DruIto pak jo, se školkou to stačí. Mladší ani neřízená střela není, ale na procházky ho moc neužije a stát a koukat půl dne nevydržím ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ona byla loni v tom necelém roce ještě dost pasivní a spala 2x, takže když odešli dopoledne na lyže, tak jsem jí uspala, ona spávala tak půl hodiny, tak jsem udělala oběd, najedly jsme se, pak jsem jí šoupla do manduky, sešla do lyžárny, obula lyžáky, hodila lyže na rameno a vyrazila k vleku
v hospodě to měla malá ráda, muž jí pak odnesl zas domů a vyvezl ven v kočárku na odpolední spánek. U toho vleku byl i terén pro bobování a takový ten sněžný kolotoč, bohužel letos bydlíme trochu jinde. Počítám, že dopoledne půjdou s mužem ven na boby nebo na vycházku, spává pravidelně od půl jedné do půl třetí, pak se nějak vrátíme se starší...která chce letos zkusit i běžky, takže to budeme mít nabité.
žluťásek pratelskou diskusi o tom, zda je nutne nosit v mrazech cepici, kdyz ma jeden holou hlavu, vedu s dospelym synem dodnes. A jeste diskutujeme o tom, zda neskodi behat venku v zime bez trika. Pry staci kalhoty a rukavice a ripDne celenka.
Haha. A děravý rifle. No ale byl zkontrolovat dům našich a starý soused mu prý říkal: řekni doma mamince, ať ti to zašije. ![]()
žluťásek pratelskou diskusi o tom, zda je nutne nosit v mrazech cepici, kdyz ma jeden holou hlavu, vedu s dospelym synem dodnes. A jeste diskutujeme o tom, zda neskodi behat venku v zime bez trika. Pry staci kalhoty a rukavice a ripDne celenka.
Já už nevedu, i když je přinutím si tu čepici vzít, stejně ji sundají za prvním rohem. Dokud z toho nejsou nemocné,neřeším. Mladší měla poslední dve nemoce nějaké zvracení, to čepice na hlavě myslím neovlivní.
Teď teda čepici nařídila učitelka u autobusu a to byl jinej rachot, nicméně na autoritu učitelů nemám tak od cca prvního měsíce první třídy.
ORLporadna:D a možná si vyvolám i znalé: Pinot Noir
Včera jsme byli na té pohotovosti, jen bolest ucha, doktor říkal v pohodě, že naopak má ten bubínek ,,vpáčený,, nebo tak něco jakože je na druhou stranu. A že máme kapat. Kdyby jí z toho začalo téct nebo se to nějak zhoršilo, máme se stavit v ordinaci. Malá si na ucho vůbec nestezuje, ale po týdnu rýmy a kašle se jí pridala ta zvýšená teplota. Takže bych řekla, že to bude to ucho a mám tam s ní asi zajet, že?
Ooo díky, nějak to na mě začíná padat, je to dlouhý už jako prase.
Karjajá zadnej expret na uši nejsem. Trpěla jsem na to jako dítě strašně a tady mě poprvé zastihla informace, že to ty dětičky nemusí vůbec bolet.
Ale já bych se pokusila někoho z vás dostat k lékaři, který alespoň udělá poradny krevní rozbor a výtěry. Nevím jestli tomu zrovna vystavovat některé dítě, ale myslím, že je to fakt na místě.
Takové to z nemoci do nemoci znám, ale to se projevovalo tak, že dětem se udělalo líp, šly do školky a než jsem se pořádně vyhrabala z jedné virózy, přitáhly jinou. Ale chvílemi nám bylo části rodiny dobře. Ale to není teď váš případ, když všichni sedíte doma.
continuity Ty jo, no sambo byl na pořádných testech byl a děti jdou z virozy do virozy mají tam ty mezi časy:-D velkámalá už je lepší. Jen mají ty kašle, kde dlouho dlouho trvá ta rekonvalescence. No na ORL půjdu, koukala jsem, že ordinují zítra blízko a uvidíme, co jí z toho za ten den a půl vzniklo.
Karja neporadím, u nás to bylo vždycky s velkou bolestí.
Ale teda vpáčený bubínek má moje máma celý život, a nic moc jako, voda v uších jí kvůli tomu způsobuje hrozné bolesti, vlastně nemohla celý život ponořit hlavu do vody, z mytí hlavy u kadeřnice má předem strach... Tak doufám, že je to u vás jen něco dočasného.
Pinot Noir No, je možné, že ten vpáčený bubínek je moje terminologie. Doufám. Prostě nějak říkal, jakoby naopak, že tam není co píchat, že bubínky jsou na druhou stranu nebo co. No nicméně, zítra ordinují i poblíž, nepojedeme tam 45 minut, takže ji tam vezmu. Je to malé dítě, můžeme být na ORL klidně obden. Teplota po 7 dnech rýmy bude určitě k tomu, i když ji to nebolí... To je pakárna, takhle vám to povím:-D
Karja dávej jí nějaký nurofen, ten je protizánětlivý, na uši se doporučuje, klasické dávkování po těch 6 až 8 hodinách
Jinak vpáčené bubínky se řeší pomocí těch gamet, kdyby to teda nebyl přechodný stav, což asi spíš bude.
Prosím ten hořčík na noční můry se jmenoval jak? Ptám se pro kamarádku:) Děkuji
Evaeva smidge evening magnesium
Malenge díky
A ještě mám jeden dotaz, nevíte, kde bych koupila Spidermanské tričko, ale potřebuju přímo s tím pavoukem, aby šlo použít jako kostým?
Evaeva v HM toho maji se spidermanem docela dost, mrkni na web :-).
Vari no to všude, ale přímo s tím pavoukem, co má Spiderman na hrudi mají akorát pyžamo. Asi ho koupím, ale zrovna tohle máme s jiným vzorem a ta kvalita není nic moc, hrozně se vytahalo.
Karja a nechceš skúsiť svokrinu 3-dnovu ozdravnu kúru? ![]()
Evaeva Promiň, ale gamety v uších mě fakt pobavily.![]()
letfenixa Ty vaďo:-D. Pro koho mi řekni?! Jsem ve stavu, že bych na ní poslala i sebe. Nejvíc mě dopálí, když oni nám volají a sambo vždycky něco jako "no jasně, mám volno, ležim, no jasně, odpočíváme, jojo, jsme všichni doma, tak stonáme, pohoda".Ale sakra jako nějak zapomene říct, že na tu pohodu tady jeden dělá?! My jsme se s nimi nestihli vidět normálně asi od srpna, hustý co? Ale já to nedám pak tu návštěvz, většinou tam poslouchám nějaké opěvné ody na samba (práce, dům a další jeho životní uspěchy), což po tomto jeho dvouměsíčním výpadku včetně absence jakékoliv snahy o zajištění vánoc, nedám, normálně nedám, to bude ten moment katarze:-D. A napíšu vám to.
edit: Jo a ještě tuhle po tý "pohodě, stonáme, odpočíváme" následovala věta týkající se nějaké řemeslné práce a to "prosim tě, jak bych to asi mohl udělat s Karjou, vždyť ta nemá žádnou sílu"...no jako hlavně že oni dva takoví pacoši věční mají síly. Nedám to prostě tam.-D
Len ježiš a jak se to jmenuje ty trubičky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články