letfenixa To je des! Nedokazu si predstavit, ze to trva takhle dlouho
Vše o těhotenství a dětech
Já se přiznávám, že jsem z těch svých kontaktních dětí občas až přetlapkaná a potřebuju detox někde o samotě, jinak bych bouchla.
A teda, chci si postěžovat, že jsem konečně vypozorovala, jaké denní rozvržení spánků a bdění by synovi nejvíc vyhovovalo, bohužel to totiž vypadá, že by potřeboval den o šestadvaceti hodinách ![]()
DruI jo, taky už mi to někdy přijde k nesnesení, kolikrat už se večer fakt modlim, ať se mimino konečně pustí a odpadne
A trochu to prerusim - nemate někdo zkušenost s plavkama pro mimino splash about? Pisou vel.Xxl pro 1-2 roky, obvod pasu 41-50 - miminu (je mu rok a čtvrt) jsem přes tričko namerila 50 - to mu bude malý, ne? Když koupím na 2-3 roky, tak to bude zas velký asi?
Potrefenáhusa Meli jsme a doporucuju vetsi, rocnimu byla xxl mala a to je hubenour, i pres nohy, lepsi sedly cvockovy Bobanek
Potrefenáhusa Už jsem ty plavky poslala dál, takže nevím přesnou velikost, ale určitě jsem brala větší, než jakou velikost doporučovali, myslím, že to dokonce byla největší velikost, co dělají. Ony mají hodně pevný pas, i ty obvody nožiček, a když to trochu plandá přes zadek, to ničemu nevadí. Kupovala jsem je v kamenném obchodě, takže jsem si je mohla osahat a porovnat, když bylo synovi 1,5 roku.
Potrefenáhusa Jojo, chodil v nich na plavani, gumicky byly pevny dost i na hubenejsi nohy a fakt s nim rostly az do 2,5 let asi
Zuzuli no mně ten odpočinek hrozně zabil a mám teď větší problém než před tím být fulltime máma. Jako by se vrátila etapa života, která už byla za mnou.
viktorka_od splavu my s našima na dovolené jezdíme, ale aspoň ob den máme oddělený program, protože ségra ujde klidně 15 km a náš starší těžko, že jo. Ale uznávám, že to je kus od kusu a ne všechny puberťačky chtějí na dovolené polykat kilometry ![]()
Mně teď štve, že nemůžu s kluky ani do divadla třeba, což teda už brzy půjde, ale společně všichni těžko vyrazíme. Neumím si představit mít je ještě dál od sebe.
Evaeva tak kdybychom stali o pochodak, muze prcek do nositka, meli jsme radej ta kola. mne prijde ze je to spis o uhlu pohledu, nez ze by neco "neslo" vetsinou spis ne cela rodina stoji o tu samou zabavu, spolecna navsteva divadla s detma okolo 5 let tvl ani omylem:-))
letfenixa pořád chodí spát v 7 večer? Nedal by se už ukecat na pozdější vecerku?
spolecna navsteva divadla s detma okolo 5 let tvl ani omylem:-))
![]()
![]()
(já teda byla a bylo to super, ale moje bylo jen jedno)
Suya já je měla po čtyřech letech a starší už měl své zájmy, chodil do školky, mimino neřešil. První den po příchodu z porodnice kouknul a řekl "Hm... můžu jít s klukama do křoví?" A naštěstí nežárlil. My se ségrou jsme po 4,5 a já jsem prý byla hrozná - "Když oblíkáte mimino, tak oblíkejte i mě" a podobně.
Potrefenáhusa Syn je dost hubený a tu větší velikost jsem kupovala hlavně proto, aby mu byly na délku, ale seděly mu i na šířku. Plaval v nich ještě vloni v září, tomu byly už skoro 3 roky, ale to už měl tu šířku úplně tip ťop.
Suya já je měla po čtyřech letech a starší už měl své zájmy, chodil do školky, mimino neřešil. První den po příchodu z porodnice kouknul a řekl "Hm... můžu jít s klukama do křoví?" A naštěstí nežárlil. My se ségrou jsme po 4,5 a já jsem prý byla hrozná - "Když oblíkáte mimino, tak oblíkejte i mě" a podobně.
to dělal syn. Dcera se narodila, když mu byly 2 roky a 5 měsíců. Když jedl, respektive se nechával částečně futrovat, vyžadoval, aby i "Bejby" dostalo "ídlo" ![]()
viktorka_od splavu jasně, že to jde. Co taky zbývá
Ale přijde mi, že čím větší rozdíl, tím víc kompromisů to vyžaduje.
Já s kluky chodím ráda, ideálně samozřejmě na představení pro jejich věk, ale až budou miminu 2, tak těžko najdu něco pro takové prcky i pro 8 no. Ale to byl jen příklad, takových kompromisů je x.
Evaeva Ja s tebou souhlasim, ted uz jsem taky rada, ze maji mezi sebou tak malej rozdil, bavi je stejny veci a uz jsou fakt partaci a krasne se zabavi spolu. A treba tuhle mi prodavač v albi rikal, ze za nim casto chodi rodice a hledaji hru pro ctyrlety a treba osmilety dite, ale takova, co by zabavila oba, proste moc neexistuje. To ja neznam, proste vytahnu treba ubongo a hrajou si oba.
Evaeva tak ty mas blby, ze tam mas toho benjaminka. Ze dva starsi by sli na divadlo a mladsi to trochu komplikuje. A co by bavilo batole, to uz treba neni uplne pro ty dva starsi. Ale kdyz mas dve deti s vetsim rozestupem, tak to tak neni. Nemas tam tu prevahu v jinem veku. A taky si celkem snadno podle aktivity ty deti rozdelis s druhym rodicem a uzijes si ten cas jeden na jednoho. Ja mam s brachou mezi sebou osm let a je to uplne v pohode. Bratranec se setrenici dokonce trinact. My uplne normalne chodili vsichni do muzei, na vylety, koupat se...
Zuzuli to máš pravdu, že chybí třetí rodič. Ale my si je klidně rozdělíme na mladší a starší, akorát já bych si představovala, že toho dělení bude co nejméně a to jakýkoliv větší rozestup než 3 roky komplikuje.
Já jsem ráda, že to třetí dítě mám a celý život bych si vyčítala, že jsme do toho nakonec nešli. Ale škoda, že ty plodné dny byly zrovna v tomhle případě tak spolehlivé ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články