Evaeva oni kreslili hlavně to, co je zaujalo. Zbytek postavy byl velmi jednoduchej ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva oni kreslili hlavně to, co je zaujalo. Zbytek postavy byl velmi jednoduchej
![]()
Evaeva manzelovi by meli dat kapky do nosu, zvenku se to za bubinek poradne nedostane. Ale at pocita s dlouhym hojenim, mne doktor rikal 3 tydny a az po roce a pul se to usadilo, ze nemam to ucho zalehle.
Kokoska jemu to prasklo, už má teď druhé atb (vnitřně). Kapal do nosu, teď už je bez rýmy, týden mu z toho ucha tekl hrozný hnus. Pořád na něj neslyší. Ta doktorka vyhrožovala operací, ale doufám, že se tomu vyhne. V dětství na záněty trpěl, tak ten bubínek bohužel není v kondici.
Evaeva to nezni moc dobre, snad se mu to brzo zlepsi.
Kokoska díky. Teď to pár dní vypadá na zlepšení, tak snad to bude dobré.
ať kape pořád. Můj muž rýmu ani neměl, jakože vůbec a stejně mu řekli kapat.
S prasklym bubínkem slyšet ani nebude. Musí to zalecit a pak se to může zahojit.
continuity jojo, jasné. Ještě nedávno jsem ho kapat viděla, tak možná kape pořád ![]()
Boli sme dnes v našej mestskej soľnej jaskyni, aj zajtra pôjdeme.
A náš vrchný plyšák nás práve učí po tučniacky ![]()
Z pokojíčku se právě ozvalo:
"Tati, já trénuju Šárku, aby mi pomáhala uklízet!"
continuity Evaeva ono se to v tomhle pripade kape kvuli uchu, ne kvuli ryme.
Kokoska máš pravdu. Já to takhle vlastně nebrala, spíš, že je to, aby byla "volná cesta" z ucha, ale asi to má i další účel.
Nejestvujú majstrovstvá v smrkani? Mám tu jedného favorita
veľmi zle v noci spí, už niekoľko nocí som sa nevyspala. Zdá sa, že jeho kašeľ je omnoho produktívnejší, neviem, či to môže byť už 2 návštev soľnej jaskyne. Dnes sa chystáme do Nimnice, lebo mestská je zavreta.
letfenixa A nemůže se tělo čistit? Nám vždycky všem v lázních po pár dnech začaly děti kašlat a smrkat, primář to právě vysvětloval tím, že se tělo čistí. Ale zkušenost je 20 let stará.
Kan dúfam, že ano. Smrka aj kašle vyše týždňa, ale ten kašeľ je viac produktivny.
Dneska jsem nezvladla odvest syna ze skolky. Musel prijet muz pracujici z domova a nalozit rvouci blativou kouli do auta, neb jsem po vic nez hodine vztekani, ze chce vzit 2 trimetrove klacky domu, tyto klacky hodila do potoka (neprosla zadna smirci varianta) a s miminem v nositku nebyla schopna ho odvlect. Blativa koule ted spi v bunde pod stolem v kuchyni.
A jake pondeli mate vy ![]()
![]()
Suya Jdu si vyzvednout svoji blátivou kouli a doufám, že případné klacky uhraju na to, že je ve školce na kole
. Zato mám na zádech látku na masku na čtvrteční karneval ve školce a jsem zvědavá kdy to ušiju, požadavek zněl liška.
Suya A z toho plyne poučení, že klacky se zahazují až před domem! ;o) Ale teda lituju tě a jsem za tebe ráda, že jsi měla možnost zavolat posily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články