dzizisketa ignorovat!
Já mám děti teď taky doma, už tu vybudovali tohle. Naštěstí paní pod námi je hodně tolerantní, sama vychovala pět dětí ![]()

dzizisketa ignorovat!
Já mám děti teď taky doma, už tu vybudovali tohle. Naštěstí paní pod námi je hodně tolerantní, sama vychovala pět dětí ![]()

dzizisketa ani nevies ako ti rozumiem! Neviem ci si pamatas, pred par rokmi som sa tu stazovala na to iste. Vulgarne nadavanie, buchanie na radiator. Prestalo to ked som sa raz v slabej chvili nastvala a na ich trieskanie som niekolkokrat odpovedala zadupanim. Odvtedy s tym prestali. Ohovaraju nas sice vsade dalej ale oni maju konflikty so všetkými, tak ich nikto neberie moc vazne.
Evaeva ti nasi duchodci vychovali styri deti a vidis, nepomohlo. Vsak oni nepoculi ako ich decka dupu tym pod nimi
.
notna Náš synek používal: Historie se neptá jak, ale jestli. Jo letí to.
A je to pravda. Když si pamatuju na ty nervy před maturitou. A ve finále člověk v životě potřebuje jenom to, že tu maturitu má. Za kolik je úplně fuk. Kromě přihlášky na vš to nikdy nikdo neřešil.
letolet To je fajn přístup. Doufám, že naší dceři její předsevzetí vydrží. Občas se dokáže vystresovat kvůli blbosti.
dzizisketa To je strašný, hrozně moc tě lituji.
notna na mě to také včera padlo, že už je dcera opravdu skoro dospělá...je také v deváté třídě a včera měli absolventský ples. Nic velkého, prostě šerpování deváťáků a jídlo a zábava pro děcka. Ale už jen to, jak tam všichni byli ve slavnostním, mě dojalo k slzám. Strašně to letí ![]()
P.S. s tím vysvědčením to má stejně a já s ní souhlasím, teď hlavně přijímačky a na konci nepropadnout...
letolet To je fajn přístup. Doufám, že naší dceři její předsevzetí vydrží. Občas se dokáže vystresovat kvůli blbosti.
..tohle znám od mladší. V jejím případě za posledního půl roku vidím, že ji nejvíc pomohl náš "nezajem". Jak necítí tlak okolí, dojde si v klidu k cíli sama. Vím, že v životě to tak vždy mít nebude, ale teď na ni to zklidnění vidím.
Evaevaže mě syn ráno ještě za šera vymámil ten dárek za vysvědčení, co ještě ani nemáme doma ![]()
Koupila jsem mu sedmibarevnou propisku s gelovyma naplněma od Djeco, má fakt krásný zářivý barvy. Už si tu několik hodin kreslí ![]()
Dnes od rána v rádiu opakují, že se nemá dětem kupovat odměna za vysvědčení a to je zas co za novinka.
dzizisketa ľutujem vás veľmi! Zlatí naši susedia.
Kan a uvádějí důvod proč? Já taky ráda dostanu odměnu za povedený úkol, na kterém dlouho pracuju ![]()
žluťásek Vůbec nic k tomu právě neříkají. Vždyť ta odměna je světlo na konci tunelu pro celou rodinu. :D
P.S. s tím vysvědčením to má stejně a já s ní souhlasím, teď hlavně přijímačky a na konci nepropadnout...
to je všude stejný ![]()
Mně to říká starší taky, učí se už podle jenom, co chce ona, kromě tech přijímaček. Na tom nějak pracuje a to mi stačí.
Známky jsou věc ošidná, stačí, když nesedne učitel a člověk je rád za dvojky ![]()
continuity Známky nejsou moc vypovídající. Se divím, že ještě některé školy dávají body navíc za vysvědčení u přijímaček. Podle mě to spravedlivé není, i když dceři se to hodí.
No jedna naše škola už zrušila bodování vysvědčení úplně, ale zároveň zrušila i komplet body za soutěže, což se nám teda nehodí vůbec.
Druhá ho pořád chce a dokonce chce doručit papírovou kopii.
Měli jste někdo pátou nemoc? Ať vím, na co se připravit.
Evaeva Jo, a bylo to úplně v klidu. Dokud se synovi neobjevily ty typické fleky na tvářích, ani jsem nepoznala, že mu něco je. Měl teda trochu teplotu. Řešila jsem to jenom kvůli tomu, že jsem musela posunout očkování, jinak tu ta nemoc jenom tak proplula
Mnohem horší byla šestá, to měl nesrazitelné čtyřicítky.
My máme zatím akorát hlášení ze školky. Kluci měli horečky, smrkají, zatím to vypadá jako normální viróza. Čekám teda na vyrážku. Kdy se objevila?
U nás byla naopak šestá nemoc úplně v klidu, dva dny zvýšená teplota, pak trošku pupínky, jen pár hodin. Akorát teda byli protivní. Měli jí úplně ve stejném věku, ve stejném ročním období, akorát mladší o dva roky později, jak kdyby v něm čekala na tu dobu.
letolet muj syn si asi dodnes nevyzvedl bakalarsky diplom, je mu pres 40
Magistersky teda ma, i na promoci byl!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.