Evaevavystoupiš přesně na konečné toho busu a vydáš se nahoru. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity jojo, já akorát nevěděla, kam až teď jezdí resp. kde končí. A už jsem si našla i ten výhled na letadla
Ach jo, po letmé zmínce, kam jede sestra s rodinou na jarní prazdniny, jsme včera jsme měli další kolo brečení, proč nemůžeme letadlem na dovolenou do hotelu s bazény, když tam jezdí všichni...
Naše výlety po ČR jsou blbý, jezdíme furt na ty stejný místa a Itálie loni nebyla v hotelu.
Ach jo ![]()
v hotelu s bazény jsme byli jednou a děti si to rozhodně nemůžou pamatovat (bylo jim rok a tři). A občas jsme to breceni zažívali taky, ale tím že to bylo naše rozhodnutí, uměli jsme to obhájit. S výjimkou posledních dvou let jsme vždy jezdili pod stan. Teď pro změnu chtějí na Island. ![]()
JankaM tlapkám.
continuity já chci taky na Island a už zpracovávám kluky
sopky a gejzíry dost zaujali, tak ještě zpracovat muže. Mám na to šest let, to jsem si dala jako věkový limit dětí.
JankaM to je blbá situace. Navíc to po letech budou hodnot zase jinak.
JankaM to je blbý. Ale ať to uděláš, jak chceš, vždycky bude něco špatně. U nás je teda dcera spokojena se vším a syn zas se vším nespokojenej. Rád by dovolenou pod stanem, ale ještě radši v camperu. O tom už mluví kolik let...
JankaM no urcite neni pravda, ze jezdi vsichni, pravda je, ze remcat budou na vse a cim dal vic:-) jinak egypt s aquaparkem ve ctyrech lidech jde sehnat do 50tis a mas v tom vse, neutratis za ten tyden ani kacku
Tabea Nejsi škrt, jen se tě dotklo, že to berou jako samozřejmost. Já to mám tak, že za cizí dítě zaplatím (pokud to není nějaká šílená cena) a když někdo bere moje, peníze dávám, ale nepamatuju, že by si je někdo vzal. Vlastně jo, jednou, a to mě docela zaskočilo, protože to bylo v rámci narozenin. Jako ne úplně oslava, ale vlastně jakoby ta holčička dostala dárek, že může vzít kamarádku (=moje dcera) do nějaké skákací arény, ale nechali si to zaplatit.
Pinot Noir
Promiň!
JankaM U nás to taky jednu dobu frčelo, hlavně poté co si je vzala na třídenní prázdninový výlet ségra a celé tři dny leželi u vody. Tehdy pochopili, že se to dá i takto.
No hele, já se s tím moc nemazala, vždycky jsem jim řekla, že holt mají smůlu a vybrali si špatné rodiče a až se znovu narodí, musí se na to víc soustředit a vybrat si nějaké lepší.
viktorka_od splavu taky jde o to, jestli to za to těm rodičům stojí. Já bych za takovou dovolenou tolik peněz vydat nechtěla. Protože přesně jak píšeš, remcat budou vždycky ![]()
JankaM na tohle říkám dětem, že prostě na to nemáme peníze. Jako upřímně jarní dovolená v zahraničí je nadstandard, vysokej, tak to prostě je, čím dřív to děti zjistí, tím líp. Jednou si ten nadstandard budou muset zajištovat samy.
Karja překvapuje mě, že je to čím dál běžnější, tyhle zimní dovolené v teple. Ono se to dá asi takhle mimo sezónu pořídit relativně výhodně. Čímž nechci říct, že je to standard, taky nevíme, jestli ty lidi třeba v létě nezůstanou v Čechách,... No my v zimě nadále zůstáváme věrni horám ![]()
Naše děti zas somrují o všechno možné v obchodě, minule mi už došly hlášky typu "tak si to pamatuj až budeš mít narozeninky nebo svátek" to je většinou uspokojí. Tak jsem řekla, "tak si to pamatuj, až si budeš vydělávat a budeš si moct kupovat sama"
Evaeva Je to nadstandard, kterej si někdo dovolit může a někdo ne, ale stejně jede. Prostě tak jako se vším;-).
Evaeva no když jet do tepla je levnější než jet na lyže do Rakouska nebo Italien. Ty český hory jsou už neadekvátně drahé.
Jednou jsme takto dojeli na poslední chvili do Špindlu na prodloužený víkend, bylo ještě takové všelijaké počasí a normálně jsem ty permice odmítla zaplatit a šli jsme jenom 2x na večerní a přes den jeden den do bazénu a druhý na běžky.
Karja při somrování je odkazuju na vlastní kapesné, které ale s sebou zpravidla nemají ![]()
JankaM na tohle říkám dětem, že prostě na to nemáme peníze. Jako upřímně jarní dovolená v zahraničí je nadstandard, vysokej, tak to prostě je, čím dřív to děti zjistí, tím líp. Jednou si ten nadstandard budou muset zajištovat samy.
přesně tak. ![]()
Evaeva Ja znam prave dost lidi, co jednou za teplem v zime a v lete nikam nejedou, max. nekde po Cechach. Duvodem teda nejsou penize, ale to, ze v lete je hezky i u nas, ale ta dlouhá zima je vopruz.
Stav u nás doma - děti postonávají s kašlem rýmou, jedna má načnuté ucho. Sambo stále stoná, děda nemocný, 0 hlídání tedy. Sambo si usmyslel, že ho vyléčí jedině nakládané zelí od jeho mámy, která bydlí hodinu a čtvrt. Podotýkám, že on nevylezl ven mimo lékaře a odvozu dětí, cca 1 km autem, a to od nového roku. Teď pojede pro zelí. My také máme domácí zelí, zřejmě tedy s nižším obsahem vitamínu. Kdy rozmrzne zem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články