Kokoska noo, co mu zbylo
nakonec jsem mu sbalila pár bábovek do batůžku. Ale už jsme měli za sebou scénu "proč nemůžu jít v mokrém", mimino řvalo z únavy, starší, že nemůže ven, já potřebovala být za 45 minut zpátky a do té doby oběhat tři obchody a on se měl sejít s babičkou a sestřenicí.![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Potrefenáhusa Muž včera zrovna říkal: já vlastně vůbec nechápu, že má někdo dobrovolně víc než jedno dítě, že už to jedno má doma a řekne si, že je to super a že chce víc!
Zina No priroda vedela, ze jsem slabej kus a k druhymu bych se nikdy neodhodlala :-D.
Zina
vím, že to tak po posledním příspěvku nevypadá, ale dvě mi přijdou jednodušší než jedno. Hlavně proto, že jsou si navzájem animátory. Když je tu jen jeden, musím být animátor já. Ale teda ten čtyřletý věkový rozdíl bych moc nedoporučila.![]()
Vari ten kurz vypadá zajímavě, vůbec to neznám. Držím palce, ať se tam dozvíš samý zajímavý informace.
Zina mne dvě děti snazší než jedno rozhodne nepřijdou, ale skvělý mi i přes všechny těžkosti dne přijdou moc moc moc, ze bych klidne brala další
Zina jezis presne to samy rikam ja
ze vubec nechapu jak muzou lidi dobrovolne mit vic deti![]()
Potrefenáhusa přesně, já jsem taky ráda, že jsou dvě, spoustu skvělých situací bychom nezažily. A taky je pozornost někdy směřována na někoho jiného než na mě, Evaeva. Přesto jsem ráda, že starší chodí do školky ![]()
711990 kdybych se po prvni materske vratila do prace na stejne misto a nestrcili me do nejmin sympatickeho oddeleni, asi bych se ke druhemu taky tezko odhodlavala. A ted jsem stastna (vzdycky jsem byla), ze tu holku mam.
Zina mne dvě děti snazší než jedno rozhodne nepřijdou, ale skvělý mi i přes všechny těžkosti dne přijdou moc moc moc, ze bych klidne brala další
Souhlasím. Mně teda dvě připadají dokonce náročné víc než dvojnásobně proti jednomu. Ale stejně to stojí za to. ![]()
Gatita Potrefenáhusa Muž včera zrovna říkal: já vlastně vůbec nechápu, že má někdo dobrovolně víc než jedno dítě, že už to jedno má doma a řekne si, že je to super a že chce víc!
Přesně toto si říkáme už 8 měsíců ![]()
Anema já právě vůbec, když teda beru jen ty dva starší, s miminem je to o něčem jiném samozřejmě. Jeden se tu pořád otravuje, dva se zabaví. Ideál je teda oba ve školce samozřejmě
Loni pro mě ty dny, kdy mladší školku neměl, byly dost utrpení. Ani on teda nevypadal, že by si to nějak užíval. Ne, že by tak chtěl do školky, ale chtěl tu bráchu.
711990 no já celou dobu s prvním vlastně čekala na to druhý
Teď s třetím musím říct, že ačkoliv by mi nevadilo mít čtyři, tak určitě už nechci být těhotná a poté se zaobírat kojencem.
Evaeva mne by prislo idealni objednat to v e-shopu tak trimesicni, tehotenstvi a sestinedeli me krute nebavilo.
Kokoska tak e-shop mě rozesmál ![]()
Kokoska nejen to šestinedělí, prostě jak je to plně kojené tj. plně závislé na mně. To těhotenství bych snad i ještě zvládla, i když teď potřetí už to nebylo ono. Můj ideál je, aby aspoň o víkendu mohl kojit i muž
No a nebo to všechno zkrátit na třetinu, máš pravdu.
Evaeva moje chudinky si toho kojeni moc neuzily :(
Mně taky dvě děti přijdou snazší než jedno (zabaví se), ale jsem ráda, že jsou po pěti letech. Kdyby byly po dvou, po třech, nejspíš bych mluvila jinak (pravděpodobně bych ale nemluvila, neboť bych byla v blázinci).
Malé budou za měsíc dva a mě tuhle při přebalování napadlo, že bych k tomu měla doma novorozeně! (A předtím byla skoro rok těhotná)
To bych prostě nedala a obdivuji všechny, které to dávají.
Mohučanka Ja porad tvrdila, ze jedno je maximum. Ted mi uz nejak otrnulo a dokonce si rikam, ze na stara kolena by jeste jedno mozna slo. Hlavne po hrozne smene v praci si to rikam
. A taky bych to videla po tech peti letech treba. Akorat proste ten vek v obcance uz je kapku po sezone...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články