím, že rodiče rovnou předpokládali, že je to pozvání all inclusive a ani pak nenapsali, že dík. I když jsem vlastně nikdy nenechala kamarády všechno si zaplatit, sama bych dala dítěti peníze na celý den, respektive bych to pak řešila s rodiči. Pokud je reciprocita (jakákoliv), tak je to věc jiná. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 18:08

Pinot Noir kamaradky dcera si zalozila denicek. Z jedny strany se to jmenuje denicek zle mamy a z druhe denicek hodne mamy

Offline continuity
42884 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 18:12

mooraotázka je, kde se ty dve části potkají.

Offline Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 18:37
Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 18:49

Gatita až pojedete na letiště, vezměte s sebou kuličky, na Dědině kousek od MHD je v sídlišti kuličkové hřiště, takový umělý kopeček s tunýlky a tobogány a dráhami pro cvnkací kuličky. Lepší jsou ty větší, co je obvykle jedna v pytlíku společně s dvaceti malými. My to máme kousek, jezdíme tam často, syna ho hodně baví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 19:46

žluťásek tam zase musíme! Byli jsme tam, když byli kluci malý, to už si nemůžou pamatovat. Bývá tam odpoledne hodně lidí?

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 21:11

TabeaVčera jsme šli k segře, měla jedno dítě s nějakýma rodičema na hazeny celý den, druhý dítě dopoledne s kamarádem lyžovat, mezi tím ji volali jiný rodiče, že jedou lyzovat odpoledne, jestli nechce syna poslat s nima....jen jsem se zeptala, jestli si myslí, že moje holky taky takhle někdo vezme?:D

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 21:16

Dneska jsme si vyrazili na ORL, zatím bez píchnuti, měla jsem z toho dobrej pocit, ale možná to ten doktor sděloval spíš tak jako optimistickým stylem...protože když jsem to doma vyprávěla sambovi, tak říkal ,,no to je vlastně stejný, co minule,, a to skončilo ATB na 10 dnů.... Tak jdu asi googlit lékařskou zprávu. 

My se z toho nevyhrabeme, jsem ráda, že dětem nic není, mají rýmu, kašel, muž teda nacina 6tyden doma? Jako fakt, ,,s virozou,,? Se picnu. 

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 21:16

žluťásek diky moc, kulickodrahu mam zapsanou uz kdyz se tu o ni psalo poprve:)

continuity diky moc, super tipy.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 21:34

Evaeva hele asi záleží na počasí, ale paradoxně nejvíc lidí jsme tam potkali dopoledne kolem jedenácté, když tam dorazila celá třída menších školáků s učitelkou

Až pojedete, dej vědět, rádi se přidáme :)

Offline viktorka_od splavu
49243 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 21:40

Tabea ja bych to proste neopakovala, kdyz ti to nesedi. a na dotaz bych odpovedela, ze to nevnimam jako fer, ze se mi to nelibi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 21:58

žluťásek dám! Nám tam jede přímý bus, nechápu, jak jsem mohla pozapomenout.

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 22:01

Evaeva nám teď přímá tramvaj

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 22:02

žluťásek no jo, to vlastně musím prozkoumat, kde ten bus teď končí. Ale tipuju, že u té tramvaje