Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38750 příspěvků moje polička 12. února 2024 12:11

Asi fakt začnu být vděčná za dite, co lezlo po čtyřech skoro do dvou let, mimino je úplně sebevražedný, dela ty kroky do prázdna a ještě se tomu vesele směje, asi ji budu muset nechat někde řízeně si namlít!!!! Dat si kafe v kavárně asi dočasně skončilo, nabírá neomylně směr, kam nemá a je k nezastavení

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2024 12:37

Potrefenáhusa kafe v kavárně? To byly mladšímu skoro dvaOna to brzy pochopí. Nám na cvičení radili zachraňovat co nejmíň a já s tím souhlasím.

Offline Potrefenáhusa
38750 příspěvků moje polička 12. února 2024 12:50

Evaeva Jj, taky se snazim nezachranovat, pak lezou vejs a padaj hur, musej se držet, když neumej dolu 

jenze ona leze za starší a nekouka napravo nalevo

kafe naklopit rychly, to je jasný, ze na vysedavani to není,  ale s touhle nejde nic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2024 13:14

Potrefenáhusa já měla pořád dva, takže jedině sebou, od té doby, co přestali spát v kočáře (dost brzy).

Mladší to taky dělal. Ještě on se rád pohybuje na hraně. Takže vždycky někde visel na hřišti na žebříku, čelem dopředu a co teď matko uděláš?V židličce si stoupal vteřinu po dojedení, lezl na linku,... Přežil

Jo a po žebřících a stupínkách a rostoucí židli staršího lezl dřív než chodil, to je prostě taková povaha.

Offline Kokoska
34807 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:19

Potrefenáhusa Evaeva celá naše Adéla. Leze všude, přistrčí si třeba židli a leze na linku nebo na stůl, ale klíční kost si zlomila, když žuchla z gauče.

Offline 999
19782 příspěvků moje polička 12. února 2024 13:55

Naše mimino má první slovo :-). Gól :-). On už nějakou dobu jede mámamámamáma, to je spíš známka, že ho něco trápí i bábábába, to ho spíš baví ten zvuk. Ale to gól říká krásně :-).

Offline eM
1741 příspěvků moje polička 12. února 2024 14:05

Potrefenáhusa Necháváš ji pozorovat zelvicky, aby pochytila, co znamená chodit po-ma-lu?
Ještě se směju, ale až vyrazí sestřina roční dvojčata každý na jinou stranu, tak mě to brzo přejde... zatím valí "jen" po čtyřech a obcházejí podél nábytku.

Offline rysamona
1106 příspěvků moje polička 12. února 2024 14:12
Reakce na 711990:

rysamona tyjo tak kdyby mi misto "je to tvoje vina, pomalu ses oblikala" rekl "zamysli si v kolik vstavas"  tak to bych ho asi nechala venku v mrazu a sla do prace samajak rada slysim, ze je na tom nekdo hur, sorry

​Však já ji už párkrát odjela. pak seká pár dní dobrotu a jedem na novo.

Mě zase uklidňuje že v tom nejsem sama. Že něco podobného se řeší všude.

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 12. února 2024 14:28

Mám tady další bazarovou nabídku - nebude někdo odtud potřebovat růžové kožené Fare Bare?

Velikost 20. Anebo vínové holínky Bergstein taky 20?

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 12. února 2024 18:55

Nevyráběli jste někdo narozeninovou piñatu? Chci ji naplnit konfetama a případně nějakými mini sladkostmi a aby šla pak rozbít. Lepší je pro tento účel krabice nebo nakašírovaný balónek?

Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 12. února 2024 18:58

žluťásek My jsme vyráběli z kartonu, ale rozbíjel to učitel tělocviku baseballovou pálkou a dalo mu to dost zabrat takže pro děti bych to udělala asi z něčeho měkčího

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 12. února 2024 19:00

Myrtila dík! Myslím si totéž a nejsem si právě jistá ani tím kasirovanym výrobkem. Musíme ho udělat tenký jen z pár vrstev :)

Offline Myrtila
5309 příspěvků moje polička 12. února 2024 19:06

žluťásek Kdyžtak jsem před týdnem viděla hotové piňaty v KIKu, dalo by se to tam třeba omrknout. Byl to shodou okolností jednorožec, jako jsme měli tehdy my, a právě mě u toho napadlo, že ta z KIKu je fakt pro děti, protože je taková subtilní. 

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 12. února 2024 19:23

žluťásek i v Tedi mají dětské piňaty...pokud tedy nejde i o ten proces výroby nebo nějaký speciální motiv

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 12. února 2024 20:56

Tip pre chrchlošov, už je aj Stodal nos a hrdlo, vraj je vynikajúci. Viem, že Kokoska ho používa. 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 12. února 2024 22:03

Myrtila tarraděkuju, jde o tu výrobu, moc si to chce vyrobit sám

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 12. února 2024 22:42

Oooo, dneska ve školce scéna "nebudu malovat taťku, když nechci"...jako uf, fakt zlatý učitelky. Tak jsem se jí to snažila vysvětlit, jak je to s tou docházkou do školy, že tam se taky dělají věci, co děti nechtějí a že některý ukoly jsou taky pěkně blbý....

No ale doma si normálně děti 3 hodiny hrály na tlapkovou patrolu a NIC po mně nechtěly, jenom jednou přisypat olivy! Normálně jsem dopracovala hodinu do práce, vytřela dům, uklidila kuchyn, v klidu se sama najedla, připravila věci na další den...nechápu, nechápu. Jako tak takhle by to šlo no!

Offline Kokoska
34807 příspěvků moje polička 12. února 2024 22:50

letfenixa používám sirup na kašel. Příště se poptám, ale vidím to zatím jen na slovenských stránkách. A teda doufám, že potřebovat to budu za dlouho :)

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 13. února 2024 02:31

Kokoska ano, áno,  viem, že ten na kašeľ,  ja som to nové dnes prvýkrát kúpila. 

Offline Kokoska
34807 příspěvků moje polička 13. února 2024 21:06

letfenixa tak pak napis, jak to funguje.