711990 A doprčic..:-)
Vše o těhotenství a dětech
711990 To je hezký :-)
999 Taky hlasuju pro Tatru! Naše dvojčata měla první narozeniny minuly týden a auto je velkej hit. Starší sestry je v tom vozí kolem bytu (mají ten správný obihaci).
Pak dostali ještě takový domeček, na kterém jsou ruzne zvonky, kolecka, pohyblivé packy, telefonní sluchátko...
999 Dvojcata dostala k prvnim narozeninam jako vetsi darky spectru, albi tuzky a tatry. Uspech melo vsechno :-).
999 Jsem pro tatru! Ještě měnapadá nějaký domeček, stan do pokojíčku
999 Naše holky teda víc užily to odrážecí auto, ale tatra je pro kluka klasika.
999 pokud nechcete odrážedlo, co nějaký domeček nebo kuchyňku? Jako podle popisu to bude akční dítě, ale řekla bych, že pro takové jsou ty spektry a trojúhelníky víc než vhodné. Vysoké to není a osvojí si na tom bezpečný pohyb. Protože postýlku rozmontuješ, ale v holobytě žít nebudou. A na jaře na hřišti jako když najdeš.
Pak mně ještě napadla učící věž, ale jednak to není úplně wow dárek pro dítě a pak si myslím, že to použije jako žebřík pro linku ![]()
Karja jsou šikovné ![]()
U nás je takový mladší syn, dneska si sám udělal kakao, otřel po sobě linku, ty palačinky by snad zvládl celé, kdybych mu dovolila je smažit. To starší vůbec, z něho jednou bude nějaká holka nešťastná ![]()
999 mně se líbí Piklerové trojúhelník od Fabera, protože je to taková stavebnice, co se dá časem pověsit na zeď jako žebřiny, nebo z toho sestavovat další stavby, to by akční kluk mohl časem hodně využít:-)

Albi tužka u nás taky hodně letí.
Všem děkuji za tipy, ta tatra asi bude nutnost, ale jsem znovu nalomená s tou spektrou :-). Ještě to proberu s rodiči.
Anema To je taky teda super :-).
EvaevaK Vánocům jsem mu koupila parádní teepee, takže schovku už má :-).
Na kuchyňky právě koukám, ale tu asi ještě chvíli odložím. Tahle je třeba nádherná.

999 kombinace dlouhého, otevřeného prostoru, končícího velkým oknem až u podlahy a našeho Vítka s Tatrou, byla životu nebezpečná. Takže okno bylo skoro rok obloženo matracemi z gaučů. Pak se kluk naučil brzdit![]()
999 u nás ta kuchyňka byla akorat na prd, byl z toho jenom bordel a rozsypany věci po cely kuchyni, dostala ji k druhym narozeninám a s gustem jsem ji asi po roce vyhodila - nevyuzila to opravdu vůbec, ale jsou děti, co si s tím hrajou, naše fakt ne
k 1.narozkam dostala starší tu tatru, to byl super dárek, ona teda na tom nekravila
999 mám syna kousek přes rok. Od asi 9 měsíců se na spektře houpe ve velkém, leze přes piklerův trojůhelník. Tatru máme, ale jako taky po ní keze a vymýšlí s ní docela extrémní kusy. Super jsou i balanční kameny Stapelstein, stavebnice MODU, ortopedické puzzle, duplo vlak... Nebo se podívej na Lovevery, to u nás mělo opravdu úspěch.
A naše starší se začala sama dožadovat školky
takže zítra jdeme pro přihlášku a začneme to zkoušet. Jsem fakt zvědavá, jak se jí tam bude líbit. Hrozně to uteklo, že už má věk na školku ![]()
999 ty puzzle jsou fakt skvělý, po tom zvlášť ty začínající chodci chodej radi a i ty stapelstein kameny, oboje maj v herně v gasku, kdybyste chtěli vyzkoušet (ale asi i jinde, jen já ty herny neznám)
Potrefenáhusa kluci si s kuchyňkou hrají až po 3. narozeninách. Žádné sypké věci tam teda nemají, akorát plastové ovoce, dřevěný krájecí dort a tak. Vyloženě terno to není a nemít jí po ségře asi jí nekupujeme, ale dost jí využívají u svých podivných her, to jí pak různě stěhují po pokoji, do výšek a tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články