Vari já si vždycky hrozně přála mít dvojče. Ale ne dvojčata
jseš hrdinka
Vše o těhotenství a dětech
Tvl už nefunguje ani druhá, vyměněná Albi tužka, a zo jsme to kupovali na Vánoce ![]()
vedet, ze to bude takovej křáp, tak to nikdy nekoupim
Potrefenáhusa hele ale tak to máte asi velkou smůlu. My máme jednu čtyři roky a další půl roku a jsou úplně ok a děti se k tomu chovají hrozně. Ale možná jsou ty tužky nové generace poruchovější a taky nás to dostihne![]()
Potrefenáhusa to je fakt smůla. Kluci se k ní nechovají zrovna jemně, první vydržela tak 2 roky, druhou máme asi přes 2
Tabea o pol 8. No, o mesiac je zmena času, tak polroka to bude vyzerať inak.
letfenixa a nevydrzi dlhsie hore? Mne to pride na sedemrocneho dost skoro. Ked tak rozmyslam, starsi takmer 7 rocny po cca 10 hodinach spanku sam vstane vyspaty (nie ked sa ma stavat do skolky samozrejme
)
Potrefenáhusa to mate fakt pech. Nase funguju uz par rokov a to sa s nimi zvesela trieska aj o zem.
Já tento týden odpískala spaní po o u Rostíka, tudíž když takhle batole spí, máme čas na blbosti, třeba na nenewtonovskou kapalinu.
Evaeva no moja prave tiez:) to uz radsej nech idu spat o desiatej vecer.
Velku potrebu spanku by som chapala, ale tu asi nema ked vstava o 4-5 hodine ![]()
letfenixa otazka je, ci uz nie je na to skore vstavanie za tie roky tak zvyknuty, ze by mu ani posun vecierky nepomohol. Skoda, ze sa rano nezabavi sam a nenecha ta spat.
Vilemina viktorka_od splavu jak vypadá běžný pracovní den si představit umím, ale jak vypadá víkend nebo dovolená, když mám děti třeba 1 rok a 10 let, aby z toho všichni něco měli, to si představit neumím. Ségra a starší syn jsou o 8 let a neumím si představit, že plním program oběma.
No z toho pak vyplývají situace jako třeba když mimino bylo v necelém půlroce na Eiffelovce, protože starší po tom děsně toužila ![]()
Já dětem program moc nedělám, chodí (jezdí) tam kam my dospělí a bavíme se všichni.
Mohučanka no já tak trochu tuším, že s miminem to ještě jde, že opravdové výzvy přijdou okolo roku, dvou ![]()
Když o víkendu někam vyrážíme (nebo na dovolené), tak se snažím, aby si to užili všichni, do teď to byly víceméně dvě skupiny, teď přišla třetí, takže je to čím dál složitější.
Mrakoplas ale ako mu ju posunúť? Občas vydrží do 8, ale už teda je v posteli a má záchvaty zurivosti a plaču, že je unavený a chce spať.
letfenixa on bude založením asi spíš skřivan, takže bych se spíš zaměřila na to, aby se ráno zabavil sám než se snažila posunout čas probouzení. Záměrně píšu já, protože mně by to vadilo dost.
letfenixa no je to zacarovany kruh. Ale ako pise Evaeva, tak skor nech sa rano zabavi. Ale neviem ako o piatej rano. Nasi si pustia rozpravky, ale vstavaju az po siedmej.
Evaeva já ti nevím, my to vždycky nějak skloubili, ale ono je to už třicet let, takže paměť je milosrdná. Holky mají k sobě krasnej vztah, takže snad jsme to zvládli, plus teda nás mají taky rády
Mohučanka to mi připomíná, jak jsme byli s holkama v Paříži za svagrem a malý bylo asi osm měsíců , cestu (autem)prospala, to se dalo.
Mrakoplas ale ako mu ju posunúť? Občas vydrží do 8, ale už teda je v posteli a má záchvaty zurivosti a plaču, že je unavený a chce spať.
dcera má kamarádku (teď jí bude 7), ta musí být v 7 v posteli. Když do půl osmý nespí, tak prý začne vyvádět a není k uklidnění. 2x u nás spala a pro mě to bylo dost nepříjemný, protože moje děti chodí v týdnu spát tak kolem půl desátý, o víkendu i později. Jednou to klaplo celkem ok, podruhý neusnula a já jí do desíti škrabala na zádech, vykládala, pouštěla různý cédéčka, zpívala, přenášela matraci, vytvářela různý světelný podmínky... byla jsem z toho celkem vyřízená...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články