Zuzuli Ja otehotnela skoro s covidem. Resp jsem prosla skriningem a prisel prvni lockdown. Porodila jsem a za dva dny se opet zakazaly navstevy atd. No proste skoro dva a pul roku byl ten zivot dost omezeny. Pak uz to bylo najednou vsechno veselejsi. Potrefenáhusa ano, dinosauri u nas ted taky jedou. Dokonce v synove omezenem slovniku je dino jedno z nejcastejsich slov
Vše o těhotenství a dětech
Tabea znám taky takovou rodinu, kde děti chodí spát brzy. Takovéhle štráchy asi nepotřebují, ale prostě po šesté už se chystají spát. Vstávají dřív než moje děti, ale třeba v šest, zase ne v půl páté. Je jim 8 a 6.
Evaeva ona ty štráchy potřebovala u nás, doma se jí pustí cd a spí. Vstává stejně jako moje děti, mezi 6 a 7. Každopádně když tu je nějaký kamarad na návštěvě a začnou mluvit o přespání, jde na mě hrůza. ![]()
Ale horší koncept mali, podľa mňa, Pinot Noir ovi, zaspavali neskoro a vstávali skoro.
A keď je L. zdravý, tak keď zaspí, môžem odísť z postele. Ale keď je chorý, tak som tam pripútaná.
letfenixa Počkej, chápu to dobře, že spíte v posteli spolu? Tak to chapu, že tě ráno vzbudí. Uff
letfenixa byl to hrozný koncept, on teda je pořád, ale kluci už dost dlouho zvládnou ráno potichu odejít z postele a zabavit se, klidně i dvě hodiny.
brrr Áno, spolu.
Mimičiči o Spectru moc stojí a je ochotna pro pobyt tam leccos přetrpět...(i společný pobyt s nosododusem)

Potrefenáhusa
ta slisovana spokojena mimicici
Niekedy sme tu riešili tenisky do telocvične, L. má oficiálne prezuvky od Fare s bledou podrážkou. Dobre, že som mu nič lepsie nekupovala, zatiaľ strávili väčšinu telesných v triede, kde niečo robia na kobercoch, napr. tancujú, alebo idú von na prechádzku.
Koupila jsem Ríšovi sako, takové pletené, měkké, za pár korun, aby měl pro všechny případy... Tak šel dnes do školy v saku a košili i s kravatou. ![]()
Pinot Noir Chybí už jen klobouk! ![]()
letfenixa není to divné, takový "tělocvik"? Pořád se řeší, že se děti nehýbou...
Mohučanka je. Neviem prečo to tak majú. Paralekna prvá trieda do telocvične chodí, hoci je ich triedna nonstop na PN, tak suplujuci s nimi chodia.
Mohučanka však říkal, škoda, že nemáme klobouk (tak jsem tu buřinku radši zatajila, jinak by v ní fakt šel
, i když on si představoval ten harrypotterovský spíš).
Pinot Noir Tý jo, máš doma malého elegána! :o)
Pinot Noir a co ponožky, ven nebo dovnitř?
Kokoska na to máme pravidlo - kalhoty do ponožek nepatří, tepláky dle libosti. ![]()
Takže to je teď hlavně víkendová libůstka. Tudíž to tak má na všech fotkách. ![]()
Pinot Noir hlavně že souhlasil s pravidlem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články