Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 22:13

Evaeva gromety, jen kousek vedle :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 22:19

žluťásek skoro

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 07:43

A priznam sa,  že som včera vybuchla. Že je furt a) zima, b) tma, c) stále je L. chorý,  d) stále sme len doma. Tak to chúďa malé ku mne prišlo a hladkalo ma

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 13:56

Pinot Noir Tak to bylo už na píchnutí. Radost, že ordinuje lékař blízko mě brzo přešla. Cesta od domu do čekárny nám zabrala hodinu dvacet minut. No tak to má píchlé a bez ATB, ale takhle to minule už taky měla, vypadalo to i dobře a pak jí z toho najednou z ničeho nic po 7 dnech vyteklo hrozně moc hnisu a měla zase ta ATB. 

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 13:56

letfenixa Rozumím ti, plně. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 14:19

Karja Ať už je dobře

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2024 20:31

Pinot Noir mladší syn chce jít na karneval za tornádo, vír nebo vítr Zdravíme tedy Ríšu, je to trend setter.

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 21:41
Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 22:45

Debilní učicí věž mi odpoledne spadla tou nejhranatější hranou na nárt, obávám se, že se dneska moc nevyspím. Cestu na toaletu oddaluju už hodinu

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 22:54

dzizisketa Hlavně že má být bezpečná, co? Tlapkam!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2024 23:00

dzizisketa ty jo, to je skoro na rentgen, ne? Tak přeju, ať rychle zabereš

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 23:01

letfenixa Já jsem taková hodně otravena, nebo to ani ne, spíš rezignovana? Vůbec jsme si s holkama neužily ty předvánoční akce, výzdoby, světla v parcích, takove to kouzlo vánoc. Přes Vánoce jsme loni jezdily bruslit, na výlety, takze letos nic, vloni a předloni jsme šly na Nový rok do zoo, taková hezká tradice, taky nic, ted byl zamrzlej rybník, bylo to kouzelný takže taky prd z toho. Jakoby o nic nejde, hlavně že nam/jim nic není, ale takhle to placani a ten program co utekl mě trochu mrzí 

Na druhou stranu nám to dost dalo, holky už akceptuji hlídání u babičky, těší se a tak. Dokonce ta jedna dcera zůstala se švagrem, neuvěřitelný a hlavne jsme se s velkou malou hodně sblížily, ona mě dřív docela hejtovala a teď jsme si k sobě našly cestu, nebo spíš ona ke mně a je to strašně super. 

Offline Garfie
28495 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 23:14

Karja  To bude dobrý, vynahradíte si to příští rok. A je krásný, jak píšeš že všechno zlý je k něčemu dobrý! S dcerou tomu strašně rozumím, já to měla taky, sblížily jsme se pořádně až díky (jako "díky") její neuroborelioze. O dost později, než vy!

Online Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 23:21

Karja ty jo, tak náš ORL tvrdí, že po píchnutí vždycky ATB.

Online Pinot Noir
29838 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 23:22
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir mladší syn chce jít na karneval za tornádo, vír nebo vítr Zdravíme tedy Ríšu, je to trend setter.

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 23:26

Pinot Noir Hele, já jsem nad tím premyslela a vloni to bylo taky přesně takhle. Pichli ji a ATB ji nedali, ale bohužel je dostala za pár dní, ačkoliv neměla teploty, žádné problémy, stejně ten zánět pokračoval. Pokazde u jine ORL. Tohle byla taková velmi mladá doktorka, dokonce mi dávala na výběr, zda pichnuti nebo nepichat a nasadit ATB. No jsem na to zvědavá, zda se to spíš celé neprodlouzi. 

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 01:36

Karja áno,  nič sme si neužili. 

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 06:50

dzizisketa auuu, tlapkam moc! Já se zatím odhodlavam vytáhnout ten dabelskej nastroj z garáže....jsem vlastne rada, ze na tu linku nemůžou

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 06:58

Karja to s tou velkoumalou je skvělý

ja si to rikala včera, ze některý dny si housatko vůbec neuziju, pripadne si uziju jen nějakou scenu, kdy ji do něčeho tlacim, včera to bylo s plnou paradou, kdy jsem potřebovala, aby úplně durch nepromacela boty během 400m cesty ze školky a mohla v nich odjet za půl hodiny do sokola a následně na vychazku s tatinkem.....zoufalství největší, boty úplně mokrý a ještě obe od psího h....a až ke kotníku, jela pak v holinkach 

ted byla doma taky až na par dni dlouho a i když si chvilema rvu vlasy, tak přesně si to vzdycky sedne docela do pohody. Ona do ty školky chodí rada, těší se tam, nerekla jednou jedinkrát, ze tam nechce, ale asi to stres je, kterej je pak potřeba vypustit. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 07:44

Potrefenáhusa já mám stejný pocit, že si je kvůli školce tolik neužiju. Ani moc netoužím, aby tam spali, to nám nabourává režim na více frontách. Navíc mám pocit, že vůbec netráví čas s nejmladším (teda on po jejich boku), myslím, že teprve v létě nastane nějaké větší sžívání. Když se narodil mladší, trávili spolu skoro všechen čas.

Ale v pondělí jsem mladšího vyzvedla po obědě, pěkně jsme si pohráli i s miminem a pak se se starším sešli na kroužku, toho vedla babička. Vůbec se mi nelíbí představa, že jednou všichni zmizí do škol a školek a my se uvidíme akorát nad úkoly a večeří. Já mám ráda i ten čas, kdy jsem s nimi přes den sama (nesmí toho být teda moc)