Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 13. února 2024 21:18

Kokoska asi radšej nie, dnes poobede sme boli na pohotovosti

Jarné prázdniny v chorvátsku sú zrušené.

Offline Kokoska
34807 příspěvků moje polička 13. února 2024 21:44

letfenixa to je smula!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. února 2024 22:13

711990 rasaNori  a další - nemáte tip na páteřák pro 3 leté dítě s výškou 90cm?  Dcera se rozhodla lyžovat sama. A hned dnes mi jí skoro sejmul snowboarďák. Naštěstí jsem jela hned za ní a viděla, jak se řítí. A částečně ho odclonila, ale fuj teda. 

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 13. února 2024 22:15
Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 13. února 2024 23:39

Dneska se nám povedl majstrštyk v národní galerii, musím se z toho vypsat v budově Veletržního paláce je fakt povedený kreativní prostor pro všechny věkové kategorie, jehož součástí je příjemná menší herna pro děti. Syn tam dneska se svou nejmilovanější plyšovou kočičkou demonstroval, jak umí kočky skákat vysoko, až se mu podařilo ji hodit do škvíry mezi sádrokartonovou stěnu dětského koutku a zeď galerie

Seznámila jsem se během odpoledne s polovinou personálu, dostala se až k šéfovi ochranky a držte nám palce, je tu malá naděje, že by se jim to mohlo podařit vyšťourat

Koupili jsme cestou domů novou kočku, je veliká (ehm, cena odpovídá), krásná, ale není to Mňourka. Je mi smutno jak kdyby mi taky bylo sedm :(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2024 23:42

žluťásek ježiš

Offline DruI
5566 příspěvků moje polička 13. února 2024 23:44

žluťásek Tak snad Mňourku zachrání

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 14. února 2024 02:40

žluťásek Držím pěsti! Kamarádce mojí ségry (teda dítěti) se kdysi podařilo vyhodit medvěda z auta na dálnici ve Francii, kde žije, v rychlým pruhu, do středového pásu. Říkala, že peklo, dítě hysterický záchvat, ona vůbec netušila, co se stalo, než se s ním probojovala do odstavného pruhu, no šílené. Medvěd byl taky člen rodiny. Nakonec zasahovala policie a Medvěd se vrátil domů. Je to už teda snad 20 let stará historka, ale pořád moc oblíbená! :-)

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 14. února 2024 07:14

MPLee asi bych riskla to nejmensi POCito vestu. Tonda ma normalne dospelej paterak ve vel XXS, coz jak jsem koukala, se prekryva. Ten nejmensi pocito uvadej teda jako od 100cm, ale ten Tonduv taky pisou od 125 a presto mu sedi. Ted ho mivaj vsude v akci. 

Offline Potrefenáhusa
38750 příspěvků moje polička 14. února 2024 07:31

Já se tem dětem nedivim, ze vlezou ve 3 letech do legin (a softshellek s napletem v pase) a nechtěj je už nikdy opustit, většina toho detskyho oblečení mi přijde tak nepohodlna, kalhoty na půl žerdi a omezení pohybu...i většina těch dzegin je tak úzká a málo pružná a má to všechno strašně nízký sedy

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 14. února 2024 09:24

žluťásek Držim vám palce, podle mě se to povede a pak z toho budete mít aspon zážitek!

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:00

Potrefenáhusa Lukasko považuje jeginy z Pepca za pravé rifle, tak ich strieda s leginami ale vzhladom k jeho rozmerom mu nič z toho nie je obtiahnuté. 

Ozaj, a čo som mu kúpila 3 ks legin zateplenych z lindecu, tak jedny sa uz skrátili na dĺžku tých menších,  aj bez sušičky.

Offline Potrefenáhusa
38750 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:24

letfenixa my taky jedny mame takový hodně měkký a pružný, asi to je lidl 

jinak mne se v tom ani moc nelíbí, ona jak má ještě ty vlasy do pulky zad, tak v tom vypadá jak pubertacka narvana ve slimkach, ne jak tříletý mimino

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:27

Uf, Ríša, který jedl naposledy v pátek odpoledne, právě snědl půlku kinder řezu. Nedojedl, že ho bolí břicho, ale i tak to beru za dobré znamení.

Doufám, že než půjde do školy, trochu se rozjí, ty gumy na kalhotách už víc utáhnout nepůjdou. Já o dětském oblečení nemůžu říct, že by bylo moc úzké.

Offline Potrefenáhusa
38750 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:30

Pinot Noir chudák malej, snad se to už obrátí k lepšímu

našemu diteti to není uzky, spis to má všechno nizkej sed a sjíždí to dolu i přes utazenou gumu

ale ty holcici slimky teda úzký jsou, máme hm a lindex a nesedne si v tom ani na nocnik 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2024 10:32

Potrefenáhusa mladšímu leze zadek někdy i ze softchelek s nápletem

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:34

2x

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:34

Potrefenáhusa věřím, že ty holčičí takové jsou. Vlastně možná i chlapecké, já legíny, kromě těch zateplených z Tchiba, ani nekupovala, všechno jim padalo, ty dětské legíny jsou prostě nejširší v pase. Nejlepší jsou bambusové spodky z Kukadloo, jsou to vlastně legíny, ale mají tu stahovací dírkovou gumu s knoflíkem, ty nás zachraňovaly. 

Teď už je to lepší, v těch větších velikostech už je v těch úzkých střizích lepší výběr, na hubené mají třeba i věci v Decathlonu. Batolecí věk byl nejhorší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2024 10:34

Pinot Noir je to hrozný pohled, co?Mladší zvracel dva dny, pak čtyři dny jen spal nebo ležel. Vylezly mu všechny žebra, páteř, úplně zmizel zadek...

Offline Potrefenáhusa
38750 příspěvků moje polička 14. února 2024 10:36

Včera jsme byli na masopustu, priste musím udělat medvedovi menší uši, aby nebyl za myšku a poridit tmavší hnědou na oblicej