continuity já ten tasecan duo mám, ale že by byl i na zvracení na něm nepíšou![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek a kam se s takovým stavem jede? Pohotovosti jsou v běžnou denní dobu zavřené, ne?
Viktor bohužel nic, co nezná, dobrovolně nepozře, a dávat mu něco násilím, to je v tomhle blicím stavu stoprocentní jistota, co se s tím vzápětí stane.
Evaeva nepisou, ale funguje.
Mě ho tehdy poradili v lékárně a řešila jsem to i s dětskou lékařkou.
Pinot Noir pohotovost zavřená není, každá větší nemocnice má urgentní příjem. Případně zavolat rychlou.
Pinot Noirurgent v nemocnici funguje pořád.
continuity moje děti po tom právě spolehlivě zvrací, můžu jim to dát, až když se to přežene.
Pinot Noir Držím palce, aby už bylo lépe. ![]()
Evaeva my byli ve stavu, že buď něco zabere nebo pohotovost. Lékárnu jsem zkoušela jenom kvůli tomu, že měla COVID, jinak bych už jela. Moje sestra zas nedá dopustit na černé uhlí.
Volně prodejné léky přímo na zvracení nejsou žádné a hlavně to v tom zvracecim stavu, když člověk neudrží půl deci čaje, stejně nezabere.
Pinot Noir normalne detsky oddeleni v nemocnici. Zavolala bych tam, jestli spis k nim anebo jestli mate jet na infekcni. Zrovna Bulovka urgentni prijem nema, musis si sama predem vybrat, na jaky oddeleni pojedes. Oninti odmitnou rict jestli mas prijet, ale poradej ti, kam zamirit, kdyz tam budes volat.
Pinot Noir ach jaj, ale volala by som urgent.
Pinot Noir Lituju vás moc a držím palce, ať je brzy líp. My jsme o tu měli ten minulý týden, ale naštěstí to hlavní se odbylo během dne a v noci už malý relativně spal. A myslím, že to klidně může být jedna nemoc, u nás to tak bylo. Včera jsem mluvila s doktorkou a říkala, že řádí rotaviry, kde je průjem, horečka a zvracení, a že lítá i nějaká varianta rychlý virózy, kdy je průjem a zvracení bez horečky (to bylo u nás).
letfenixa možná to tak dopadne, protože to mám asi taky. ![]()
Zina u nás taky zatím úplně bez horečky.
Pinot Noir uff, držím moc palce ![]()
Pinot Noir to je hodně blbá kombinace ![]()
Já mám teda panickou hrůzu ze zvracení a když se něco takového chystá, je to pro mě šílené. V té době, kdy se mi tak moc točila hlava, že mi bylo fakt fyzicky špatně, předepsala mi mudr léky proti zvracení. Takže něco rozhodně existuje, ale asi na předpis a je otázka jestli by to kluci Pinot Noir snědli. Možná Ríša.
Holka drž se
Ta kapačka na zvodnění by byla skvělá, ale zase je tady otázka, daj to kluci?
Catherinne když je dítě dehydratované, tak to dá. Je jak hadrová panenka. To tvoje zvracení mělo asi jiný mechanizmus než zvracení z virózy, ne? Já to teď dost zkoumala, jak malý zvracel, a žádný lék není, jen zavodňovat a to ještě spíš až po odeznění.
No, nazdar! Držte se, hodně sil a ať je to brzy pryč.
Já bych volala peditrovi, co poradí on. Ale my máme skvělého a věřím mu. U nás by byl první volba on s prosbou o radu.
Pinot Noir nemáte nějakýho známého doktora, co by mu třeba přijel dát infuzi domů? Já vím, zní to hrozně a pro Viktora by to bylo asi velký maso, ale aspoň by byl doma. Zrovna včera mi říkala kamarádka, že muž (internista), ona a jedno dítě měli tak strašnou střevní chřipku, že vůbec nemohli vylézt z postele a muže kolega jim tu infuzi přijel domu všem dát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články