Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 12:29

Vari já si vždycky hrozně přála mít dvojče. Ale ne dvojčata jseš hrdinka 

Online Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 22. února 2024 12:48

Tvl už nefunguje ani druhá, vyměněná Albi tužka, a zo jsme to kupovali na Vánoce

vedet, ze to bude takovej křáp, tak to nikdy nekoupim 

Offline monis
1609 příspěvků moje polička 22. února 2024 13:15

Potrefenáhusa hele ale tak to máte asi velkou smůlu. My máme jednu čtyři roky a další půl roku a jsou úplně ok a děti se k tomu chovají hrozně. Ale možná jsou ty tužky nové generace poruchovější a taky nás to dostihne

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 13:27

Potrefenáhusa to je fakt smůla. Kluci se k ní nechovají zrovna jemně, první vydržela tak 2 roky, druhou máme asi přes 2

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 22. února 2024 13:43

Tabea o pol 8. No, o mesiac je zmena času,  tak polroka to bude vyzerať inak.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. února 2024 13:52

letfenixa a nevydrzi dlhsie hore? Mne to pride na sedemrocneho dost skoro. Ked tak rozmyslam, starsi takmer 7 rocny po cca 10 hodinach spanku sam vstane vyspaty (nie ked sa ma stavat do skolky samozrejme )

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. února 2024 13:53

Potrefenáhusa to mate fakt pech. Nase funguju uz par rokov a to sa s nimi zvesela trieska aj o zem. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 14:00

Mrakoplas kluci oba spí tak 10 až 11 hodin. Ale malý letfenixa spal dlouho po obědě, co si pamatuju, tak možná má větší potřebu spánku. Ale teda budíček v pět hodin by byla moje smrt.

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 22. února 2024 14:28

Já tento týden odpískala spaní po o u Rostíka, tudíž když takhle batole spí, máme čas na blbosti, třeba na nenewtonovskou kapalinu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. února 2024 14:40

Evaeva no moja prave tiez:) to uz radsej nech idu spat o desiatej vecer. 

Velku potrebu spanku by som chapala, ale tu asi nema ked vstava o 4-5 hodine

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 22. února 2024 14:42

Mrakoplas Evaeva s poobednym spánkom skončil v 6 a štvrť roku. 

Spí od pol 8 do pol 6 v prac.den, a cez prázdniny pre istotu skôr

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. února 2024 14:50

letfenixa otazka je, ci uz nie je na to skore vstavanie za tie roky tak zvyknuty, ze by mu ani posun vecierky nepomohol. Skoda, ze sa rano nezabavi sam a nenecha ta spat. 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 22. února 2024 14:59
Reakce na Evaeva:

Vilemina viktorka_od splavu jak vypadá běžný pracovní den si představit umím, ale jak vypadá víkend nebo dovolená, když mám děti třeba 1 rok a 10 let, aby z toho všichni něco měli, to si představit neumím. Ségra a starší syn jsou o 8 let a neumím si představit, že plním program oběma.

​No z toho pak vyplývají situace jako třeba když mimino bylo v necelém půlroce na Eiffelovce, protože starší po tom děsně toužila

Já dětem program moc nedělám, chodí (jezdí) tam kam my dospělí a bavíme se všichni.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 15:03

Mohučanka no já tak trochu tuším, že s miminem to ještě jde, že opravdové výzvy přijdou okolo roku, dvou

Když o víkendu někam vyrážíme (nebo na dovolené), tak se snažím, aby si to užili všichni, do teď to byly víceméně dvě skupiny, teď přišla třetí, takže je to čím dál složitější.

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 22. února 2024 15:04

Mrakoplas ale ako mu ju posunúť? Občas vydrží do 8, ale už teda je v posteli a má záchvaty zurivosti a plaču,  že je unavený a chce spať. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2024 15:05

letfenixa on bude založením asi spíš skřivan, takže bych se spíš zaměřila na to, aby se ráno zabavil sám než se snažila posunout čas probouzení. Záměrně píšu já, protože mně by to vadilo dost.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. února 2024 15:33

letfenixa no je to zacarovany kruh. Ale ako pise Evaeva, tak skor nech sa rano zabavi. Ale neviem ako o piatej rano. Nasi si pustia rozpravky, ale vstavaju az po siedmej. 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 22. února 2024 15:37

Evaeva já ti nevím,  my to vždycky nějak skloubili, ale ono je to už třicet let, takže paměť je milosrdná. Holky mají k sobě krasnej vztah, takže snad jsme to zvládli,  plus teda nás mají taky rády Mohučanka to mi připomíná, jak jsme byli s holkama v Paříži za svagrem a malý bylo asi osm měsíců , cestu (autem)prospala, to se dalo.

Offline Tabea
8067 příspěvků moje polička 22. února 2024 16:15
Reakce na letfenixa:

Mrakoplas ale ako mu ju posunúť? Občas vydrží do 8, ale už teda je v posteli a má záchvaty zurivosti a plaču,  že je unavený a chce spať. 

​dcera má kamarádku (teď jí bude 7), ta musí být v 7 v posteli. Když do půl osmý nespí, tak prý začne vyvádět a není k uklidnění. 2x u nás spala a pro mě to bylo dost nepříjemný, protože moje děti chodí v týdnu spát tak kolem půl desátý, o víkendu i později. Jednou to klaplo celkem ok, podruhý neusnula a já jí do desíti škrabala na zádech, vykládala, pouštěla různý cédéčka, zpívala, přenášela matraci, vytvářela různý světelný podmínky... byla jsem z toho celkem vyřízená...

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 22. února 2024 16:19

Mrakoplas tak to zas sa sčasti sám prebavi, kresli si, stavia lego, len všetko v posteli. A teda prvé spraví,  že ide raňajkovať. Môj spánok je už o ničom,  to už je len také driemanie.

Evaeva no hej, bude skorvanok.