Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 08:02

Mohučanka já myslela logistiku velký x malý odestup. S tím dvouletým dítětem jsme museli stihnout mnohem míň věcí než teď, když jsou větší.

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:20

Evaeva ja si vcera sla lehnout v osm, mela jsem migrenu a bylo mi fakt spatne. A slecna hned, ze jde spat taky, ze bude s mamou. Hodinu po me lezla, vykladala, chtela me odpovedi a "mami, musim te obejmout"... Ja porad jen odpovidala, ze me boli hlava a potrebuju spat. Po te hodine se konecne nechala od tatinka jeste odvest z loznice a ja usla.

Takze s tim mym kontaktnim "mama" modelem je ta prace pres den uplna oaza

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:21
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa já po dalším vždycky toužila už v porodnici.

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. února 2024 08:22

Zuzuli

Presne, dite do skolky a ja do prace. Ta bezna pracovni doba mi nevadi. Clovek je mezi lidma. Mne v tehotenstvi nic nebylo

Raduza

Dve dvojice v okoli maji rozestum asi 6-7 let, proste statsi dite je uz ve skole. A znam i ty, co meli prekvapeni po asi 20 letech . No ja zacla pozde, rodila jsem prvni v cerstvych 32, takze se mi tohle nestane

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:22

Zuzuli já si nekontaktní děti vůbec neumim představit...co delaj, místo nonstop lezení po matce? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 08:26

Potrefenáhusa záleží v jakém věku? Starší si ve dvou sedl k Duplu, do té doby vyhazoval hračky z police, ubrousky z tašky na kočárek a krabičky z kuchyně Mladší lezl po stole, do myčky a tak. Mimino teď už před půl hodiny leží pod hrazdičkou. Nechce se mi ho rušit, ale čeká nás vojtovka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 08:27

Zuzuli já se přiznám, že jsem si ten osobní prostor docela střežila, navíc to brzké těhotenství omezilo případné nošení, kopání do břicha a zvedání na hřišti, tak je možná zvyklý. A taky celý život chodí spát v osm

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:28

Potrefenáhusa ja taky. Ale hlavne mi to vubec nevadi, protoze ten kontakt je tolik mazleni a lasky mam  spis pocit, ze kdybych po tom kontaktnim mela druhe nekontaktni, tak me to mrzi 

Offline Suya
příspěvků moje polička 22. února 2024 08:30

Ja jsem nikdy nebyla miminkovsky typ a syn mi prisel cim starsi, tim lepsi. Mno, ted se tu rozplyvam nad okatym nuchnacim miminkem a chci zastavit casNicmene tenhle kousek (zatim) nevstava v pul paty rano a celkove je splavna, myslim ze laska tkvi v prekvapeni, ze normalne ziju Benefit sourozencu zatim neposoudim, krome toho ze si starsi zacal mnohem vic hrat sam.

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:31

Jos ja byla rada, ze jsem tehotenstvi stihla jeste pred kovidem. Chodila jsem normalne mezi lidi, zasli jsme si na obed... Jak prisel lockdown a ja mela zacit delat z domova, radeji jsem sla o dva tydny driv na materskou. 

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:33

Moje dcerka ted zacala hodne mluvit o tom, ze by chtela sestricku. Objednavka zni holcicka, co ma rada baletky a jednorozce tak kdyz jsem se nad tim zamyslela, tak si ted sice pomalu dokazu predstavit mit druhe, prave proto, ze jsem si v te praci uz stihla odpocinout... Ale tak strasne se mi nechce

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:44

Syn je ultra kontaktny a vstáva ultra skoro, dnes o 4,15 v kombinácii s tým,  že sa mi nedalo zaspať a zaspala som po polnoci, je to kruté

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:46

Raduza moje holky jsou o osm let a je to super

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:50

Raduza Vilemina taky mam dva "jedinacky" a moc si to chvalim:-)

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 22. února 2024 08:51

Zuzuli naši holcicku přestaly trochu bavit auta a přešla na ........dinosaury

rika jim teda nosododus a do stejný kategorie zahrnula i jednorožce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 09:06

Zuzuli pro mě to teď byl právě celkem šok, jaký krok zpět to zase je. Poprvé mi bylo jasné, že se život totálně změní, podruhé žádná změna nenastala, ale už byl můj život s dětmi docela svobodný a do toho zase mimino. Samozřejmě jsem věděla, že to tak bude, ale preferovaná varianta to není. Jak si člověk zvykne na lepší

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 09:09

Vilemina viktorka_od splavu jak vypadá běžný pracovní den si představit umím, ale jak vypadá víkend nebo dovolená, když mám děti třeba 1 rok a 10 let, aby z toho všichni něco měli, to si představit neumím. Ségra a starší syn jsou o 8 let a neumím si představit, že plním program oběma.

Online Zuzuli
3750 příspěvků moje polička 22. února 2024 09:17

Evaeva ja mam brachu o osm let mladsiho a na dovolene jsme normalne jezdili. Kazde leto k mori a do alp, v zime lyzovat. My s brachou si hrali, nikdy jsme se vlastne nehadali, jak jsme se v tech vybojovych fazich mijeli. A ted v dospelosti se ten rozdil uz vicemene setrel. Muz je zase ze tri synu narozenych behem ctyr let a na dovolene nikdy nebyli a s bratry se silene rvali.

Prijde mi, ze ti, co maj cilene ty dva jedinacky, do toho prave jdou s tim, ze si to druhe miminko zase od zacatku vymazli. Aspon tak bych to mela ja. Proste jedno dite jsem uz trosku vyvedla z hnizda, odpocinula si od te nonstop pece, zase chvili pracovala a byla mezi lidmi, a ted do toho zase pujdu naplno, s tim, ze ted zase budu dva tri roky jen full time mama a jsem s tim v pohode. 

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 22. února 2024 09:18

Evaeva na dovolene jsme tou dobou jezdili do jiznich cech na statek, rodice+dve holky na kolech+malej v sedacce, pak hlidal tatinek a ja s holkama na konich, pak vsichni v bazenu.. fajn to bylo:-) specialni program na vikendy moc nepotrebuju, bydleli jsme u rybnika, dcera chodila do gymnastiky(=zavody).. ja v tom zadny problem nevidim

Offline Suya
příspěvků moje polička 22. února 2024 09:31

Zuzuli Souhlasim, akorat bych se bala, ze starsi az moc "odstrcim" kvuli te full time peci... Musi to byt dostatecny rozdil, ze ten starsi uz o peci nestoji A do statistiky pridam, ze jsem si stihla odpocinout v praci i pri rozdilu 3,5 roku a vize nastupu za 2 roky me drzi nad vodou