bublifuk to me vubec nenapadlo. Rozhodne si ten tip zapamatuju. Nastesti se nam to vsechno podarilo dneska pres den dosusit na balkone a pred chvili jsem tu horu pradla definitivne zdolala.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli gratuluju! Nám se teď na noc odplenkoval mladší, což znamená, že asi tak v polovině případů se počůrá. Jednou týdně se počůrá i starší, do toho to blití,... Netušila jsem, že sušičku ocením až tak moc.
Takže od jedenácti do 4:45 Viktor třikrát zvracel a desetkrát jsem měnila plenku. Nespala jsem ani minutu. Po těch pěti předchozích neklidných nocích s Ríšou je to fakt už hřebíček do rakve. ![]()
Pinot Noir Jejda
Lituju moc, drž se!!
Pinot Noir snad už to ze sebe dostal a teď se oba vyspíte.... A Tys to nechytila...
Tabea nedostal, blije a průjmuje dál, je to zoufalé.
Pinot Noir
Aspoň, že může mít při vší tý hrůze plínku. Já tady taky dlouho jednu pro ten případ sušila.
Držím palce, ať už to rychle skončí. ![]()
Pinot Noir jezisi lituju moc, to je zoufaly
Vůbec nevím, co teď. Jestli k doktorovi... Vůbec není ve stavu, abych ho někam vlekla. A co to je? Ríša má jasnou angínu, s rudými mandlemi, nateklými uzlinami a bílým jazykem, myslela jsem, že zvracení a průjem je průvodní jev té angíny. Ale Viki s krkem nic nemá, zato blití a průjem ještě mnohem hrozivější. To vypadá, že se u R. sešly dvě různé nemoci. ![]()
Pinot Noir no to je peklo, moc moc lituju. Snad se mu brzy uleví.
Pinot Noir Muže to být začátek u Vikiho a přejít to do toho krku a nebo dvě různé nemoci, že byl oslabenej a tím spíš na něj ta druhá skočila. K doktorce bych třeba zavolala, poradila se. On je Viki teda malý, ale u šestileté holčičky doktorka radila už Kinedryl, aby se aspon trochu zvládla napít a nebyla dehydratovaná, ale to je věc co se musí s doktorkou probrat. Nějaké ty kulíšky a tak, to jsem do dětí nikdy nedostala. Držím palce, at se Vik stabilizuje během dopoledne a ty neodskáčeš tu unavu!
Pinot Noir To je strašný, držím palce, ať se to zastaví. Zavolala bych doktorce a poradila se. Víko je muší váha, aby nebyl dehydrartovany.
Karja a na jak dlouho si je nechala? Až do dneška? ![]()
Pinot Noir nemohl by vás muž hodit autem? Já byla v takovém stavu párkrát a zachránila to až kapačka v nemocnici:(
JankaM Jo ptala se mě, v kolik je má dovézt, tak říkám v půl 8...do školky. Ale ne, je to velký pokrok, i na ten podvečer. Sranda je, že já měla v plánu, nakoupit, uklidit prádlo, uklidit, s holkama to většinou paradoxně udělám, ale takhle bez nich se zapnu do hrozně pomalýho modu lenochoda, nemůžu říct ani, že si odpočinu ani že něco udělám, prostě nějak zpomalim a v podstatě neudělám pořádnýho NIC:-D
Pinot Noir to je teda hrozný, lituju tebe i jeho
U nás to teď souběh dvou nemocí byl, ale zvracet může i z angíny. Já bych asi počkala do zítra, jestli dostane atb o jeden den později, mi nepřijde zásadní. Viktor teda asi bude odolný všem pokusům, ale kdyžtak doktorka nám radila spíš enhydrol než kulíšek, že ten děti spíš snesou.
Pinot Noir my s dcerou , byly ji dva a něco, jeli do nemocnice. Nezvládla ani lžičku tekutiny, všechno šlo ven. Tak ji normálně hospitalizovali a bylo. Dostala kapačku.
A to ta doktorka chtěla řešit její muší váhu, tak jsem se tedy trochu rozohnila že je úplně vysušená tak asi je lehčí ![]()
Pinot Noir teda vy si to vyberáte poriadne. Hádam to už vude len lepšie.
Všade samá choroba, aj my máme doma už od piatka vnuka, lebo dcéra s malou sú choré, vysoké teplory, slabosť. Tak znovu rano budime nejaké dieťa do školy, chystáme desiate, poobede kontrolujeme úlohy, vozíme na tréning. Človek si ani neuvedomuje, aké je to náročné.
Pinot Noirchudák malý.
Zkus na to zvracení tasectan duo, tady mi řekly,že se dělá už i pro děti. Jinak jen tasectan.
U nás to zabralo dobře a vcelku rychle. Když by to neustávalo a měla bych pocit, že je dehydratovaný, jela bych spíš na pohotovost, ale počítala s tím, že vás hospitaliziji. Dceři teď dávali na zvracení něco ve špitále, jen se to musí nitrožilně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články