Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 19:57

Pinot Noir chudacik a este vracia? Aj mu daco dali? Starsi uz lepsie, dokonca zjedol uz kus ryzoveho chleba. Tiez ma vyssiu teplotu ale to mi tiez mama dnes vravela, ze ta teplota sa vie zvysit pri nedostatku vody (vracanie a pije len po troskach). Inak mama mi dnes doniesla Vagaline, ze nech to vyskusame. Moc tomu neverim, ze by v takychto pripadoch pomohlo, ale dala som mu to a nepovracal sa :)

Tak vam zelam nech mate dnes dobru noc a sa v ramci moznosti vyspite. Ten enhydrol by Viki nevypil? Ja som zatial nenasadila lebo to nebolo tak zle ale rano mu ho asi dam. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 19:59

continuity no zatial necumi ale uz si zacina uvedomovat nahotu a schovavat sa pri prezliekani, tak to ocakavam kazdu chvilu .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 20:00

Mrakoplas kluci šli jeden za Spidermana a druhý za berušku ten chtěl teda dlouho za mumii, ale jsem ráda, že to nakonec přehodnotil. Jednak jsem nemusela nic vyrábět a úplně moc se mi to nezdálo. Ale bylo krásně vidět, jak to mají ty děti složitý. Dva týdny tu poslouchám "kdy už bude ten karneval" a den předem "já nechci na karneval, já se bojím"

Offline Pinot Noir
29832 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:01

Mrakoplas už nezvrací od včerejšího dopoledne naštěstí. A docela pije, doktorka říkala, že mu to pití můžu hodně osladit. Nic neznámé chuti nevypije, leda by to šlo zamaskovat do toho jeho pití. Nevím, jestli by v jablečné šťávě Enhydrol zanikl? Evaeva 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:01

Evaeva ale ty myslis spolocnu satnu, kde su prezliekacie kabinky? U nas je muzska a zenska zvlast a nie je tam ziadne sukromie okrem zachoda..dost naprd aj pre pubertiakov co sa hanbia. Ako decko som to neznasala, teraz uz som majster v prezliekani sa pod uterakom :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:03

Evaeva beruska . Kolegynin synovec bol minuly rok za hrasok, to bolo tak podarene (mal.tri.roky)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 20:04

Mrakoplas jo takhle, tak to mi nevadí vůbec a nikdy nevadilo. Ani nevím, že by to někde bylo jinak (když neberu ty úplně společné šatny)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:06

Pinot Noir ja som ten enhydrol uz par krat pila ale chut si nepamatam (a dufam, ze si ju nebudem musiet pripomenut). Ale mame ten bananovy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:08

Evaeva ani sprchy nie su aspon ciastocne oddelene? To mi vadi najviac, aj ked hanblivost ma uz presla, nie je to prijemne. Nie je tam ziadna stena, priecka, nic. Stojis hned vedla seba a kazdy kto ide na wc, ide okolo teba a vidi ta. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 20:09

Pinot Noir ten enhydrol dělají pomerančový a banánový, lékárnice radila banánový, ale nakonec jsme ho neotevřeli, už to bylo dobré, takže ani nevím. Ale Kulíšek bych řekla, že by se ztratil, i když nejsem ochutnávač Vikiho formátu. Bojíš se, že po případném odhalení nebude chtít ani to? Ale jestli už pije, tak bych to nechala být, nijak to neléčí ani nedodává energii. Syn sotva vypil jednu dávku kulíška, chtěl jen čistou vodu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 20:10

Mrakoplas ne, aspoň co si vybavuju, resp. sprchy jsou oddělené od chodby, šaten,... ale ne od sebe. Já obecně se studem nemám problém, tak si to moc nevybavuju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 20:11

Mrakoplas hrášek je vtipný! 

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:18

dzizisketa uff, držím palce

Offline JankaM
3096 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:28

Ať se všichni marodi brzy uzdraví.

Toto teď synek nosí z družiny

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2024 20:58

JankaM to je mile!

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 16. února 2024 21:05

Pinot NoirDržím palce, ať je Vikimu brzo lépe, to je teda trápení...

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 16. února 2024 21:08

Dneska dcera říkala nějakej příběh, takovej klasickej rodinného, kdo se komu narodil, jaks kým pribuznej a říká ,,no a pak taťka vyrost hledal nějakou paní, a vybral si naši mamku,,  a proč si myslíš, že si vybral zrovna mě?,,  ,No on si asi myslel, že seš hodná,,:D 

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 16. února 2024 21:30
Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 16. února 2024 21:43

Ucho píchnuto. Omalovánka s Tlapkovou patrolou obdržena.

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 16. února 2024 21:54

dzizisketa to je vždy velká úleva. Už bude dobře.