Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 11:27

Karja Nejakou přehradu poblíž a sud v garáži nemáš?

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 11:31

Vari Mám obrovskou přehradu, ale abych tam nedošla sama.

Offline JankaM
3097 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 11:35

Karja může se u vás na přehradě bruslit, i když se tam nesmí koupat? Nebo je tam úplně zákaz vstupu? 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 11:38

JankaM Je tam uplně zákaz vstupu, nejen do vody, ale i jakože do toho přilehlého okolí. Ale samozřejmě se tam bruslí. Nevím, o bruslení jsem nikdy neslyšela, že by měl někdo problém s pokutou. 

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 11:46

JankaM Dceři by se taky líbily hotelové resorty u moře. My to s mužem odmítáme a vysvětlujeme tak, že bohužel dítě sdílí životní styl rodiny, kam se narodilo. I vysvětlujeme, proč to odmítáme a snažíme se domluvit na něčem, co by vyhovovalo všem. když už někde jsme, tak si to dcera užije. I když posledně na výšlapech v Krkonoších taky držkovala.  pak jsme ale byli v létě u moře a řekla, že teda na podzim ty Krkonoše zase zvládne :-) A my naopak zase v těch horách jdeme s ní na koloběžky, na horskou dráhu, lanové centru apod.

Kamarádky dcery mají každá svého koně. Chovají je doma, je to několikanásobně dražší než dovolené u moře a stejně holky občas remcají, že jsou chudí, protože nejezdí k moři :-D Přitom žijí normálně, v zimě lyže, v létě taky dovolená, holky tábory. Je to zajímavý, jak to moře pořád vzbuduje všeobecné měřítko bohatství.

Offline Myrtila
5311 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:04

Karja Sud se dá i kutálet, k přehradě to určitě bude z kopce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:21

continuity jojo právě, 5 dní lyží v Rakousku tě vyjde jak to moře. Špindl je s cenami naprosto mimo.

Karja ano, standard to rozhodně není a už vůbec to není " že ale jede každý, mami"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:23

notna já si myslím, že to děti, byť skoro dospělé, neumí posoudit ze všech stran. A prostě trochu držkovat se musí a vždycky se najde něco, co mají "všichni" a oni ne

Offline Gatita
8611 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:26

My letos jedem na jarni prazdniny na ceske hory a jsem z toho dost rozpacita, protoze tam vubec nemusi byt snih, a jak jsme 4, tak to ubytovani take neni za hubicku (a to se nejedna o zadny hotel s hvezdickami). Kamaradka za stejne penize leta do Egypta. Me to vubec nelaka, ani hory v desti a osmi stupnich s divokyma detma v pokoji, ani se na silu harcovat za exotikou, ale to jsou holt ty jarni prazdniny. Vubec je nemam rada, nerada si beru dovolenou v unoru a musim vymyslet, jak to neprosedet doma.

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:31
Reakce na Evaeva:

notna já si myslím, že to děti, byť skoro dospělé, neumí posoudit ze všech stran. A prostě trochu držkovat se musí a vždycky se najde něco, co mají "všichni" a oni ne

​Jj, psala jsem to, že se prostě rodič stejně nezavděčí, ať se kolikrát snaží sebevíc. Ale mrzí to při těchto scénách, co si budeme povídat.

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:38

notna no mne třeba nevadily ty destinace, ale nechtěla jsem s rodicema  takže blby bylo cokoliv kdekoliv 

jinak my jsme na ty dovoleny zoufale chudý, nemáme ani na tejden v Egyptě ani v Alpách  rozhazem to během roku přes víkendy, a za vejlety po Čechách

Offline Tabea
8075 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:51

Karja zelí od maminky je holt zelí od maminky

Pamatuju nějakou reklamu, že chlap "umírá" v posteli a říká ženě, ať zavolá jeho maminku...

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:52

Gatita Hele v pohodě, já jsem až tady na parfumanii někdy vloni zjistila, že jarní prázdniny jsou od dovolené a lyžování.-D V mojí sociálně bublině nejezdil nikdo nikam, ještě i před lety jako jsem to třeba v práci nezaregistrovala, že někdo jede s dětmi na jarnáky, děti jely k babičce většinou:-D. Až ted, ale to fakt třeba jedna rodina za tou exotikou, další rodiny tak 3-4 dny hory:-D. Ale jako žádný, jezdí se, musí se. 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:53

Tabea kéž by a ještě nejlíp, kdyby ho domů rovnou naložila:-D. 

Offline brrr
12317 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:04

JankaM Naši pořád remcají, že chtějí do Chorvatska k moři. U různých moří jsme byli xkrát a vždycky tam vydrží max. půl dne. Takže se jezdí podle mě a říkám jim to samé, co Garfie , že nafasovali špatné rodiče. Nakonec jsou teda většinou spokojení.

Offline Tabea
8075 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:04

Karja chtěla jsem ti dát link na tu reklamu, tohle ale vypadá líp

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:05

My chodievame cez jarné prázdniny na Slovensko, ale len kvôli rekreacnemu prispevku. Tie ceny u nás sú príšerne. Tento rok máme 2 možnosti, buď Chorvátsko alebo nejaké hory, kvôli vzduchu.

A dovolala som sa kvôli Lukaskovym vysledkom, nemá ani mykoplazmu, ani chladymie, z odborného hľadiska je to jedno zdravé dieťa. Takže keď dosmrka tie hnusy, pôjde do školy. 

Offline notna
9408 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:12

Potrefenáhusa Tak ty rodiče jdou vyeliminovat asi jen na tábory. To jsi měla blbý :-)

A chudý nejste, jen máte jiný životní styl. Mně osobně teda mnohem sypmatičtější :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:25

Gatita takhle jsme to měli loni, týden na horách, nasněžilo poslední dva dny. No nebyla to ta nejlepší dovolená, co si budeme povídat. Letos jsme si počkali a rezervovali až 14 dní dopředu. Ale my jarňáky zatím neřešíme no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:28

Potrefenáhusa ono to není jen o penězích, ale taky co vydržíš Jako mi teď ty tři dny bohatě stačily. Bylo to super, orazila jsem si, užili jsme si to, ale upřímně se z toho budu týden vzpamatovávat