Pinot Noir tu gumu mají i ty z lindexu a hm. Klukům legíny nepadají, ale visí na nich, obtažené je nemají.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir my máme většinu legin s tou dirkovanou gumou, i hm, lindex
ale i tak mi to přijde nízký a sjíždí to, vyšší naplet by mi přišel lepší, máme teplaky, ale ty nechce nosit
Evaeva je to děs, zvracel tři dny, k tomu průjem (i ve spaní
).
A jak vždycky vidím u ATB zlepšení po druhé dávce, tak tentokrát až třetí den, měl tu nemoc za víkend asi slušně rozjetou. ![]()
Ale teď chtěl, abych mu napsala příklady, že bude počítat, tak asi už dobrý. ![]()
Evaeva Potrefenáhusa nám ty HM legíny nějak neseděly. Už nevím proč... Asi nedosáhly do ponožek. ![]()
Pinot Noir my měli "jen" to zvracení, takže bez atb. Jinak mám stejnou zkušenost jako ty (i u sebe), po dvou dávkách je to dobrý.
Evaeva Potrefenáhusa nám ty HM legíny nějak neseděly. Už nevím proč... Asi nedosáhly do ponožek.
![]()
anebo jsou moc plandavy, taky bych brala užší
Pinot Noirchudák malej. ![]()
Ať je už jen dobře.
Potrefenáhusa mladšímu leze zadek někdy i ze softchelek s nápletem
Rosťovi furt! Různé značky, i když jsou mu akorát, i když jsou mu větší... Už jsem rezignovala a koupila kšandy.
dzizisketa to by nezvládl obléknout. Jemu se to děje tuhle zimu poprvé, tak snad to zase přejde. Dělají mu to i slušné kalhoty, tepláky, legíny,..
To dítě se snad pokouší plazit ![]()
Pinot Noir tak keď si pýta príklady, uz to ide k lepšiemu!![]()
Tak v listopadu jsem volala na logopedii, dneska se ozvali a jsme objednání přesně za měsíc. To máme hezkého skoro půl roku ![]()
Nejaka virozka dorazila i k nam. Od vikendu jsme s malou doma, strida sileny kasel, teplotou, zvraceni z kasle a ucuravani s odpoledni, kdy je uplne zdrava a skace mi tu po hlave. Doma sileny bordel, vsude visi mokre pradlo, nekolikero povleceni a prosteradel. Neco jsem zkusila povesit do pradelny ve sklepe, ale nekdo z baraku mi tam chodi porad vypinat topeni, takze to tam ani za dva dny neuschlo. Za susicku bych ted vrazdila. Dneska v noci jsem s malou byla vzhuru od jedne do ctyr, porad se budila, kaslem, ublinkavala, stezovala si na bolave tvaricky... Jsem uplne hotova a ona je ted vysmata, ani nezakasle. Zitra zdrham do prace a nechavam ji doma tatinkovi ![]()
Zuzuli moc tlapkam ![]()
Potrefenáhusa vůbec, oni se o něj skoro nezajímají. Já teda doufám, že to jsou jen nějaké nevědomé pohyby, ale vypadá u toho, že ví, co chce. Jemu jsou jen 4m a zatím se na to bříško ani sám neotočí teda, takže naděje tu je.
Evaeva já to prave brala podle našeho mimi, který už mělo ve 4 měsících trenink ![]()
Já jsem věděla, že to mám sem napsat! Moje segra právě dneska vyzvedla holky ze školky odvezla je k sobě domů, hustý, husttý, hustý. Je to pro nás velkej krok:D
Zuzuli nemáte někde poblíž samoobslužnou prádelnu? Mám to jako variantu, když je moc mokrého velkého prádla. Dovezu si to tam vyprané a dám na 20 minut do sušičky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články