Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3096 příspěvků moje polička 16. února 2024 22:17

dzizisketa já jako malé dítě dostala za trhání mandlí sadu dětského nářadí, sestra za totéž panenku. Takové mé malé traumátko

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 16. února 2024 22:18

dzizisketa držim pěsti, at se to dobře hojí.

Nám se minule povedl majstrštyk, že to bylo píchnuto bez ATB. Fakt se povedl asi vybrat i vhodný okamžik, okamžik hodiny dalo by se říct, to ucho je fakt rychlá věc. Že ten zánět nebyl ani málo, a ani moc. Protože jsme byly v neděli, doktor říkal, uši jsou dobré, že tam vůbec nic není, co by se dělo (a protože dcera řekla ouško bolí jednou), tak to tak odpovídalo a dal nám kapky raději. Druhý den měla teplotu, sice byla předtím nastydlá, ale nezdálo se mi, že by jí po tydnu rymy začala teplota. Ucho ji nebolelo, nebo to aspon tvrdila, ale i tak jsem vyrazila na ORL a bylo to na píchnutí. Ona to měla pokaždé doprovázené s nízkou mírou bolestivosti, je to těžké poznat. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 16. února 2024 22:21

JankaM Já jsem ji za minulé píchání ucha vzala do Pepca, at si vybere co chce, a ona, že ale koupí i to stejné segře a vybrala tam, uplně přesně to, co by se starší segře líbilo, oblíbené zvíře i v oblíbené barvě segry, vůbec si nevybrala podle sebe. to bylo fakt milé:-D. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. února 2024 22:48
Reakce na continuity:

Mrakoplaskluk v dámský je taky v pohodě dokud necumi.

​Náš junior fixíruje v šatnách na plavání ženy všeho věku už od osmi měsíců. Nejhorší to bylo když začal sedět, to dolezl před nějakou převlekající se slečnu/paní, sedl si a se zájmem pozoroval, než jsem stihla zasáhnout.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 22:50
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 22:53

Jimik to mi připomnělo, jak mladší vždycky nejvíc potřeboval vědět, jak se jmenuje ženské ústrojí, v šatně před lekcemi plavání Ten teda pozoroval hlavně mě, ale za to dost intenzivně 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 22:54

JankaM bůhví, jestli nemá trauma i ségra a já mám teď trauma, že jsem za totéž nic nedostala

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 16. února 2024 23:10

My jsme na ORL jezdili zasadne v noci a odměnou mi bylo, že to ucho přestalo bolet.

No fuj, ještěze už na to netrpim. Před pár lety to měl muž a v dospělosti to není lepší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2024 23:34

continuity prosím tě, muži to teď prasklo než to na tu pohotovost zvládl a neslyší už 14 dní

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 17. února 2024 07:02

Ja mám nervy pri každej nádche malého,  ze ucho, keď to tu čítam,  ešte nikdy ho nebolelo, a teraz to bolo presne, že po par dnoch nadchy teplota, a čítam že u Karja to zas bolo pichnute ucho, tak či som niečo nezanedbala

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 17. února 2024 07:09

Potrefenáhusa Klidně mu ji dej, vždyť je ještě malá. Já už si vůbec nepamatuju, do kolika chodil muž, ale my jsme zase tak často v zimě plavat nechodili. Tady v Japonsku můžou děti do opačných šaten (a tedy i do onsenu pro opačné pohlaví) do sedmi let, ale zase tady většinou nebývají skřínky (maximálně v místech pro turisty, hahaha), ale jen otevřené poličky. 

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 17. února 2024 07:40

letfenixa To bys poznala, ono by mu to případně prasklo doma a z toho vytece dost hnisu. A tohle byla jen rýma, silná, ale nekomplikovana a byla s tim doma, tak mi přišlo divny, že by najednou k ničemu, k odeznivajici ryme, měla teplotu. Myslím, že 99procent deti to bolí strašně moc, řeknou si

Offline Karja
44561 příspěvků moje polička 17. února 2024 07:42

Takhle jako prevence zanetu uši je dobře při i slabsi rýmě něco stříkat. My jsme dobu používali vincentku, teď mi v lékárně doporučili mořskou vodu a to je úplně o nicem jinem, to strikatko je mnohem silnější a fakt to ten nos pročistí mnohem účinněji než ta Vincentka. Tak to mě štvalo že jsem na to nepřišla driv

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 17. února 2024 07:53

Karja morskú vodu striekame stále. 

Offline continuity
42858 příspěvků moje polička 17. února 2024 07:57

Evaeva nez se to dospelemu zhoji, trvá to i měsíc. Bude v pohodě. 

Online Tabea
8070 příspěvků moje polička 17. února 2024 08:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Prosím vás, mám blbej dotaz, ještě jsme nikdy s detma nebyli v bazénu, mimino/covid/těhotenství/mimino - do kdy tak chodej děti do saten opačnyho pohlaví? Triletyho kluka bych do dámský šatny vzala, ale holku nacpat tatinkovi se mi už moc nezda, asi mu dam mladší? Nacpe ho sam (bez újmy) do neoprenovych plavek? (Se dvěma detma bych to zvladla asi i sama, ale proč, když pujdem oba)

​klidně bych mužovi dala s sebou starší. Vídám spoustu holčiček v bazénech jen s tatínkem. Teď jsme teda potkali jednoho stojícího před dámskou sprchou, zatímco dcera si uvnitř dávala nekonečnou sprchu. Ta už byla teda rozhodne tak ve třetí třídě. 

Online Tabea
8070 příspěvků moje polička 17. února 2024 08:24
Reakce na Evaeva:

Jimik to mi připomnělo, jak mladší vždycky nejvíc potřeboval vědět, jak se jmenuje ženské ústrojí, v šatně před lekcemi plavání Ten teda pozoroval hlavně mě, ale za to dost intenzivně 

​moje děti mojí mámu po plavání kreslily.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2024 08:49

continuity no doktorka se moc netvářila, má to prý v hrozném stavu, ale poslední dny je to snad malinko lepší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2024 08:50

Tabea on byl malý, to by nenakreslil ani teď

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2024 08:51

Karja jestli to holky snesou... Já to nemám ráda, jak je to silné, ale na záněty naštěstí netrpím.