Potrefenáhusa z těch kamenů by byli kluci nadšení... ale ta cena.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee ta stavebnice Modu se mi líbila už, jak si jí sem dávala minule, tu bych koupila mít víc místa
MPLee Díky za připomenutí kamenů :-).
Potrefenáhusa Já na ně právě v Gasku koukala :-). Který ty puzzle myslíš?
Jinak teda kdybyste viděly můj monitor... Tak je snad 20 reklam na hračky :-). Kde jsou ty hadry a boty, co tam mám normálně? :-)).
999 ty mufflik nebo jak se jmenujou, taková ta ortopedicka podlaha s různým reliefem

999 bobby car ![]()
Evaeva na Aliexpresu je koupíš do 150 za kus
999 no a nebo nějaké aktivity? Nějaké messy play, cvičení, plavání? Permice do zoo? U nás je velký hit i Auto na ovládání, smartmax nebo yokidoo hračky do vany...
Naše holky si s kuchyňkou vyhrajou skvele, bordel je z toho teda hrozně. Pečou cukrovi modeliny a občas mi ukradnou nějakou špagety, donesu kaštany. Fakt jsem myslela, že není dítě, co si s ní nevyhraje. Tahle je obyčejná z lidlu, ale vypadá pěkně a má super realistické zvukové efekty. Ale taky to pořádně rozehrály až v těch 3 letech. Teď si hrají na kavárnu a tak, je to paráda.
Potrefenáhusa Zrovna ty puzzle mi přijdou jako skvělá hračka, když jsi na návštěvě ale že omrzi když je doma. Taky tam byly moc hezké ty multifunkcni desky nebo jak se tomu říká, ty tabule...mi to vypadloy teď se s tím roztrhl pytel, ale doma to podle mě taky nebude zadnej odvaz po čase.
999 Nebo kufr s nářadím, pěkné vrtačka, bruska, motorovka, šrouby, to hrozne miloval synovec.
Potrefenáhusa To se mi líbí moc :-).
MPLee A jsou ty z aliexpressu dobrý? Nebo je něco na co si dávat pozor?
jo a nejvíc u nás frčí lyže, co dostal v 15m k narozeninám
Když ségra, tak on prý taky.

Spectry nebo Piklerové trojúhelníku se neboj(te), to je skvělá věc, naše děcka houpačku využívaly už v půl roce. Pak ortopedické puzzle nebo balanční kameny (ty máme v plánu teď pořídit my k druhým narozeninám) nebo activity board, to jsou takové desky nebo domečky apod., kde jsou namontována různá hejblata a udělátka, stimuluje to jemnou motoriku, trpělivost, tvořivost, přesnost atd.
Tabea Ponk taky až za rok :-)).
Karja kuchyňka už mi nesmi přes práh, ale my to tu máme fakt malicky.
leda ven na zahradu k piskovisti
999 auto jsem myslela odrazedlo, ale jestli to pro něj je, pro takovýto draka:D. To jentakivy domácí malý, ale ono se to asi nehodí do bytu se sousedy.
Karja vrtačky dostal syn od ježíška a hned jí zničil. Během asi 2 dní přestala fungovat. To je asi až pro trochu větší.
Ty kameny z Ali jsem kupovala kamarádce, má je 3 měsíce a dobrý. Nosnost mají 100kg, jen mají trochu jiný tvar. Už k nim dělají i balanční desku a materiál je stejný. Přišly ani ne za 3 týdny...
dzizisketa Já tu spectru asi nakonec koupím, je vás tady dost, které ji chválíte :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články