Suya klacky do potoka? Jsi odvazna, vidim naseho skolkacka, jak by se vrhnul je vytahnout.
Vše o těhotenství a dětech
Jsem doma, Rosťa měl ráno kontrolu na ORL a oba mají sopel, dneska je tak hnusně, že ani obligátní hodinovou procházku kolem hřbitova (500 m za hodinu) nepodnikneme ![]()
A večerní cvičení je zrušeno, nemocná lektorka ![]()
Asi si místo toho napustím vanu.
My měli první noc, kdy se nikdo nepozvracel, nepokakal, všichni spali do normálních ranních hodin a nikdo se nemusel ve dvě ráno stěhovat do kuchyňského ležení na zemi. Vzhledem k tomu, že v předchozích osmi nocích se vše jmenované dělo, a to i několikrát, je to opravdu jak probuzení z noční můry. Některé dny tu jela pračka i sedmkrát. Viktor teda od středečního odpoledne zatím nepozřel ani sousto a pořád ho bolí bříško (jsou to větry, včera jsem si prošla stejným stavem a jako nechtěla bych tuhle nemoc třeba čerstvě po sestěhování s přítelem
), takže je úplně slaboučký, a já dnes dopoledne ještě zvracela (dala jsem si do čaje moc citronu), ale je skoroj isté, že tohle jsme přežili. ![]()
Jinak ty plenky u čtyřletého jsou v této situaci vlastně velká výhoda.
S těmi hysteráky, nedávno jsem takovou situaci viděla u nás před školkou. Paní mimino na břiše a holčička totální řev, domů by asi nedošla, musel přijít tatínek a odnést jí.
Pinot Noir fuj, mám úplné deja vu. Snad už to máte za sebou.
dzizisketa já chodím cvičit ve čtvrtek dopoledne, nebyla jsem třikrát (dvakrát ano)
Jsem zvědavá na tenhle týden.
Evaeva to jsou strasny situace , naše tomu teda nepropadne úplně, většinou se to dá nějak vyřešit (ne její nepohoda, ale odchod k domovu), dneska to teda vyřešil až spánek
Potrefenáhusa mně nepřišlo, že by holčička něco chtěla a maminka říkala, že je unavená (bylo to po obědě). Já jsem byla hlavně ráda, že jsem syna dala do školky až od těch čtyř a tomuhle jsme se vyhli.
Evaeva tlapkam, ať je rychle v pohodě. ![]()
Evaeva no jako prave, ze ten spoustec muže bejt úplně cokoliv, u nás to dneska bylo místo u stolu, ale nepomohlo už ani vyhovět
Pinot Noir snad to teda mate za sebou, uf! Mne bylo blbe cely vikend, v sobotu vecer jsem i zvracela, pritom si nejsem vedoma nejake dietni chyby a vsichni okolo jsou v poradku, i deti, ktere se mnou byly od utery do patku. Dneska dopoledne jsem se jeste motala jak po opici, ale to pricitam dvoudenni hladovce. Neumim si predstavit, jak bych se pri tom starala jeste o jine, vetsinu tech dvou dni jsem prospala. Tak drzim palce, at uz je to fakt za vami.
Potrefenáhusa já myslím, že ona prostě nechtěla chodit. A ještě jak viděla mimino na břiše maminky,...
continuity díky. Dala jsem mu nurofen a čekám, co to ucho. Zítra bude určitě doma a pak se uvidí.
Kokoskanepsala si, že máš toho bliciho vnoučka?
Nebo to byl někdo jiný?
Evaeva chodit jako po svejch? No, my chodíme ze školky takhle ![]()

To je tak ulevny cist, ze je to vsude stejny! Normalne klacky nosime pod balkon do skryse klacku, ale do autobusu holt s kladou nelze. Nevim jaka by byla varianta bez muze teda, asi spanek v lese
Nicmene radsi hysteraky nez choroby, nevim jestli jsou horsi ty usi nebo bliticka![]()
continuity to bylo tusim v sobotu 10. A bylo mu taky za den dobre, to snad by se u me projevilo driv. U nej to byl opravdu pokazeny zaludek.
Potrefenáhusa nevím, jak to máte daleko vy, oni, myslím, kousek. Já tohle vůbec neznám no, starší dítě nějak vůbec nevědělo, že by se mohlo vézt nebo nést. Teď do kočárku nechtěl ani mladší, ale vzhledem k tomu, že nedošel pomalu ani do koupelny, jsem ho přesvědčila. Ale učí se rychle, pár dní na to (když už byl v pohodě) prý neuklizejte ten kočár, já budu ještě unavený ![]()
Kokoska noo, možná ne, Viki to chytil pátý den po Ríšovi, já šestý, takže to klidně mohlo být od vnoučka. Ty první dva dny jsem taky komplet proležela, teda kromě toho převlíkání, přebalování atd. Naštěstí to bylo postupné a na mě to padlo, až už měli kluci nejhorší za sebou a jen tak unaveně polehávali, starší vlastně vůbec nic nepotřeboval. Díky bohu za tablety, televize, konzole a volanty! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články