Pinot Noir tak budu doufat, ze jsem jim to nevratila domu, mela jsem je ted od uterka do patku i s dcerou na venkove, lezli jsme si stridave do posteli, nuchmali se, proste tesny kontakt!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa
. Myslím, že takhle bysme taky chodily, ale mladší, která jinak chce furt pěšky, najednou nesnese, aby jí někdo ten kočárek zasedl. Takže v krizi je vozím obě...
A já ty hysteráky z únavy chápu, Evaeva, máme to teď ob den doma. Protože ta čerstvě dvouletá považuje odpolední spaní za šílenou ztrátu času. Takže vždycky počkám, až ji vytočí nějaká blbost, tak poznám, že už je dostatečně K.O., nacpu ji do nosítka, chvíli se propíná do luku, ale za dvě minuty je tuhá. Ty zbylé dny to není klidné uspávání, ale nějak to zvládne úplně bez spánku...
Potrefenáhusa nevím, jak to máte daleko vy, oni, myslím, kousek.
400m polnackou, ujde to 14m mimino ![]()
bejva to narocny, jedna rve, ze chce do kočáru, druhá, ze do nej nechce (Akorat vyrazi opačným směrem)
Pinot Noir no, uff teda. Snad už máte to nejhorší za sebou a bude brzy úplně dobře!
Potrefenáhusa no 400m už je dál, to máme my. Hysteráky z únavy znám samozřejmě taky, ale domů jsme vždycky nějak došli (s řevem kolikrát, ale bez nesení).
Anema já to taky chápu, maminky mi bylo líto. Syn nechtěl spát okolo 2,5. Kolikrát za hodinu neusnul, ale při prvním řevu jsem ho pak šoupla do postele klidně v půl čtvrté, do pěti minut byl tuhý.
Za pár týdnů bude vnukovi rok, a tak vás prosím o tipy na dárek. S rodiči jsem byla domluvená, že koupím tu houpačku Spektra, ale vzhledem k tomu, co máme za zvíře, rodiče trochu ztrácejí odvahu, a tak mě prosí, že radši ne :-). Druhá babička si zamluvila, že koupí Duplo. Máte nějaké tipy na hezký dárek, pokud možno bezpečný? :-)
Anema Adele snad jeste nebyly dva, kdyz zrusila odpoledni spani. Jen kdyz ji neni dobre nebo je fakt necim hodne urvana, tak usne. Ale pak ma jeste v 10 vecer oci jak tenisaky a neni k uspani. Jeji starsi bracha prestal po o spat nekdy pred tretim rokem. Dcera mela tehdy strach, jak to se spanim bude, az se narodi mimino, ze ho bude rusit. No nerusilo, kluk mesic pred porodem prestal denni spanek provozovat. Procez on rusil mimino.
999 mne ta spectra přijde super, snazim se jen dozirat, aby si neskriply prsty, když je to otoceny jako houpačka

Potrefenáhusa Takže se ti to jeví bezpečný? My máme za sebou víkend s Montessori postelí a to byl takovej průser, že to možná i rozmontujou :-).
999 jestli je velikej a akcni, klidne muzes koupit odrazedlo a helmu, v lete ho uz treba zkusi? Nebo chces spis darek co se vyuzije hned? My jsme k prvnim narozeninam dali Tondovi toho Vitra slona:-) ma ho v pokojicku doted, obcas na nem jezdi po obyvaku, ted ho zas vyuziva na stavnu bunkru...
999 to je matrace na zemi, ne? ![]()
tak jako spadnout se dá odevsad a tohle dite speciálně se na těch naklonenejch rovinách stavi na nohy hlavou dolu, ale ještě nikdy nespadla (když ji nepomuze starší)
711990 Velkej a akční je, ale v celkovém rozpoložení rodiny bych teď s odrážedlem dost narazila :-). Vitra slona u nás dost obhlíží, ten by se mu líbil. Ale radši bych chtěla na teď.
999 My jsme kupovali tatru nebo odrážedlo jezdící.
Potrefenáhusa Ano, ale má dřevěnou ohrádku kolem. Kolikrát myslíš, že tam lezl tím otvorem, kudy má? Ani jednou. Vždycky to přelézá, přes tu ohrádku. Když se uvnitř postaví, tak je to hrazení nízké, takže přes to přepadává. Prostě nervy máme jenom jedny :-).
Karja Ale tatra je super nápad :-).
999 Ještě na něco přijdeme.
Řekla jsem dětem, že jestli chtějí večeři, ať si ji udělají. Šly vařit vajíčka....teď jsou ve fázi, kdy je rozkleply bez skorapek a mají máslo na studené pánvi. Velka to rozklepla a malá to micha v hrnku.

Karja Ty jsou teda šikovný :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články