Evaeva měli jsme v létě oba angínu, mu dokonce nezabrala první ATB a vrátilo se mu to, takže jel druhé kolo, mezitím jsem si to střihla já.
. Ale to jsme měli i vysoké horečky, tohle bude jiný typ asi. Půjdu s ním zítra na ORL, tady berou bez objednání, zatímco k pediatričce musíme nejdřív volat. A nevím, jestli tam rovnou nevypláznu jazyk taky, v krku mě dnes bolí víc než obvykle. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tak to určitě vyplázni! My to před Vánoci měli úplně všichni. Doktorka testovala i staršího, který neměl žádné projevy angíny, akorát měl horší vyrážku okolo pusy. Nakonec byl zřejmě on přenašeč, z vyrážky se vyklubalo impetingo a přeléčila i jeho, abychom si to nepředávali pořád dokola.
Lituji vás všechny moc, naše děti maj zas blbou nudli
Kan je to děcko, má 10, chytrá a drzá jak opice ![]()
rysamona tyjo tak kdyby mi misto "je to tvoje vina, pomalu ses oblikala" rekl "zamysli si v kolik vstavas" tak to bych ho asi nechala venku v mrazu a sla do prace sama
jak rada slysim, ze je na tom nekdo hur, sorry![]()
rysamona tyjo tak kdyby mi misto "je to tvoje vina, pomalu ses oblikala" rekl "zamysli si v kolik vstavas" tak to bych ho asi nechala venku v mrazu a sla do prace sama
jak rada slysim, ze je na tom nekdo hur, sorry
Tonda má ještě 6 let ty strategie vypilovat... ![]()
![]()
Tabea neeee![]()
Uf, máme za sebou problitou a prosr***u noc (pardon), díky bohu za pračku a sušičku. A taky velký problém před námi - polykání ATB.
Představa, že ty scény, které se tu právě odehrály, musím absolvovat ještě 29x, z toho 10x v noci... ![]()
Pinot Noir prostuduj si příbalový leták, my měli jednou nějaké, co šly rozpustit na lžičce (teď sirup). Nebo se zeptej v lékárně, jestli to nejde. Na těch, co mám já teď, píšou, že je můžeš rozdělit a spolykat po částech. To vůbec nevím, jak bych syna donutila to polknout, soucítím!
Já večer dostala šílené křeče do břicha, nic takového jsem nezažila ani u porodu snad. Nevím, jestli tělo něco ve stresu vylučuje, ale mimino nechtělo pít, jen se vztekal. Už jsem myslela, že muž pojede pro sunar. Nakonec se nějak napil, já šla spát až v půl čtvrté. Mladší syn se pořád budil a na závěr se počůral, to ale naštěstí řešil muž. Jako tvl, co to furt je![]()
Evaeva nemůže to být z těch antibiotik? Ty křeče v břiše... i mléko pro malého může chutnat jinak. Soucítím a přeji celé rodině zdraví
Evaevajá mu je právě drtím do sirupu, tabletu nespolkne. Ale i tak kolem nadělá hrozné divadlo. ![]()
Uff, lituju všechny marody a pečovatele o ně
Na mě sedlo něco včera, zimnice a bolest v krku, ale nějak jsem to snad rozehnala. Právě včas, dneska jedem ze školky rovnou na pohřeb, tak pevně doufám že se starší prospí v autě, aby to nebyla úplná shit show![]()
Pinot Noir Škoda, že vám nedali antibiotika v suspenzi. Nebo aspoň nějaký, co se berou jen 2x denně. Z toho nočního boje určitě lehneš tak nastartovaná, že pak hned tak neusneš. ![]()
Tabea tu suspenzi taky nedává, to je snad ještě horší. Tady není problém v léku, ale v pacientovi. ![]()
Ale jo, ty po 12 hodinách by byly značně příjemnější.
Pinot Noir ten penicilin je snad vždycky po osmi ![]()
Ještě můžeš zkusit úplatky. Je to děs, znám to.
dupali asi to je od nich. Ale byla to strašná bolest. Muž mi taky říkal, že to mlíko možná chutná jinak, ale před tím už pil několikrát. Naštěstí se nějak napil a další kojení už šly.
Suya ty jo, tak ať jseš v pořádku!
Evaeva ono je to někdy cítit i z dechu a ty mimina jsou asi hodně citlivý, třeba si myslel, že jsi nějaká divná máma ![]()
Kokoska možná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články