dzizisketa já tuhle snad hodinu pozorovala jak jeřáb staví ještě větší jeřáb (bez dětí
)
Vše o těhotenství a dětech
Chci koupit na léto nosítko na mimino, tak jsem se do toho trochu ponořila. A řeknu vám, zlatý boty ![]()
Evaeva Že jo?
Jinak teda, kdybych ho vybírala znova a nebyl zrovna lockdown a všechno zavřené, šla bych si ho vybrat někam s poradenstvím. U nás je třeba jedno velké mateřské centrum s půjčovnou, tak někam tam.
Myrtila já právě zatím nevím, jak moc se do toho chci opřít. Nosím málo, půl hodiny jednou týdně třeba, potřebuju ho hlavně na dovolenou. A kupovat budu z druhé ruky, takže taky záleží na co natrefím.
Byli jsme teď s juniorem na představení pro děti Nejlokomotivovatější lokomotiva. Moc doporučujeme.
Jimik my jsme na tom byli loni nebo předloni a taky se nám to líbilo. Teď si mi připomněla, že kluci chtěli i na ty další díly.
Jimik Děkuju za doporučení, zovna jsem dneska říkala doma, že na to půjdem.
Cokoli o vlacích je víc nez vítaný a máme to i blízko.
Jimik díky, koukala jsem na to, ale zatím se mi nechce na Žižkov. Ale možná když tomu dám ještě pár dní vybírání, budu mluvit jinak ![]()
Evaeva Viděla jsem i několik doporučení na isatky.cz, mají obchod na Smíchově
Len já bych se chtěla vejít 2000, já během roku nosím fakt málo a jak se dítě rozleze, budu nejspíš ještě míň, takže nad novým neuvažuju. Ale o tom zkoušení budu ještě chvíli přemýšlet ![]()
Len no to by bylo mnohem lepší, díky za tip
Máš fb? Najdi si svou místní nosící skupinu, členky bývají velmi znalé a ochotné a disponují arzenálem šátků, nosítek a doplňků. Jinak v květnu bude Nosicí miniveletrh
Evaeva za sebe muzu doporučit nositko, co jdou popruhy prekrizit
Potrefenáhusa to chci určitě
což je asi jediná věc, kterou si jsem jistá
Evaeva No, kdyby sis ho mohla někde nezávazně vyzkoušet, tak ti jich třeba může vyhovovat víc, a pak bys měla i víc možností, po čem koukat z druhé ruky. Jinak na FB je prodejní skupinka Šátky a nosítka do 2000 a docela to tam žije
dost lidí tam píše i poptávky.
Starší dítko odjíždí zítra na lyžák a těší se. Uff! Trvalo dýl než rok než si v nové škole zvyknul, ale vypadá to, že už převzal svoji obvyklou vůdcovskou roli a je spokojen (klepu na dřevo).
Myrtila no začínám o tom uvažovat. Akorát toho teď máme nějak moc. O té fb skupině jsem nevěděla, díky.
brrr ať si to užije!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články