Mrakoplas jo, kluka bych sebou vzala, jen nevim, co s tou holkou v pansky šatně, jako nepredstavuju si samy uchylaky, ale je mi to trochu nepříjemný.
Bazeny tady v okolí prave ještě neznám a nevim, jak to tam maj zarizeny.
Mrakoplas jo, kluka bych sebou vzala, jen nevim, co s tou holkou v pansky šatně, jako nepredstavuju si samy uchylaky, ale je mi to trochu nepříjemný.
Bazeny tady v okolí prave ještě neznám a nevim, jak to tam maj zarizeny.
Potrefenáhusa Muz chodil s 5-letou dcerou do panske satny. U nas maji skrinky zamykane na cip a s ovladanim toho systemu maji problem i dospeli, dcera by to sama v damske satne urcite nezvladla.
Podle mě je to v poho do ty predpuberty. U nás teda děti věděly jak vypadá nahej chlap, takže jsem to nějak neřešila, ve třech letech určitě ne.
continuity ok
nase dite taky ví, jak vypadá nahej chlap ![]()
prijde mi to snazší prave pro všechny zucastneny, malý dite se mnou, větší s tatinkem
dzizisketa Krásný výpravčí! Od kamarádky vím, že pokud nemá výpravčí nasazenou čepici, vlak nesmí odjet ![]()
Potrefenáhusa ja by som bola v pohode aj keby to bolo dievca..ja tu vidim casto aj oteckov chodit samych s detmi na plavaren, tak som si nejak zvykla. Skor mi uz pride ten starsieho vek taky hranicny ale presne ako pise ziginka, to zamykanie je celkom blbe a v sprche by na ovladanie ani nedociahol. Pritom plavaren par rokov dozadu rekonstruovana, pridane aj atrakcie pre deti ale na toto (alebo aspon jednu prezliekaciu skrinku) nikto jaksi nemyslel :/
Potrefenáhusa no tak pak je to úplně v pohodě, prostě běžná situace. U nás jsou všechny šaty společné jen sprchy zvlášť a tam prostě chodily s rodičem, který šel dřív do šaten.
Mrakoplas to je skoda, no, když je to nove udělaný
Mrakoplaskluk v dámský je taky v pohodě dokud necumi. ![]()
Mrakoplas tak co, jak u vás?
My se zrovna vrátili z pohotovosti, protože zatímco mně začalo být odpoledne líp, Viki je čím dál slabší, vyskočila mu teplota, říkal, že ho bolí pusa... Tak jsme jeli, jestli nemá taky tu angínu, ale krk čistý a strep test negativní. Takže nic, ty střevní potíže prý takhle můžou rozhodit celé tělo. Ale jsem ráda, že jsme jeli, nemusíme pořád řešit, jestli jen neoddalujeme ATB a netrápíme ho zbytečně.
Pinot Noirchudák malej. ![]()
Mrakoplas vy taky, ať je to rychle pryč ![]()
Rostíček teď v půl odjel taky na pohotovost, s tatínkem. Bolavé ouško![]()
Pinot Noir to je hrozny, jak to popisujes, je mi vas moc lito. Snad uz vam vsem bude lip, drzim palce!
dzizisketa ty jo, s bolavým uchem tam zrovna jedny lidi vypakovali, že na Vinohradech je ORL pohotovost, že oni tam s tím nic neudělají.
Držím palce.
Potrefenáhusa mně nepřijde blbé ani to tříleté dítě s tatínkem. A stojící dítě oblékne do plavek v pohodě, bych řekla. Mrakoplas já mám tenhle systém s dětmi ráda (teda za předpokladu, že tam jsou normální oddělené sprchy a převlékací kabinka), protože pak vůbec neřešíme kdo jde s kým, jestli má všechny jeho věci... Děti se převléknou u skříněk, my se vystřídáme v té kabince a když jdeme zpátky, můžu jít napřed a vyfoukat si vlasy než muž dojde s oběma.
dzizisketa
chudák. My synovo bolavé ucho pokaždé rozehnali, ale to, co zažívá teď muž...
Pinot Noir situácia naprd, ale dobre ze ste na tú pohotovosť išli ![]()
Pinot Noir chudák! Je dobře, že ho někdo viděl. Našeho malého to vyřadilo skoro na týden, vůbec jsem ho nepoznávala. Ale pak stačily dva dny a je to zase on v plné síle. U vás to určitě bude podobné.
Potrefenáhusa podle mě může jít s tatínkem, dokud to nezvládne sama. (Nebo to nevadí jí)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.