Asi fakt začnu být vděčná za dite, co lezlo po čtyřech skoro do dvou let, mimino je úplně sebevražedný, dela ty kroky do prázdna a ještě se tomu vesele směje, asi ji budu muset nechat někde řízeně si namlít!!!! Dat si kafe v kavárně asi dočasně skončilo, nabírá neomylně směr, kam nemá a je k nezastavení ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa kafe v kavárně? To byly mladšímu skoro dva
Ona to brzy pochopí. Nám na cvičení radili zachraňovat co nejmíň a já s tím souhlasím.
Evaeva Jj, taky se snazim nezachranovat, pak lezou vejs a padaj hur, musej se držet, když neumej dolu
jenze ona leze za starší a nekouka napravo nalevo
kafe naklopit rychly, to je jasný, ze na vysedavani to není, ale s touhle nejde nic ![]()

Potrefenáhusa já měla pořád dva, takže jedině sebou, od té doby, co přestali spát v kočáře (dost brzy).
Mladší to taky dělal. Ještě on se rád pohybuje na hraně. Takže vždycky někde visel na hřišti na žebříku, čelem dopředu a co teď matko uděláš?
V židličce si stoupal vteřinu po dojedení, lezl na linku,... Přežil![]()
Jo a po žebřících a stupínkách a rostoucí židli staršího lezl dřív než chodil, to je prostě taková povaha.
Potrefenáhusa Evaeva celá naše Adéla. Leze všude, přistrčí si třeba židli a leze na linku nebo na stůl, ale klíční kost si zlomila, když žuchla z gauče.
Naše mimino má první slovo :-). Gól :-). On už nějakou dobu jede mámamámamáma, to je spíš známka, že ho něco trápí i bábábába, to ho spíš baví ten zvuk. Ale to gól říká krásně :-).
Potrefenáhusa Necháváš ji pozorovat zelvicky, aby pochytila, co znamená chodit po-ma-lu? ![]()
Ještě se směju, ale až vyrazí sestřina roční dvojčata každý na jinou stranu, tak mě to brzo přejde... zatím valí "jen" po čtyřech a obcházejí podél nábytku.
rysamona tyjo tak kdyby mi misto "je to tvoje vina, pomalu ses oblikala" rekl "zamysli si v kolik vstavas" tak to bych ho asi nechala venku v mrazu a sla do prace sama
jak rada slysim, ze je na tom nekdo hur, sorry
Však já ji už párkrát odjela.
pak seká pár dní dobrotu a jedem na novo.
Mě zase uklidňuje že v tom nejsem sama. Že něco podobného se řeší všude.
Mám tady další bazarovou nabídku - nebude někdo odtud potřebovat růžové kožené Fare Bare?
Velikost 20. Anebo vínové holínky Bergstein taky 20?
Nevyráběli jste někdo narozeninovou piñatu? Chci ji naplnit konfetama a případně nějakými mini sladkostmi a aby šla pak rozbít. Lepší je pro tento účel krabice nebo nakašírovaný balónek?
žluťásek My jsme vyráběli z kartonu, ale rozbíjel to učitel tělocviku baseballovou pálkou a dalo mu to dost zabrat
takže pro děti bych to udělala asi z něčeho měkčího ![]()
Myrtila dík! Myslím si totéž a nejsem si právě jistá ani tím kasirovanym výrobkem. Musíme ho udělat tenký jen z pár vrstev :)
žluťásek Kdyžtak jsem před týdnem viděla hotové piňaty v KIKu, dalo by se to tam třeba omrknout. Byl to shodou okolností jednorožec, jako jsme měli tehdy my, a právě mě u toho napadlo, že ta z KIKu je fakt pro děti, protože je taková subtilní.
žluťásek i v Tedi mají dětské piňaty...pokud tedy nejde i o ten proces výroby nebo nějaký speciální motiv
Tip pre chrchlošov, už je aj Stodal nos a hrdlo, vraj je vynikajúci. Viem, že Kokoska ho používa.
Oooo, dneska ve školce scéna "nebudu malovat taťku, když nechci"...jako uf, fakt zlatý učitelky. Tak jsem se jí to snažila vysvětlit, jak je to s tou docházkou do školy, že tam se taky dělají věci, co děti nechtějí a že některý ukoly jsou taky pěkně blbý....
No ale doma si normálně děti 3 hodiny hrály na tlapkovou patrolu a NIC po mně nechtěly, jenom jednou přisypat olivy! Normálně jsem dopracovala hodinu do práce, vytřela dům, uklidila kuchyn, v klidu se sama najedla, připravila věci na další den...nechápu, nechápu. Jako tak takhle by to šlo no!
letfenixa používám sirup na kašel. Příště se poptám, ale vidím to zatím jen na slovenských stránkách. A teda doufám, že potřebovat to budu za dlouho :)
Kokoska ano, áno, viem, že ten na kašeľ, ja som to nové dnes prvýkrát kúpila.
letfenixa tak pak napis, jak to funguje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články